hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

gözün aydın canım, rabbim nazarlardan korusun darısı olmayan bizlerin başına inşallah bizim içinde dualarını eksik etme emi

kalkamyorm ki canım korkuyorm karnm ağryo dser die korkuorm eğer varsa çnkü ilk4nde dsuk yaptm bu 2.hamılelığm eğer varsa

ahh canım ya ama olacağın önüne geçemezsin böle yaparak belkide geç kalırsın hem şimdi çıkarsa hamileliğin bi tedavi uygular doktorun düşük risklerinde ilaç kullanılıyormuş herşeyde erken teşhis çok önemli biliyorsun valla ben senin yerinde olsam duamı yapar kalkar yavaş yavaş giderdim ama tabi yinede sana kalmış:44: birde ne kadar doğru bilmem ama alttan muayene ettirme diolar dün bi doktorun bunu sölediğini duydum ne kadar gerçek bilemem

Canım benimm üzme kendini ( hayırlısı de .. Elbet gelicek bebişlerimiz,düşünmeden yaşamaya çalış bi anda sürpriz olsunn..

Canım benimm üzme kendini ( hayırlısı de .. Elbet gelicek bebişlerimiz,düşünmeden yaşamaya çalış bi anda sürpriz olsunn..

sağol canım öle tabi hayırlısı.. doktor geçen ay hormon tahlillerini yaptır tedbir amaçlı adetin 13.günüde gel yumurtlama takibi yapalım demişti ben yapmamıştım bari bu ayda onları yaptırayım bakalım sonrası rabbimin takdirine kalmış daha çok çalışmaya devam :))

Yaptır yaptır cnmm :)) bnde bu ay yumurtlama testi alaım diorum öle deniyim :) yarın regl olursam yumurtlama tarihimde burda olcm hamile deilsem bari yarın olsa yoksa kasımda ayrıyken yumurtlıcamm :))

Yaptır yaptır cnmm :)) bnde bu ay yumurtlama testi alaım diorum öle deniyim :) yarın regl olursam yumurtlama tarihimde burda olcm hamile deilsem bari yarın olsa yoksa kasımda ayrıyken yumurtlıcamm :))

doğru diosun oldu olacak testide alalım tam olsun :) buarada neden ayrı olacaksın yumurtlama tarihinde ? eşin şehir dışımı çalışıyor ?

Merhabalar arkadaşlar ben bu siteyi uzun zamandır okuyorum bende de polikistik over var bu ay ilaçla yumurtalarım bi tanesi büyüdü ekim 2 sinde göbekten iğne yyapıldı 17 ekimde tahlil vardı verdim çıkmadı bugun adetin 4 gün geçti gene çıkmadı doktorum ay sonuna kadar adet olmazsa bekleyelim tekrar test yapalım dedi hiç başına böyle bişey gelen var mı acaba paylaşırmısınız

Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin canım.. darısı başımıza biizm için de dua et :)

doğru diosun oldu olacak testide alalım tam olsun :) buarada neden ayrı olacaksın yumurtlama tarihinde ? eşin şehir dışımı çalışıyor ?

Yok tatlım o burda ben proje için yurtdışında olcam ( eğer yarın olursam tam yumurtlamam bitcek ve gitcem :)) keşke hiç gelmese kırmızılar ama ağrım arttı yarın gelir büyük ihtimalle (

bende hamile olmak istiyom yaaa hadi bakalım bgn regl oldum sıfırdan başlıyoruz yine bu ay pas geçti gelecek aya hazırlanalım inşallah hep birlikte gebeş gebeş dolaşırız

bende hamile olmak istiyom yaaa hadi bakalım bgn regl oldum sıfırdan başlıyoruz yine bu ay pas geçti gelecek aya hazırlanalım inşallah hep birlikte gebeş gebeş dolaşırız

Hoşgeldin canımm :)) bnde yarın olcamm kasıma kaldıkk artıkk

hoşbulduuuukkkk :) keşke olmasan ama olursan da regl kardeşi olcaz desene sevindim bak aynı dönemlerde paslaşcaz ben bu ay ovulasyon testi alıcam zaten bide öyle deniyim bakalım

hoşbulduuuukkkk :) keşke olmasan ama olursan da regl kardeşi olcaz desene sevindim bak aynı dönemlerde paslaşcaz ben bu ay ovulasyon testi alıcam zaten bide öyle deniyim bakalım

Keşke olmasamm ama hissediorum olcamm ağrılarım o yönde :)) eet ama umarım en yakın zamandaaa hamiş kardeşliği oluruz hepimiz :)) bende bu ay ovülasyon testi almayı düşünüorum bakalım

Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin canım.. darısı başımıza biizm için de dua et :)

Amin canım cok sagol iyi dileklerin için bebek sahibi olmak ısteyen herkese nasip etsin allahım inş bıran önce sizde burda müjdeli haberi paylasırsın inş sizide tebrık ederiz

Keşke olmasamm ama hissediorum olcamm ağrılarım o yönde :)) eet ama umarım en yakın zamandaaa hamiş kardeşliği oluruz hepimiz :)) bende bu ay ovülasyon testi almayı düşünüorum bakalım

canlar bende sizleri bu sitede hamile olanları takip ediyorum buraya hergün bakıyorum birinin hamile olduğunu duyunca çoooooookkkkk mutlu hatta musmutlu oluyorum bende temmuzda kürtaj oldum ikizlerimin kalbi durmuştu doktor 2 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin demişti bizde 2 ay denedik hatta bu arada yine bu sitede okuduğum bal çörek otu tarçın karışımını 2 ay denedim ilk ay kalamadım bu ay yine denedim daha adetimede çok var (4 kasım) ama yine olmayacakmış gibi hissediyorum acaba diyorum ovulasyon testini de mi denesem diyorum birazcık bilgi versen bana hiç duymadım nasıl bir şey nasıl oluyo nerden alacam falan filan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…