Hamile olup da midesi bulanmayan anneler ;

Edelim canım.. Ben 9+5 haftalığım.. Şimdiye kadar hiç bulantı yaşamadım.. Ultrasonda görmesem hamile olduğuma inanmayacağım.. Maşallah diyelim..

21 haftalık hamileyim su haftama kadar hic migdem bulanmadı :)) 17 ci haftama kadar ekşi yedım 17 den sonrada deli gibi tatlııı :)

Oğlumda hiç bulanmadı kızımda baya bulandı kızım biraz nazlı olacak galiba :)

Aynı şekilde 5+1 günlük şuan.Hiç problem yaşamadım çok şükür.Sadece deli gibi ekşi şeyler istiyor canım.Çiğ köfte,turşu,sarımsaklı yoğurt.Nefret ederdim üstelik bütün bunlardan.

Bende 7+5 haftaligim, midem bulanmiyor cok sukur ilk hamileligim :) allah bozmasin insallah, bu arada cig kofte yiyen arkadas etsiz olmasina dikkat ediyosun umarim cig et bebegi dusurur aman dikkat!

Allah analı babalı büyütsün inşallah :) canın ne cekiyordu ve en önemlisi erkek olacağını hissediyormuydun?

dedıgım gıbı 17 cı haftaaya kadr hep tursu limon bol limonlu salatalar yedım sonra deli gibi çikolata tatlı şekerli seyler istedi ve halende istiyor canım belirli seylerı yok erkek olacagını hıssetmedım aksıne ıcımden gecen kızdı ama pipisini görünce deli gibi mutlu oldummmmm <3

AY CANIM YAA :) maşallah maşallah... dua etde bende tutusunu göreyim zamanı gelince o kadar cok istiyorum ki Tabi en önemlisi sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde olsun da gerisi çok önemli değil gerçi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…