hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Tahminimce 4 ay oluyo yani su sekilde 3 aydir gecikmeli adet oluyorum bu ay ise bur hafta gecikti bir gun surdu ikinci gunden sonra kahferengi geldi daha sonra bir iki gun sonra felan tahlil yaptirdim sonuc iki kasiklarimda da sislik olunca supelendim

Bence pazartesi gunu bir doktora gitmen gerek. Bir de o kontrol etmeli.

Uzun zamandır foruma girmiyordum..Yazdıklarınıza göz gezdirdim,Allah gönlünüze göre versin. İsteyen herkes bebeğine bu yıl kavuşur inşallah. Ben de bu yıl nasipse kucağıma bir bebiş almak istiyorum.7 aydır deniyoruz,doktora da gittim.Adet düzensizliğinin dışında her hangi bir sorun yok.Önümüzdeki ay yumurta çatlatma işlemi yapılacak,dua edin benim için:) :52:

2014 inş. bizim yılımız olacak, tüm bebek isteyenlerin yılı olur.Yıl sonu olmadan alırız kucağımıza:emir_bebek:

İnşallah bu kez olur:)
Kızlaarr gene benn :) geçen ay hüsranla sonuçlandı tüm belirtiler ilişkien 2 gün sonra başlamıştı malesef olmadı.Bu ay regl'nin 9. 10. 13. 15. gün çalıştık.Ovülasyon testi 14. gün çift çizgi çıktı.deli gibi kasık ağrısı yaşadım.Öncesi ve sonrası silik,Bugün 16. gün gögüs uçlarım fena acıyorlar,ateşim 15. gün 0.1 derece arttı hiç düşme olmadan o biraz kurcalıyor kafamı ama 4 gün 36,3 dü, 36.4 oldu bakalım inş bu ay tutturcaz :8:

selam kızlar.bende doktora gittim geçen hafta bazı tahliller vermişti adetimin 3. günü yaptırmam gereken.yaptırdım ve dün sonuçları götürdüm.tertemiz çıktı.hiç bir sorunum yokmuş hamile kalmam için ama 1,5 yıldır tık yok.bu ay deniycez bakalım inş. tutar.umarım bu sene hepimiz anne oluruz ve buradan birbirimize hamileilk haberlerimizi veririz:)) ben inanıyorum bu sene olacak inş hayırlısıyla:))

slm bende eylül annesi adayıyım. yumurtlamayı testlere takip ediyorum ve 2ocakda çifti gördüm ve 4ocakda yani düm ilişki sonrası kanama oldu bende ve aksamınada akıntıda damar şeklinde kan vardı.geceden beri şimdilik bişey yok. demem o ki bu belirsiz ara kanama bende ilk bebeğimi kaybettiğimde olduğu için çook korkuyorum neden olabilir.yumurtlamadan sonra böle kan görüpte hamile kalan varmı umut ılmalı mı bu bana lütfen bi bilen varsa desin cokk korku varr içimde... sebep yerleşme kanaması mı, rahim ağzı yara mı, enfeksiyon muu??? :((((

Uzun zamandır foruma girmiyordum..Yazdıklarınıza göz gezdirdim,Allah gönlünüze göre versin. İsteyen herkes bebeğine bu yıl kavuşur inşallah. Ben de bu yıl nasipse kucağıma bir bebiş almak istiyorum.7 aydır deniyoruz,doktora da gittim.Adet düzensizliğinin dışında her hangi bir sorun yok.Önümüzdeki ay yumurta çatlatma işlemi yapılacak,dua edin benim için:) :52:

amin insallah allah hepmze saglıklı evlatlar nasp etsn

selam kızlar.bende doktora gittim geçen hafta bazı tahliller vermişti adetimin 3. günü yaptırmam gereken.yaptırdım ve dün sonuçları götürdüm.tertemiz çıktı.hiç bir sorunum yokmuş hamile kalmam için ama 1,5 yıldır tık yok.bu ay deniycez bakalım inş. tutar.umarım bu sene hepimiz anne oluruz ve buradan birbirimize hamileilk haberlerimizi veririz:)) ben inanıyorum bu sene olacak inş hayırlısıyla:))

tamam verelm ve brbrmze dua edelm

Kizlar reglime 2 gun var hatta 1 bucuk gun ;) sali gunu sabah olmus olmam gerekiyo acaba simdi bi idrar testi yapsam mi dayanamiyorum :)

Eklemeyi unuttum cok sık idrara cikiyorum normalde boyle degilim. Ve koyu idrar.

Koyu idrar için daha çok erken canım yaa, az su içtiğin içindir muhtemelen.

amazncum vakit yaklaşıyo ve ben cok heycanlıyım kan testnden snra pek umdum yok gibi ama allahtan umut keslmez

Aynen canım yarına det olmam lazım, Bakalım kırmızı kartı görecek miyiz.. :)

adet tarihime 1 hafta var ve hiç bir belirtim yok
böyle belirtisi olmadan hamile kalan olur mu ?

Olur tabii ki.. Her bünye bir olmaz..

aynen valla gecen ay göğüslerim kocaman oldu sızladı falan sabah kalkarken bile kopacak gibiydi sonra kasık batması falan kesin hamileyim dedim sonra adetime 6 gün kala fosssss tüm belirtiler uçtu gitti sonrada adetim geldi ..
bu ay da belirti arıyorum ama hiç bişeyim yok . 1 kere hamile kalmıştım 7+5 haftalıkken düşmüştü göğüslerim çok şişmişti ama adetten gününden önce mi sonra mı onu hatırlayamıyorum :(

Genelde adetten önce oluyor şişlik.

Çok sevindim canım yaa:)) Bu sene hepimize uğurlu gelsin inşallah:)

slm bende eylül annesi adayıyım. yumurtlamayı testlere takip ediyorum ve 2ocakda çifti gördüm ve 4ocakda yani düm ilişki sonrası kanama oldu bende ve aksamınada akıntıda damar şeklinde kan vardı.geceden beri şimdilik bişey yok. demem o ki bu belirsiz ara kanama bende ilk bebeğimi kaybettiğimde olduğu için çook korkuyorum neden olabilir.yumurtlamadan sonra böle kan görüpte hamile kalan varmı umut ılmalı mı bu bana lütfen bi bilen varsa desin cokk korku varr içimde... sebep yerleşme kanaması mı, rahim ağzı yara mı, enfeksiyon muu??? :((((

Bazen yumurta çatladıktan sonra çok çok az kanama olabiliyor. Korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum.

Kizlar reglime 2 gun var hatta 1 bucuk gun ;) sali gunu sabah olmus olmam gerekiyo acaba simdi bi idrar testi yapsam mi dayanamiyorum :)

Yumurtlama gününden eminsen, ve o gün ilişkiye girdiyşen , o günden itibaren 11-12 gün sonra idrarda çok silik de olsa çıkar.

Mrb kızlar bende sizler gibi hamile kalmak için uğraşıyorum gecen ay yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ben yumutlama gününü nette hesapladım nete görede ayın 3 ünde adet olmam gerekiyodu normalde de ayın 5 inde olmuştum geçen ay kısaca 1 gün gecikti bütün belirtiler var ama kasıklarım belim ağrıyo hafif sancım oluyo bu belirtileri adet olmadan öncede bende oluyodu o yüzden ümitlenmeye korkuyorum hamile kalıpta adet sancısı gibi hafif sancınız oldumu sizinde bilgisi olan cvp werirse sevinirim bi kac gün daha bekleyip öle test yapıcam

Back
X