bende ankaradayım sizin gibi daha dr konusunda kararsızım özel mi devlet mi?kafam çok karışık
amin canım inşallah en kısa zamanda yaşarsın bu duyguyu.
Ankarada özel bir tüp bebek merkezinde çok iyi bir doktor önerebilirim
Hakan yaralı ben kendisine hiç gitmedim ama hasta yorumları ve hastahane başarısı mükemmel bir doktor olduğunu gösteriyor. En azından düşünürsen fiyatlarla ilgili konuşmuş olursun.
Maşşallah bizim testlerimiz süper çıktı. Darısı başına ve tüm annelerin başına inşallah..
en kısa zamanda cinsiyetlerini de öğrensek dimi
bende ankaradayım sizin gibi daha dr konusunda kararsızım özel mi devlet mi?kafam çok karışık
Merhaba hanimlar
Evet ne kadar sansliyiz degilmi bu bize Allahin bi hediyesi olarak goruyorum ben , cunku Rabbim tasiyamicagimiz yuku insana vermezmis. En tahammul edemedigim seydir kusmak cok sukur Allahim bana bu yuku vermedi cok tsk ediyorummm guzel Allahim butun hamilelerin yar ve yardimcisi ol! Aminn
21 haftalık hamileyim su haftama kadar hic migdem bulanmadı :)) 17 ci haftama kadar ekşi yedım 17 den sonrada deli gibi tatlııı :)
aynen öle cnm bulantısız bi hamişlik nur nimet suan bile öle fenayımkiii midem berbat normal bi bulantı gibi diil herşeyden tiksiniyosun zor valla...
Allahım seninde yardımcın olsun....
demir ilacıda tetikler bulantılarını evet genelde 12. haftadan sonra geciooo ama 4-6 aya kadar mide buantısı cekenleri duydum....
tez zamanda gecsinde su bulantılar hamişliğin tadını cıkaralım yaaa
inş. cnm ...
hım baktım bende hakan yaralıya cok olumlu görüş var ama genelde tüp bebek tedavisiyle ilgili...
illaki iidir ama bizim için maddi yönüde önemli anladığım kadarıyla özel sitesinde anlaşmalı kurumlar falan yazmıyor...
benim gittiğim hastanede özel ama bi kısmını karsılıyor sgk hem temiz bir hastane...
ama önerin için cok saol canım yinede aklımda kalsın...
maşallah cnm cok sevindim herşeyin yolunda olmasına amin inş bizimde testlerimiz süper cıkar...bi pıtpıtlarını duyalımda sonrada cinsiyet merakımız başlar
sağlıklı olsunlardaa en önemlisi
cnm sen ne kadara yaptırdın testleri özeldemi yaptırdın
Hu huuu hanımlar bugün nasılsınız bakalım dün bizim görüş günümüzdü bebişimizi görmeye gittik miniğim zipliyodu keyfi yerindeydi sizde ne var ne yok
maşallah canım kaç haftalık...
merhaba...
bebeğiniz hayırlı olsun bende ank dayım hangi hastahaneye gidiyorsunuz??
ben özele gitmek istiyorum cok ilgili bi doktor istiyırum umarım istedıklerımız buluruz...
hayırlı olsun bebeğiniz
cnm sana özel msj atamadım ya bi sorun var hata veriyorr cvp vermedim sanma yaniii
allahım allahım ya ben bi hata yaptım eğer hamileysem geçen gün bi tane doğum kntrol ilacı içtim bebeğime bişey olurmu eğer hamileysem ? bi kere içtim zaten sonra midem bulandı içtikten 15 dk sonra kustum... ilk kez içtim daha önce hiç içmemiştim... !
eğer bebek istiyorsan inş hamilesindir bide gebeliğin en başlarında alınan ilaçların okadar dokunmadığını biliyoeum bide kusmuşsun ilaç kanına karışana kadar çıkartmışsın zaten yaniii okadar endişelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?