hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

AYYY CANIMMM BİZİMKİ ARTIK PSİKOLOJIK OLMAYAMI BASLADI NEE BENİ GÖRSENNN KUSTUM KUSUCAM GİBİİİ DDD bide bakıyormusun ıkımızde hamıleymısızzzzz DDDDDDDDDDDDD cifte bayrammmmm

AYYY CANIMMM BİZİMKİ ARTIK PSİKOLOJIK OLMAYAMI BASLADI NEE BENİ GÖRSENNN KUSTUM KUSUCAM GİBİİİ DDD bide bakıyormusun ıkımızde hamıleymısızzzzz DDDDDDDDDDDDD cifte bayrammmmm

Bilemedimki kuzummm :)) sanırımm psikolojimiz bozulduu :)) ayy ne güzell olurr yaaa çifte bayram olur gercektennnn :))

Bilemedimki kuzummm :)) sanırımm psikolojimiz bozulduu :)) ayy ne güzell olurr yaaa çifte bayram olur gercektennnn :))

ben yarın aksam büyük ıhtımal yaptırcamm canımm inşallah hayırlı haberi sizlerle paylaşırım aynı sekılde sendende haber bekliyorum canımmm :) ınsallahhhhhh rabbım hayırlısını nasıp eder

Eet canımm öncelikle hayırlısı..ben daha idrar testide yspmadm bgn gelmezse sabah önce bi onu yaparım :))

canım benimde bu ay 2 gün gecikmişti ya ctesi akşamı başım çok ağrıdı midemde kötüydü pazar sabahı hastalanmıştım inşallah sendede öle olmaz yarında olmazsan yaptır artık testini ya merak etmeye başladık bizde :) stresten isede testin sonucuna göre stresin biter

Öle olabilir die umutlanmamaya çalışıorum ztn canımmm :)) hayırlısı yaa..yarın gelir gibime gelio bilmiorum sabah gelmezse okula gitmeden yaparım :)) haber veririmm :))

Öle olabilir die umutlanmamaya çalışıorum ztn canımmm :)) hayırlısı yaa..yarın gelir gibime gelio bilmiorum sabah gelmezse okula gitmeden yaparım :)) haber veririmm :))

valla bu ay başıma gelen idrar testi olayından sonra dikkatli ol derim canım senide yanıltmasın kan testi yaptırman dahamı zor olur ?

valla bu ay başıma gelen idrar testi olayından sonra dikkatli ol derim canım senide yanıltmasın kan testi yaptırman dahamı zor olur ?

Ayy cok doğru diosun aslında canımm yaa,sabah yapiimda çift çıkarsa çok sevinmiyim ben öğleden sonra koşarak kan testi yaptıraımm :))

kızlar yardım.. bende 6 ay önce kimyasal düsük yaptım ve bir daha gebe kalamadım..ovulasyon günümü de bilmeme ragmen tutmuyor.BU günlerde dr gitmek istyorum.sizce hangi tarihlerde gitmeliyim adete yakın mı yoksa yumurtlama zamnaı gibi mi bilemedim?

tsk ederim kararsız kalmıstım birde hormonlara adet zamanı mı bakıyorlar?

adet bittikten sonra gidersen adet döngünü sorup yumurtlama zamanı tekrar çağıracak yani 2 kez gitmiş olacaksın zaten yumurtlama yoksa (allah korusun) hormon testlerin için birdahaki adetin 3. gününü bekliyeceksin

adetinin ilk günü çünkü bazı ilaçlar adetin 2 yada 3 günü başlanıyor adet bitip de gidersen bu sefer adetin olunca gel diyor doktor başından taakip etmek istiyor çünkü bende tedavi gördüm ordan biliyorum

Lutfen yardimci olun kizlar ya ben 3 senelik evliyim 18 yasindayim evlenr evlnmez hamile kaldim cocugum dogdu 2aylikken kalp yetmezliginden öldü
Hic korunmadigim halde olmadi doktora gittik esim varikosel ameliyati oldu 3 ay snra tekrar gttik duzelme var dedi bende sorun yok ama olmuyo daya
Namiyorum cok istiyoruz ikimizde anlamiyorum neden olmuyoki her ay umutlaniyorum ama yok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…