Hamile olup da midesi bulanmayan anneler ;

inş. cnm ...
hım baktım bende hakan yaralıya cok olumlu görüş var ama genelde tüp bebek tedavisiyle ilgili...
illaki iidir ama bizim için maddi yönüde önemli anladığım kadarıyla özel sitesinde anlaşmalı kurumlar falan yazmıyor...
benim gittiğim hastanede özel ama bi kısmını karsılıyor sgk hem temiz bir hastane...
ama önerin için cok saol canım yinede aklımda kalsın...
maşallah cnm cok sevindim herşeyin yolunda olmasına amin inş bizimde testlerimiz süper cıkar...bi pıtpıtlarını duyalımda sonrada cinsiyet merakımız başlar
sağlıklı olsunlardaa en önemlisi
cnm sen ne kadara yaptırdın testleri özeldemi yaptırdın[/QUOTE]

imzan daki gibi 7 haftalıksa bebişin kalp atışları duyulur ama :)
Amin inşallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsiniz. testler süper cıkar bebişler bizimle olur saglıkla

bende ankaradayım sizin gibi daha dr konusunda kararsızım özel mi devlet mi?kafam çok karışık

cok zor bi karar ama devlete gidiceksen zekai tahir burak cok iyiymiş...bende kararsız kaldım oraya gitsemmi diye
simdilik özel koruya gidiyoruz...ama 29 ocakta akropolden randevumu aldım...

imzan daki gibi 7 haftalıksa bebişin kalp atışları duyulur ama :)
Amin inşallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsiniz. testler süper cıkar bebişler bizimle olur saglıkla[/QUOTE]

evet cnm 7. haftaya bugün girdik doktorumun dediğine göre ...
benim son adet tarihimden hesapladığımda imzamda yazan bikaçgün önde gidiyoo
aslında duyulur ama doktor 15 gün sonra gel dedii beklemedeyimmmeraklardayımdaaa
inş. canım umarım herşey yolunda gider hepimiz için

Merhaba hanimlar

Evet ne kadar sansliyiz degilmi bu bize Allahin bi hediyesi olarak goruyorum ben , cunku Rabbim tasiyamicagimiz yuku insana vermezmis. En tahammul edemedigim seydir kusmak cok sukur Allahim bana bu yuku vermedi cok tsk ediyorummm guzel Allahim butun hamilelerin yar ve yardimcisi ol! Aminn

meraba cnm....
evet cok sanslıyız cok sükür bebişlerimiz bizimle inş. sonuna kadar bizimle olurlar sağlıkla kucaklarız kuzucuklarımızı
ahh ahh bendeki bu mide bulantısı nedir yaa ama herşeye rağmen cok mutluyumm ....
herşeyden tiksinsemde gecicek biliyorum...
ne güzel senin böle bi sorunun yok inşallahta hic olmaz böle güzel bi hamilelik gecirirsin

değerli bayan arkadaşlarım hamilelik konusunda merak ettiğim bi kaç şey var rica etsem biri beni bilgilendirirmi ? döllenme olduktan sonra bebek rahime düştükten sonra vajina ve kasıklarda şişkinlik olurmu ? bide mavilik var sanki???? şmdiden teşekkrlerr

Hu huuu hanımlar bugün nasılsınız bakalım dün bizim görüş günümüzdü bebişimizi görmeye gittik miniğim zipliyodu keyfi yerindeydi sizde ne var ne yok

merhaba...
bebeğiniz hayırlı olsun bende ank dayım hangi hastahaneye gidiyorsunuz??[/QUOTE]

seninde hayırlı olsun cnm bebişinsağlıkla kucaklarımıza alırız inş...
ben suan özel koruya gidiyorum ...güzel temiz bi hastane doktorumda fena diil ama yinede cok kafama yatmadı...içim cok ısınmadı belkide cok iidir ama kendimi cok rahat hissedemedim...
zaten asıl randevum akropolde 29 ocakta ışın hanım var ancak o tarihe alabildim ...
sen nereye gidiyosun cnm....
zekai tahir burakta iyiymiş her yönüyle hemde devlet ...
sen hangi semttesin ankarada[/QUOTE]

koruda ayhan hoca var benim arkadaşım şu anda ona gidiyor çok memnun ama muayene ücreti biraz pahalı onun eşi bankada çalıştığı için orayla anlaşması varmış o yüzden o çok cuzi bişey ödüyor. Ben Başkent Üniversite Hastanesine gidiyorum hem ilgili hem alaklı hemşirelerde doktorlarda fiyatıda çok ucuk değil tavsiye ederim. Arkadaşlar özellikle gittiğiniz hastanelerin yeni doğan ünitesi olmasına dikkat edin Allah göstermesin bi sorun olduğunda doğumda yeni doğan ünitesi olmadığından çocuğu başka bir hastaneye gönderiyolar anne çocuğundan ayrı kalıyor sonra annede o hastananeye gitmek istiyor orada doğum yapmadığı için almıyolar hastaneye bir arkadaşım başına geldi sağıp sütünü hastane kapısında bekledi 10 gün çok zor. Allah bize göstermesin ama bence önemli.

merhaba...
bebeğiniz hayırlı olsun bende ank dayım hangi hastahaneye gidiyorsunuz??

seninde hayırlı olsun cnm bebişinsağlıkla kucaklarımıza alırız inş...
ben suan özel koruya gidiyorum ...güzel temiz bi hastane doktorumda fena diil ama yinede cok kafama yatmadı...içim cok ısınmadı belkide cok iidir ama kendimi cok rahat hissedemedim...
zaten asıl randevum akropolde 29 ocakta ışın hanım var ancak o tarihe alabildim ...
sen nereye gidiyosun cnm....
zekai tahir burakta iyiymiş her yönüyle hemde devlet ...
sen hangi semttesin ankarada[/QUOTE]

koruda ayhan hoca var benim arkadaşım şu anda ona gidiyor çok memnun ama muayene ücreti biraz pahalı onun eşi bankada çalıştığı için orayla anlaşması varmış o yüzden o çok cuzi bişey ödüyor. Ben Başkent Üniversite Hastanesine gidiyorum hem ilgili hem alaklı hemşirelerde doktorlarda fiyatıda çok ucuk değil tavsiye ederim. Arkadaşlar özellikle gittiğiniz hastanelerin yeni doğan ünitesi olmasına dikkat edin Allah göstermesin bi sorun olduğunda doğumda yeni doğan ünitesi olmadığından çocuğu başka bir hastaneye gönderiyolar anne çocuğundan ayrı kalıyor sonra annede o hastananeye gitmek istiyor orada doğum yapmadığı için almıyolar hastaneye bir arkadaşım başına geldi sağıp sütünü hastane kapısında bekledi 10 gün çok zor. Allah bize göstermesin ama bence önemli.[/QUOTE]

bende koruda haluk hocaya gidiyorum ayhan hocadan alıcaktım ama randevu saati uyuşmadı...
ama bilmiyom biraz tuzlu fiyatları 87 lira ödedik bizde 10 gün içinde kontrol sayılıyor..eee doktorda genelde 15 günden önce cağırmıyo...yani her 15 te bir 87 cok fazlaa...
bizde aradık baskentti ama cok yoğunuz dediler yeni gebelik takibi almıyoruz dedilerrr cok sacmaaa yoksa bizede hem yakındı hemde yeni doğan ünitesi var ayrıcada cokta sarsmazdı bizi...ama kısmet...
zaten akropolden aldım randevumu 29 ocakta ışın hanımla devam edicem sanırım gebelik takibime....

allahım allahım ya ben bi hata yaptım eğer hamileysem geçen gün bi tane doğum kntrol ilacı içtim bebeğime bişey olurmu eğer hamileysem ? bi kere içtim zaten sonra midem bulandı içtikten 15 dk sonra kustum...

allahım allahım ya ben bi hata yaptım eğer hamileysem geçen gün bi tane doğum kntrol ilacı içtim bebeğime bişey olurmu eğer hamileysem ? bi kere içtim zaten sonra midem bulandı içtikten 15 dk sonra kustum... ilk kez içtim daha önce hiç içmemiştim... !

kızlar midesi bulanmayanlar kilo alımına dikkat edin hatta ısrar ediyorum beslenme uzmanına gidin bakın süper bir hamilelik geçiriceksiniz üstelik sadece bebeğinize yarıyacak besinleri tükettiğiniz için kendinizi çok iyi hissediceksiniz tecrübe sabit bende 32. haftaydayım aman dikkat diyorum kusma yoksa kilolar kapıda :)

eğer bebek istiyorsan inş hamilesindir bide gebeliğin en başlarında alınan ilaçların okadar dokunmadığını biliyoeum bide kusmuşsun ilaç kanına karışana kadar çıkartmışsın zaten yaniii okadar endişelenme

çokkk tedirginim canım saol içimi rahatlattın aslnda birde sol kasığımda şiddettli batma ve ağrı var çok korkutuyor beni, bide ekşiye karşı 3 güdür fazla istekliyim :S anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…