- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.941
Canımmm benimmm teşekkür ederizzz :)) ben kendimi bilmiomda cece hamile olabilir :)) yaa bişi dicemm bidee hani böle kusmadan önce ağzınız sulanır gbi oluo ya ben öle oldumm çok kötü kuscakmışım gbi ama böle belirtiler için daha cok erkenn sabahtan beri migrenim tutcakmış gbi ağrıo oda bulantı yapar ona yoruorum. :))
aaaaay cece ve sweetgiirl sizleri okuyunca çok hoş oldum ben yaa inşallah ikinizde hamilesinizdir sizle bir nedense bende heyecan yaptım
AYYY CANIMMM BİZİMKİ ARTIK PSİKOLOJIK OLMAYAMI BASLADI NEE BENİ GÖRSENNN KUSTUM KUSUCAM GİBİİİDDD bide bakıyormusun ıkımızde hamıleymısızzzzz DDDDDDDDDDDDD cifte bayrammmmm
Bilemedimki kuzummm :)) sanırımm psikolojimiz bozulduu :)) ayy ne güzell olurr yaaa çifte bayram olur gercektennnn :))
ben yarın aksam büyük ıhtımal yaptırcamm canımm inşallah hayırlı haberi sizlerle paylaşırım aynı sekılde sendende haber bekliyorum canımmm :) ınsallahhhhhh rabbım hayırlısını nasıp eder
Canımmm benimmm teşekkür ederizzz :)) ben kendimi bilmiomda cece hamile olabilir :)) yaa bişi dicemm bidee hani böle kusmadan önce ağzınız sulanır gbi oluo ya ben öle oldumm çok kötü kuscakmışım gbi ama böle belirtiler için daha cok erkenn sabahtan beri migrenim tutcakmış gbi ağrıo oda bulantı yapar ona yoruorum. :))
canım benimde bu ay 2 gün gecikmişti ya ctesi akşamı başım çok ağrıdı midemde kötüydü pazar sabahı hastalanmıştıminşallah sendede öle olmaz yarında olmazsan yaptır artık testini ya merak etmeye başladık bizde :) stresten isede testin sonucuna göre stresin biter
Öle olabilir die umutlanmamaya çalışıorum ztn canımmm :)) hayırlısı yaa..yarın gelir gibime gelio bilmiorum sabah gelmezse okula gitmeden yaparım :)) haber veririmm :))
valla bu ay başıma gelen idrar testi olayından sonra dikkatli ol derim canım senide yanıltmasınkan testi yaptırman dahamı zor olur ?
Ayy cok doğru diosun aslında canımm yaa,sabah yapiimda çift çıkarsa çok sevinmiyim ben öğleden sonra koşarak kan testi yaptıraımm :))
kızlar yardım.. bende 6 ay önce kimyasal düsük yaptım ve bir daha gebe kalamadım..ovulasyon günümü de bilmeme ragmen tutmuyor.BU günlerde dr gitmek istyorum.sizce hangi tarihlerde gitmeliyim adete yakın mı yoksa yumurtlama zamnaı gibi mi bilemedim?[/QUOT
bence adetinin 13. günü git beni o zaman çağırdı hem yumurtlamana da bakar
bence adetin bittikten sonra git bakarsın yumurtlama dönemin için ilaç falan verir
tsk ederim kararsız kalmıstım birde hormonlara adet zamanı mı bakıyorlar?
kızlar yardım.. bende 6 ay önce kimyasal düsük yaptım ve bir daha gebe kalamadım..ovulasyon günümü de bilmeme ragmen tutmuyor.BU günlerde dr gitmek istyorum.sizce hangi tarihlerde gitmeliyim adete yakın mı yoksa yumurtlama zamnaı gibi mi bilemedim?
hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın
canım ne yaptın durum nedir ? test yaptırdınmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?