- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.901
bugün eczaneye baktım ellerinde yoktu yarın getirtiriz dediler içinde 5 tane varmış.internetten yetişirmi tam bilemedim inşallah 5 li kutu yeter fazlasına gerek kalmadan bu ay hamile kalabilirim hayırlısıyla:).13 günde başlıyıp gün aşırımı dersiniz yoksa hergün denemk mi şansı artırır.
kızlar benim adetlerim hep düzenli olur bende liseden beri alışkanlık hep yazarım hangi gün adet olduğumu..yumurtlama zamanımı da anlarım daha doğrusu anlardım gecen ay ve bu ay adetten sonra hiç akıntım olmuyor..yumurtlama zamanlarında hep o beyaz sünen akıntı oluyo mu sizlerde?? yada akıntının olmaması yumurtlamadığımız anlamına mı geliyo yoksa??
ovulasyon dönemi östrojen hormonu yükseldiği için vajinal akıntı gerçekleşiyo canım bir nevi yumurtlamanın habercisi.bana hangi marka ovulasyon testini önerirsin internetten bakınca çok çeşit var
arkadaşlarım bana laboquıck onermıstı bende onu aldım hatta cok da duydum laboquıck markayı..sen daha once baska markalar kullanmısmıydın
yok normal adet gördüm süresinde yada renginde bir farklılık yoktu.
Ama bi kaç kişiden duymuştum 2-3 ay normal adet olur gibi adet gördüklerini ve sonrasında hamile olduklarını duydum. acaba mı dedim kendimce 3 test yaptım negatif ama testlerede ne kadar güvenilir bilmiyorum. teşekkürler cevabınız için.
hayır kullanmadım ilk kez kullancam medisamart baktım ama eczanelerde bulamdım yarın eczacı başka bi masrka getirebilirm dedi.laboguıck gittigidiyorda bakıyorum şimdi hemde gayet uygun eczane ye göre inşlh doğru sonuçta veriyordu çünkü kullanıcı yorumları genelde olumlu yapılmış.
merhaba canım benim adetlerim hep düzenlidir..bakalım bu ay adetim daha yeni bitti eğer kalmazsan hamile bende gideceğim önümüzdeki ay doktora hakkımızda hayırlısı
adetlerinin düzenli olması güzel..keşke benm de düzenli olsa :):) bugün 36.günüm hala adet olmadım alıştım artık bu duruma[/QUO
benimde 27 yada 26 gunde bır olur hatta 1 gun bıle gecse bısey mı var derımama adet duzensızlıgı cok duydum hatta su an ıkı arkadasımda hamıle gercı bırı düşük yaptı ama dıgerının kızı olacak darısı bızım basımıza ınsallah hayırlısıyla
adetlerinin düzenli olması güzel..keşke benm de düzenli olsa :):) bugün 36.günüm hala adet olmadım alıştım artık bu duruma
benimde 27 yada 26 gunde bır olur hatta 1 gun bıle gecse bısey mı var derımama adet duzensızlıgı cok duydum hatta su an ıkı arkadasımda hamıle gercı bırı düşük yaptı ama dıgerının kızı olacak darısı bızım basımıza ınsallah
hayır kullanmadım ilk kez kullancam medisamart baktım ama eczanelerde bulamdım yarın eczacı başka bi masrka getirebilirm dedi.laboguıck gittigidiyorda bakıyorum şimdi hemde gayet uygun eczane ye göre inşlh doğru sonuçta veriyordu çünkü kullanıcı yorumları genelde olumlu yapılmış.
Merhaba arkadaslar bende araniza geldim kabul ederseniz.Yaklasik 1 senedir deniyoruz bizde ama olmuyor her seferinde hayal kirikligi iste.Umudumuz gelcek aya kaldi yine.Rabbim tum isteyenlere versin en kisa zamanda.Bizim sorun esimde suan.Varikosel var ameliyat gunu icin bekliyoruz daha gun bile vermediler.Ameliyattan sonra 1 sene daha denicem artik olmazsa asilama dusunuyoruz.Zaten doktor da bize direk asilama onerdi.Insallah o gunlere gerek kalmaz Allah'im.
ben de laboquick ovülasyon seti aldım gg.dan..50 adet var içinde..bu ay 23.gün gördüm iki çizgiyi çok koyu..adetlerim de geç oluyor geç yumurtlama oldu sanırım..hala adet olmadım bakalım yarın kan testi yaptırıcam
Cok tesekkür ederim canim cevabin icin 😘😘
Valla düsünmemeye calisiyorum konuyu bile acmiyorum ama aklimin bi kösesinde var acaba ??? Birde ilk kez böle bisi yasadim yine umutlanmak istemiyorum üzülüyorum korkuyorum olmayincabi sorun mu var acaba die aslinda daha bu ay 3. kez adet görücem ( insallah olmam ) :) zaten 2 yil sora yendim vajiyi tekrar eskisi gibi olmak istemiyorum normalde agrim hiiiic olmazdii insallah hamileliktendir 😘😘 cinsel istekte yok ... Innsallahh rabbimm hepimizeee hayirli ewlat nasip etsin canim benim 😘😘 kucagimizi bos birakmasinn insallahh ... Bi haberini alim hemen yazicam buraya :)
herkese merhabalar uzun zamandır siteye girmiyorum 2 düşükten sonra girip okuyup üzülmek istemediğim için.2. düşüğümün üstünden 6 ay geçti ve evet doktor testler yapıcaz demişti aklında soru işareti kalmasın diye ama gel gör ki sanırım yine hamileyim. doktora test için gidemeden hamilelik için gidicem sanırım. benim adetlerim kesinlikle gününü geçirmez ilk adetimden beridir böyledir ve her ay gününden önce 3 4 gün önce gelirdi şu anda 3 gün geçti. test yapmaya da korkuyorum tuvalete gidip gelmekten acaba oldummu diye bakmaktan helak oldum dua edin bu sefer hayırlı haberini alayım hamileysem. sevinemiyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?