- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.861
ya hamile değilsem bu lekenmeyi normal mi kabul etmem gerek yani adet öncesi oluyor mu böyle şeyler normal bir durum mudur bu? adetime daha 2 gün var bundan 1 hafta önce adet olucakmışım gibi bir karın ağrısı yaşadım ağrı kesici alçaktım geçmeseydi ama geçti. ha birde süt beyaz bir akıntı geldi. bugünde işte leke anlamadım ya 2 gün var işte bakalım bekliycem biraz test yapıp sonucu buraya yazıcam.
ya hamile değilsem bu lekenmeyi normal mi kabul etmem gerek yani adet öncesi oluyor mu böyle şeyler normal bir durum mudur bu? adetime daha 2 gün var bundan 1 hafta önce adet olucakmışım gibi bir karın ağrısı yaşadım ağrı kesici alçaktım geçmeseydi ama geçti. ha birde süt beyaz bir akıntı geldi. bugünde işte leke anlamadım ya 2 gün var işte bakalım bekliycem biraz test yapıp sonucu buraya yazıcam.
Yok be canım ne rutin muayenesiyurtdisinda yasıyorum ben. Burda saglık sistemi cok sefil. Londra'da üstelik. Türkiye'de olsam hi endişem olmazdı. Sizler sanslisiniz doktor hastane durumu buraya göre cennet gibi. Adetim bitince bi rahim filmi istiycem aile doktorundan ( artık alabilirsem tabi) eer bor sorun görürsem direk istanbulda alırım soluğu. Bu arada hormon testleri sperm vs testi hersey yapmıştım normaldi. Cikolata kisti haricinde bi şey yok. Oyle iste canım. Umarım en kısa zamanda gebe kalırız. Ben Tr de olsaydım doktora yumurtlama takibi yaptırırdim mesela. Senin var mı oyle girişimin ?
aynısı bende var canım..belim ağrıyor çok..kasıklarımda devamlı ağrı halinde sarı akıntı geliyor.bugün adet günüm henüz olmadım..idarar testi yaptım negatif..ilk defa bu kadar belim ve kasıklarım ağrıyor anlamadım..regl olcak gibi oluyorum tuvalete gidip duruyrum olmuyor. çarşambaya kadar adet olmazsam kan testi yaptırıcam..
arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum yukarıda mesajımı yazmıştım lütfen çünkü bu ay çok istiyorummm....
slm arkadaşlar.14 aylık evliyim.son 2 aydır çocuk düşünüyoruz ama maalsef olmadı yakınmak için erken olduğunu biliyorum ama yinede endişelendim.bugün doktora gittim rutin kontrol yaptrdım kan tahlillerim ve ultrasyon sonuçlarım normal.bugün adetimin 6.günü ve adetlerim yaklaşık 27 günde bir 8 gün sürüyor.çarşamba adetim bitiyor.sizce bu ay Rabbiminde izniyle hamile kalmak için neler yapmalıyım.ovülasyon testi kullanmak istiyorum.bütün deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirm.
slm arkadaşım birebir aynı durumdayız bende neredeyse 14 aylık evliyim ve 2 aydır deniyoruz ben bu ay allahın izniyle yapacağım şeyleri söyleyeyim adetimin 13. günü yumurtlama takibi için doktora gidicem ayrıca ovulasyon testindende alıcam adet bitimi gün aşırı yumurtlama dönemi hergün ilişkiye giricem daha kalın bi yastığı belimin altına koyup yarım saat ayaklarımı dikicem duşuda sabaha alıcam (öyle durmak içime sinmesede) ve en önemlisi bol bol dua edicem takdiri rabbime bırakıcam işte bu kadar :))
Olmaaaaazsın inşş :)bende bizde bebiş isteyen herkesciklerin kırmızısı gelmesin inşş :) benimde koskoca 1 haftam var ama doktorcuğum iğnelerime başladı inş bu ay güzel haberlerimizi yazarız kuzum yaa
sadem sen tedavi mi görüyorsun
Yok canım ya ne iyi saglık hizmeti. Türkiye'deki sağlık hizmetinin %10'u olur ancak. Bir kan testi icin 2-3 hafta beklenir mı ? Burda bekliyosun iste. Acilde 3-4 saat sıra beklenir mı ? Burda kırık kolla 7 saat bekleyip isyan edip ve giden arkadasım vardı. Ben ece 4 te kocaman apseli dişle aglayarak acile gidip "ben dişçi değilim sana antibiyotik yazamam sabah 8 de dis doktoruna görün" diyip beni paracetamol (aspirinden halice bi agri kesici) ile eve yollayan acil doktorlariyla ugrastim. Antibiyotik doktor yazmassa alamazsın. Eczaneden reçetesiz alabileceğin vitaminler hafif soğuk algınlığı ilaçları ve paracetamol dur. Gidersin cok sancim var cikolata kistim var ultrasona girmek istiyorum dersin 1-2 aya evine mektup gelir anca girersin. Ha doktoru görmek icin de arayıp aile doktorluğundan randevu almanlazim. Mesela ben bu sabah aradım ve haftaya kadar dolu. Ölsen kalsan umurlarında deli. Tr deki gibi özel hastane yokki cat kapı gidesin. Ha tek artisi ücretsiz. Ama ben gerektiğinde hizmet bulamıyorsam neyleyim o ücretsiz hizmeti. Cok yakındım yahu :) neyse canım kıymetini bilin ordaki doktorlarımızın da saglık sisteminin debende.yaptırdım canım hormon testi prolaktin süt.hormonum yüksek ilaç kullanıyorum onun için.şimdilik başka.bir sorun yok gibi gözüküyor.gelecek ay bi kontrole giderim.yumurta takibine.baslamadim henüz 6 ay geçsin dedi dr.yurtdışında hep daha iyi sağlık hizmeti vardır diye bilirdim .en kötü ihtimal tr de tedavi olursun cnm.
Canim ben bebek istedikten sonra 3.ayda hamile kaldim.adetin ilk gununden sayip 11. Ve 16. Gunler arasi muhtemel yumurtlama zamani oluyo,o arada 2gunde bir iliski oluyodu.iliskiden hemen once ve hemen sonra yikanmamak ve o bolgeyi yikamamak gerekiyo.hemen ardindan tuvalete gitmemek gerekiyor ve yatar pozisyonda bir muddet yatmak gerekiyor
KizLar bisi sormak istiyorum ...
Bilgisi olan varsa aydinlatirmisiniz beni ...?
biz 3 aydir korunmuyoruz esimle... 2 aydirda yumurtlama zamaninda 1 gün arayla tekrarladik. Smdi 3.adetime 4-5 gün var.. Bi belirtim yok hafif gögüs agrisi ve gögüs uclarim con hassaslasti ilkkez ... Dokununca aciyove buqün ilk defa cok özür dileyerek yaziyorum dustayken süt gibi bi akinti geldi cok korktum.. Ilk kez böle bisi yasadim.. hamilelige yogunlasmak istemiyorum ama aklimada takiliyo ... Birde esimle iliskiye girerken ilk defa inanilmaz agrim oldu 2 gün önce
. Daha önce hic agri hissetmezdimeski vajili günlerimdeki gibi korkuyorum sanki tekrardann iliskiden agridan sora tekrar eskiye dönmekten korktuqum icin size bi sorim dedim ... Hamilemiyim acaba ?
Canım inş hamilesindir akıntı göğüs ağrısı evet bunlar hamilelik belirtisi ama adet belirtileride hemen hemen bu şekilde oluyo kafana takmamaya çalış dicem ama biliyorum imkansız 5 gün az kalmış azıcık daha sabret bi kan testi yaptır Allahım isteyen herkese nasip etsin hepimiz o mutlu haberi bekliyoruz bilmiyorum herkeste aynımı ama benim ilk hamileliğimdede ilşki esnasında ağrım oluyodu bu seni yanıltmasın sakın biliyosun her bünye farklı inş en kısa zamanda musmutlu haberini alırız :)
tşk ediyorum güzel cevaplrınız için 2 aydır hemen hemen hepsini uyguladığımı düşünüyrm ama olmayınca bi ümitsizlık oldu inşlh bu ay güzel haberi duyarız.canım peki ovulasyon testi kullandınmı bilgin varmı,internetten bayağı okudum ama kullananların deneyimleri daha önemli benim içinn,bu ay kullncam çarşamba adetim bitiyor ne zamn başlasam nasıl yapsammm?
Canım 2012 ağustos ayında 7 aylıkken sezeryanla erken doğum oldu çok geç farkedilen akım kaybı vardı bebeğim beslenemedi bu yüzden daha sonra ters akım başladığı için hemen alındı ama bebeğim 1 hafta dayanabildi kaybettik buyüzden iğneye başladık artık hamilelik başlamadan başlayıncada 9 ay kullanılıcak
valla herkesde belirti değişiyor bazende belirtiler çok oluyor boş çıkıyor bide benim gibi belirtisi olup idrarda 3 kez silik çizgi görüp 2 gün sonra regl olanda varanlayacağın en iyi belirti adet gününü beklemen canım sabretmenin ne kadar zor olduğunu biliyorum en erken adet gününde git kan testi yaptır rahatla :) sana nacizane tavsiyem budur :)
ayyy canım çok üzüldüm Rabbim inş. yüzünü güdürür güzel bir hamileliğin saglıklı bir bebeğin olur en kısa zamanda
Yok canım ya ne iyi saglık hizmeti. Türkiye'deki sağlık hizmetinin %10'u olur ancak. Bir kan testi icin 2-3 hafta beklenir mı ? Burda bekliyosun iste. Acilde 3-4 saat sıra beklenir mı ? Burda kırık kolla 7 saat bekleyip isyan edip ve giden arkadasım vardı. Ben ece 4 te kocaman apseli dişle aglayarak acile gidip "ben dişçi değilim sana antibiyotik yazamam sabah 8 de dis doktoruna görün" diyip beni paracetamol (aspirinden halice bi agri kesici) ile eve yollayan acil doktorlariyla ugrastim. Antibiyotik doktor yazmassa alamazsın. Eczaneden reçetesiz alabileceğin vitaminler hafif soğuk algınlığı ilaçları ve paracetamol dur. Gidersin cok sancim var cikolata kistim var ultrasona girmek istiyorum dersin 1-2 aya evine mektup gelir anca girersin. Ha doktoru görmek icin de arayıp aile doktorluğundan randevu almanlazim. Mesela ben bu sabah aradım ve haftaya kadar dolu. Ölsen kalsan umurlarında deli. Tr deki gibi özel hastane yokki cat kapı gidesin. Ha tek artisi ücretsiz. Ama ben gerektiğinde hizmet bulamıyorsam neyleyim o ücretsiz hizmeti. Cok yakındım yahu :) neyse canım kıymetini bilin ordaki doktorlarımızın da saglık sisteminin de
yok canım ya ne iyi saglık hizmeti. Türkiye'deki sağlık hizmetinin %10'u olur ancak. Bir kan testi icin 2-3 hafta beklenir mı ? Burda bekliyosun iste. Acilde 3-4 saat sıra beklenir mı ? Burda kırık kolla 7 saat bekleyip isyan edip ve giden arkadasım vardı. Ben ece 4 te kocaman apseli dişle aglayarak acile gidip "ben dişçi değilim sana antibiyotik yazamam sabah 8 de dis doktoruna görün" diyip beni paracetamol (aspirinden halice bi agri kesici) ile eve yollayan acil doktorlariyla ugrastim. Antibiyotik doktor yazmassa alamazsın. Eczaneden reçetesiz alabileceğin vitaminler hafif soğuk algınlığı ilaçları ve paracetamol dur. Gidersin cok sancim var cikolata kistim var ultrasona girmek istiyorum dersin 1-2 aya evine mektup gelir anca girersin. Ha doktoru görmek icin de arayıp aile doktorluğundan randevu almanlazim. Mesela ben bu sabah aradım ve haftaya kadar dolu. ölsen kalsan umurlarında deli. Tr deki gibi özel hastane yokki cat kapı gidesin. Ha tek artisi ücretsiz. Ama ben gerektiğinde hizmet bulamıyorsam neyleyim o ücretsiz hizmeti. Cok yakındım yahu :) neyse canım kıymetini bilin ordaki doktorlarımızın da saglık sisteminin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?