herkese selam .....
benimde nasıl midem bulanıyoo bi bilsenizz ayy cok zormuş eşim simdiden cektirmeye basladı sana bu zıpır dioo
bende hep kraker falan kemiriyorum bide bol limonlu salatalar biraz kesiyo...
bugün cok sükür iyiyim umarım hep böle gider...
mutfağa girebildim 2 haftadan sonra
AY CANIM YAA :) maşallah maşallah... dua etde bende tutusunu göreyim zamanı gelince o kadar cok istiyorum ki Tabi en önemlisi sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde olsun da gerisi çok önemli değil gerçi..
bebişin hayırlı olsun :) inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın limon ve havuç bulantıyı kesiyor derler ama benim hiç bulantım olmadı maşallah o yüzden doğrulugunu kanıtlayamadım belki sende işe yarar
Bende 7+5 haftaligim, midem bulanmiyor cok sukur ilk hamileligim :) allah bozmasin insallah, bu arada cig kofte yiyen arkadas etsiz olmasina dikkat ediyosun umarim cig et bebegi dusurur aman dikkat!
cok sağol canım benim seninde hayırlı olsun
cok fenaymıs bu bulantı bende hamişler derdi mide bulantısı cok kötü okdarmı kötü derdim ama insan basına gelince anlıyoo okadar kötüü....
umarım hic basınıza gelmesin hep böle gecirin hamişliğinizi
benimde tez zamanda gecsinn
evet canım bende sabah genelde kıvırcık havuc bol limonla yiyorumm bi nebze ii gelio içimi açıoo
Amin.Ben çiğ köfte yiyorum fakat zaten artık çiğ köfteler etsiz hazırlanıyor.Zaten bildik yerlerden alıyorum.Bu arada çiğ etin bebeği düşürdüğünü duymamıştım.Maydonozu duydum.
cok sağol canım benim seninde hayırlı olsun
cok fenaymıs bu bulantı bende hamişler derdi mide bulantısı cok kötü okdarmı kötü derdim ama insan basına gelince anlıyoo okadar kötüü....
umarım hic basınıza gelmesin hep böle gecirin hamişliğinizi
benimde tez zamanda gecsinn
evet canım bende sabah genelde kıvırcık havuc bol limonla yiyorumm bi nebze ii gelio içimi açıoo
CANIM Bebişlerimiz sağlıkla geldin de çektirmesine de razı oluruz biz. :) inşallah seninde mide bulantıların geçer en kısa zamanda da hamişliğin tadını çıkarırsın
Böyle de bişi anlanmıyo ama karnımız büyüyünce inşallah :)
Bu ara da aynı anda doğurucaz gibi :)
Hamileliğin cilvesidir bulantılar katlanılır diye düşünüyodum ama bu nasıl şeydir ya yemeklerden nefret ettim mutfağa giremiyorum bir haftada 2,5 kilo verdim halim içler acısı.. İsyan etmiyorum Allah sağlık versin bize de bebişlerimize de..
evet öle tabi razıyız baş tacıbıcırıklar ya simdiden cektiriyolar
umarım bi gecsin yemekten nefret ediceğim hic aklıma gelmezdi hic acıkmıyorum esimin zoruyla oturuyorum sofraya sonra diorum ne kadar acıkmısım mide bulantımda farkına varmıyorummmahh ahh cok fenaymış valla...
ama yinede yemeye calışıyorum en azından ekşi seyleri seviyorum kivi cok seviyorum bol limonlu yesil salata mantı bide bol yoğurtlu makarna fındık ceviz öle idare ediyorum yine Allahtan bunları yiyebiliyorum ...
ivit aynı dönemlerde doğum yapıcaz canımcım ...
ins kolay bi doğum olur hepimizin sağlıkla gelir bebişlerii...hem kışın hamişliği yasıcaz hem yazın oda güzel ...
kalp atıslarını duymaya gidicez haftaya p tesi inş. duyarız pıtpıtlarınıda içimiz dahada rahatlar...
siz hangi sehirdesiniz cnm doktorundan memnunmusun
Canım inşallah duyarsın pıtpıtlarını çok güzel bir duygu inanki :) Allah tüm anne adaylarına nasip etsin inşallah.
İstanbuldayım canım ben. Doktorumdan o kadar memnunum ki Allah ondan razı olsun kendimi hiç bu kadar güvende hissetmemiştim.
Sen hangi şehirdesin senin doktorun kim? ve sen memnun musun.
Canım inşallah duyarsın pıtpıtlarını çok güzel bir duygu inanki :) Allah tüm anne adaylarına nasip etsin inşallah.
İstanbuldayım canım ben. Doktorumdan o kadar memnunum ki Allah ondan razı olsun kendimi hiç bu kadar güvende hissetmemiştim.
Sen hangi şehirdesin senin doktorun kim? ve sen memnun musun.
Amin.Ben çiğ köfte yiyorum fakat zaten artık çiğ köfteler etsiz hazırlanıyor.Zaten bildik yerlerden alıyorum.Bu arada çiğ etin bebeği düşürdüğünü duymamıştım.Maydonozu duydum.
kızlar 11.haftama kadar neredeyse hiç bulantım olmadı çok iyiydim ama şimdi bulantılarım başladı çözemedim aslında bu haftalar bulantıların geçmesi gerekmiyor muydu ki ya?bugün bir de demir ilacına başladım o daha beter yaptı bulantı yaşayanları çok iyi anladım bu sıralar. gerçekten bulantısız hamilelik bir nimet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?