- 15 Haziran 2010
- 526
- 52
- 123
- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.821
Simdi doktor kontrolunden cıktım cok sukur. Keseyı gorduk cok mutlu oldum hamile olduguma şimdi inanmaya basladım cok degısık duygular allahım herkese nasip etsin inş haftayada kalp atıslarını dınlicez bebişimin su an ccok kucuk minnacık ultrason goruntusunde
kalkamyorm ki canım korkuyorm karnm ağryo dser die korkuorm eğer varsa çnkü ilk4nde dsuk yaptm bu 2.hamılelığm eğer varsa
gözün aydın canım, rabbim nazarlardan korusundarısı olmayan bizlerin başına inşallah bizim içinde dualarını eksik etme emi
cnm ben bu sabah hastalandım( hemen doktora gittim hcg değerim 4,23 çıktı yani negatif doktora testleri gösterdim 3ündede çizgi var nasıl oluyor dedim biz onlara itibar etmiyoruz dedi karından ultrasonla baktı herhangi bir kistte görmedi kendimi kaptırmıcam demiştim ama gözyaşlarıyla çıktım hastaneden ;( birdaha idrar testi falan yapmıcam psikolojimi bozdu allahın cezaları umarım sende tam tersi çıkar canım inşallah hamile çıkarsında bizede dua edersin
Canım benimm üzme kendini( hayırlısı de .. Elbet gelicek bebişlerimiz,düşünmeden yaşamaya çalış bi anda sürpriz olsunn..
sağol canım öle tabi hayırlısı.. doktor geçen ay hormon tahlillerini yaptır tedbir amaçlı adetin 13.günüde gel yumurtlama takibi yapalım demişti ben yapmamıştım bari bu ayda onları yaptırayım bakalım sonrası rabbimin takdirine kalmış daha çok çalışmaya devam :))
Yaptır yaptır cnmm :)) bnde bu ay yumurtlama testi alaım diorum öle deniyim :) yarın regl olursam yumurtlama tarihimde burda olcm hamile deilsem bari yarın olsa yoksa kasımda ayrıyken yumurtlıcamm :))
Simdi doktor kontrolunden cıktım cok sukur. Keseyı gorduk cok mutlu oldum hamile olduguma şimdi inanmaya basladım cok degısık duygular allahım herkese nasip etsin inş haftayada kalp atıslarını dınlicez bebişimin su an ccok kucuk minnacık ultrason goruntusunde
doğru diosun oldu olacak testide alalım tam olsun :) buarada neden ayrı olacaksın yumurtlama tarihinde ? eşin şehir dışımı çalışıyor ?
bende hamile olmak istiyom yaaa hadi bakalım bgn regl oldum sıfırdan başlıyoruz yine bu ay pas geçti gelecek aya hazırlanalım inşallah hep birlikte gebeş gebeş dolaşırız
hoşbulduuuukkkk :) keşke olmasan ama olursan da regl kardeşi olcaz desenesevindim bak aynı dönemlerde paslaşcaz ben bu ay ovulasyon testi alıcam zaten bide öyle deniyim bakalım
Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin canım..darısı başımıza biizm için de dua et :)
Keşke olmasamm ama hissediorum olcamm ağrılarım o yönde :)) eet ama umarım en yakın zamandaaa hamiş kardeşliği oluruz hepimiz :)) bende bu ay ovülasyon testi almayı düşünüorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?