Hamile olup da midesi bulanmayan anneler ;

herkese selam .....
benimde nasıl midem bulanıyoo bi bilsenizz ayy cok zormuş eşim simdiden cektirmeye basladı sana bu zıpır dioo
bende hep kraker falan kemiriyorum bide bol limonlu salatalar biraz kesiyo...
bugün cok sükür iyiyim umarım hep böle gider...
mutfağa girebildim 2 haftadan sonra

bebişin hayırlı olsun :) inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın limon ve havuç bulantıyı kesiyor derler ama benim hiç bulantım olmadı maşallah o yüzden doğrulugunu kanıtlayamadım belki sende işe yarar

bizde varız teyzeler bizdeeee 10+1 olduk çooook şükür şimdiye kadar hiç bulantım olmadı ne meleğim beni üzüyo ne de ben onu geçinip gidiyoruz çok şükür

rabbim sağlıklısını size hayırlı olanını nasıp etsın ınsss :)

cok sağol canım benim seninde hayırlı olsun
cok fenaymıs bu bulantı bende hamişler derdi mide bulantısı cok kötü okdarmı kötü derdim ama insan basına gelince anlıyoo okadar kötüü....
umarım hic basınıza gelmesin hep böle gecirin hamişliğinizi
benimde tez zamanda gecsinn
evet canım bende sabah genelde kıvırcık havuc bol limonla yiyorumm bi nebze ii gelio içimi açıoo

Bende 7+5 haftaligim, midem bulanmiyor cok sukur ilk hamileligim :) allah bozmasin insallah, bu arada cig kofte yiyen arkadas etsiz olmasina dikkat ediyosun umarim cig et bebegi dusurur aman dikkat!

Amin.Ben çiğ köfte yiyorum fakat zaten artık çiğ köfteler etsiz hazırlanıyor.Zaten bildik yerlerden alıyorum.Bu arada çiğ etin bebeği düşürdüğünü duymamıştım.Maydonozu duydum.

CANIM Bebişlerimiz sağlıkla geldin de çektirmesine de razı oluruz biz. :) inşallah seninde mide bulantıların geçer en kısa zamanda da hamişliğin tadını çıkarırsın
Böyle de bişi anlanmıyo ama karnımız büyüyünce inşallah :)
Bu ara da aynı anda doğurucaz gibi :)

Son düzenleme:
Amin.Ben çiğ köfte yiyorum fakat zaten artık çiğ köfteler etsiz hazırlanıyor.Zaten bildik yerlerden alıyorum.Bu arada çiğ etin bebeği düşürdüğünü duymamıştım.Maydonozu duydum.

canım çiğ köfte yeme sende yine bu nedenle düşüğe sebep oluyor
TOKSOPLAZMA HASTALIĞI

Etin ancak pişirilmesiyle parazitlerden arınacağını, çiğ etin parazit yapmasının yanı sıra “toksoplazma” denilen, kedi, köpek ve çiğ et yoluyla insana bulaşan enfeksiyon hastalığına neden olduğunu anlatan Koruk, şunları kaydetti:

“Hastalık, hafif kas ve eklem ağrıları, halsizlik, yorgunluk, lenf düğümlerinde şişlik gibi belirtilerle kendini gösterebilir. Bazı kişiler kendiliğinden bu hastalığı atlatabilir. Bazen hastalar lenf bezlerindeki şişlik nedeniyle bize geldiklerinde toksoplazma olduğunu ortaya çıkarabiliyoruz. Bu hastalık hamileler için büyük bir risk. Toksoplazma hastası hamile birinin doğacak çocuğunda görme, sarılık ve zeka geriliği gibi sorunlar yaşanabilir. Bölgede de çiğ etle yapılan çiğ köfte yeme alışkanlığı çok fazla, bundan ötürü hastalığa yakalanma oranı da fazla olabilir. Çiğ köfte etini, eksi 20 derecede dondurduktan sonra kullanmak, çiğ etle bulaşabilen toksoplazma hastalığından korunmamazı sağlayabilir. Çünkü bu şekilde etin içindeki parazitlerin ölmesini sağlayabiliriz. Ancak en güvenli ve sağlıklı yöntem etin pişirilerek tüketilmesidir.”

Allahım hepimizin bebeklerini sağ salim kucağıma versin gözlerimizden akan mutluluk gözyaşlarını görmek de nasip olsun bebeğimiz ile birlikte.
Amin

Hamileliğin cilvesidir bulantılar katlanılır diye düşünüyodum ama bu nasıl şeydir ya yemeklerden nefret ettim mutfağa giremiyorum bir haftada 2,5 kilo verdim halim içler acısı.. İsyan etmiyorum Allah sağlık versin bize de bebişlerimize de..

evet öle tabi razıyız baş tacıbıcırıklar ya simdiden cektiriyolar
umarım bi gecsin yemekten nefret ediceğim hic aklıma gelmezdi hic acıkmıyorum esimin zoruyla oturuyorum sofraya sonra diorum ne kadar acıkmısım mide bulantımda farkına varmıyorummmahh ahh cok fenaymış valla...
ama yinede yemeye calışıyorum en azından ekşi seyleri seviyorum kivi cok seviyorum bol limonlu yesil salata mantı bide bol yoğurtlu makarna fındık ceviz öle idare ediyorum yine Allahtan bunları yiyebiliyorum ...
ivit aynı dönemlerde doğum yapıcaz canımcım ...
ins kolay bi doğum olur hepimizin sağlıkla gelir bebişlerii...hem kışın hamişliği yasıcaz hem yazın oda güzel ...
kalp atıslarını duymaya gidicez haftaya p tesi inş. duyarız pıtpıtlarınıda içimiz dahada rahatlar...
siz hangi sehirdesiniz cnm doktorundan memnunmusun

aynen öle böle cilvemi olur yaa bende hep derdim işte okadarmı kötü diye ama cok fenaymıs cnm ya...
mutfağa bende giremiyorum yaptığım kokusuz seyler dolabı acamıyorum herseymi kokar
işte makarna falan yapıyorum mantı o tarz seyler...
ama sen benden daha fenasın sanırım ben 58 kiloyla hamiş kaldım doktorda tartıldım simdi 57.4 kilom 600 gr vermişim o da normal ben yine herseye rağmen yemeye calışıyorum zaten bana kalsa yememde esim sağolsun alternatif sunuyo bu ii gelir falan diye zormus ama herşeye değer minnoşlar yaa anne olmak böle bişiy sanırım fedakarlık simdiden basladı...
amin cnm Rabbim sağlık versin hepimize bebişlerimize amin

selam kızlaaar...

o kadar şanslı bi topluluksunuz ki.. ben de çok şükür hiç mide bulantısı çekmedim.. ve 18. haftada olmama rağmen herhangi bi rahatsızlğım olmadığı için dediğiniz gibi hala kendimi hamile gibi hissedemiyorum (= iki hafta önce de oğluşumuzun olacağını öğrendik.. ama şöyle söyliim babası da ben de hep hatta çevremdekilerin yüzde 90'ı kız hissetmiştik hatta doktor bile bi önceki muayenede erken ama kız gibi demişti.. ama oğluşumuzun pipisini gördüüük ve yine çooooooooooooooook mutlu olduk... (=

Allah herkese güzel sorunsuz hamilelikler doğumlar ve evlatlar nasib etsiiin (=

Son düzenleme:
Canım inşallah duyarsın pıtpıtlarını çok güzel bir duygu inanki :) Allah tüm anne adaylarına nasip etsin inşallah.
İstanbuldayım canım ben. Doktorumdan o kadar memnunum ki Allah ondan razı olsun kendimi hiç bu kadar güvende hissetmemiştim.
Sen hangi şehirdesin senin doktorun kim? ve sen memnun musun.[/QUOTE]

inş. canım yaa sanki ozaman inanıcam amin bu güzel duyguyu herkes tez zamanda yasasın inş..
biz ankaradayız cnm ben cok memnun kalmadım zaten asıl istediğim doktordan randevumu aldım 29 ocakta gidicez inş...
bu doktora sadece bu süreci gecirmek için gidiyorum pıtpıtları duyalım inş... bide testlerimizi yaptıralım sonra ışın hanım var akropolde oraya devam edicez ins...

inş. canım yaa sanki ozaman inanıcam amin bu güzel duyguyu herkes tez zamanda yasasın inş..
biz ankaradayız cnm ben cok memnun kalmadım zaten asıl istediğim doktordan randevumu aldım 29 ocakta gidicez inş...
bu doktora sadece bu süreci gecirmek için gidiyorum pıtpıtları duyalım inş... bide testlerimizi yaptıralım sonra ışın hanım var akropolde oraya devam edicez ins...[/QUOTE]

amin canım inşallah en kısa zamanda yaşarsın bu duyguyu.
Ankarada özel bir tüp bebek merkezinde çok iyi bir doktor önerebilirim
Hakan yaralı ben kendisine hiç gitmedim ama hasta yorumları ve hastahane başarısı mükemmel bir doktor olduğunu gösteriyor. En azından düşünürsen fiyatlarla ilgili konuşmuş olursun.
Maşşallah bizim testlerimiz süper çıktı. Darısı başına ve tüm annelerin başına inşallah..
en kısa zamanda cinsiyetlerini de öğrensek dimi

amin canım inşallah en kısa zamanda yaşarsın bu duyguyu.
Ankarada özel bir tüp bebek merkezinde çok iyi bir doktor önerebilirim
Hakan yaralı ben kendisine hiç gitmedim ama hasta yorumları ve hastahane başarısı mükemmel bir doktor olduğunu gösteriyor. En azından düşünürsen fiyatlarla ilgili konuşmuş olursun.
Maşşallah bizim testlerimiz süper çıktı. Darısı başına ve tüm annelerin başına inşallah..
en kısa zamanda cinsiyetlerini de öğrensek dimi [/QUOTE]

inş. cnm ...
hım baktım bende hakan yaralıya cok olumlu görüş var ama genelde tüp bebek tedavisiyle ilgili...
illaki iidir ama bizim için maddi yönüde önemli anladığım kadarıyla özel sitesinde anlaşmalı kurumlar falan yazmıyor...
benim gittiğim hastanede özel ama bi kısmını karsılıyor sgk hem temiz bir hastane...
ama önerin için cok saol canım yinede aklımda kalsın...
maşallah cnm cok sevindim herşeyin yolunda olmasına amin inş bizimde testlerimiz süper cıkar...bi pıtpıtlarını duyalımda sonrada cinsiyet merakımız başlar
sağlıklı olsunlardaa en önemlisi
cnm sen ne kadara yaptırdın testleri özeldemi yaptırdın

kızlar 11.haftama kadar neredeyse hiç bulantım olmadı çok iyiydim ama şimdi bulantılarım başladı çözemedim aslında bu haftalar bulantıların geçmesi gerekmiyor muydu ki ya?bugün bir de demir ilacına başladım o daha beter yaptı bulantı yaşayanları çok iyi anladım bu sıralar. gerçekten bulantısız hamilelik bir nimet...

Anladim canim bende hani evde yapiyorsaniz yada evde yapilmislardan yiyorsan dikkat et diye uyarmak istedim,disardan satilanlar zaten etsiz. Evet canim cig et cok tehlikeli dusuge sebep oluyor aklinda bulunsun:)

[/QUOTE]
inş. cnm ...
hım baktım bende hakan yaralıya cok olumlu görüş var ama genelde tüp bebek tedavisiyle ilgili...
illaki iidir ama bizim için maddi yönüde önemli anladığım kadarıyla özel sitesinde anlaşmalı kurumlar falan yazmıyor...
benim gittiğim hastanede özel ama bi kısmını karsılıyor sgk hem temiz bir hastane...
maşallah cnm cok sevindim herşeyin yolunda olmasına amin inş bizimde testlerimiz süper cıkar...bi pıtpıtlarını duyalımda sonrada cinsiyet merakımız başlar
cnm sen ne kadara yaptırdın testleri özeldemi yaptırdın[/QUOTE]

merhaba...
bebeğiniz hayırlı olsun bende ank dayım hangi hastahaneye gidiyorsunuz??

Son düzenleme:

aynen öle cnm bulantısız bi hamişlik nur nimet suan bile öle fenayımkiii midem berbat normal bi bulantı gibi diil herşeyden tiksiniyosun zor valla...
Allahım seninde yardımcın olsun....
demir ilacıda tetikler bulantılarını evet genelde 12. haftadan sonra geciooo ama 4-6 aya kadar mide buantısı cekenleri duydum....
tez zamanda gecsinde su bulantılar hamişliğin tadını cıkaralım yaaa

inş. cnm ...
cnm sen ne kadara yaptırdın testleri özeldemi yaptırdın[/QUOTE]

merhaba...
bebeğiniz hayırlı olsun bende ank dayım hangi hastahaneye gidiyorsunuz??[/QUOTE]

seninde hayırlı olsun cnm bebişinsağlıkla kucaklarımıza alırız inş...
ben suan özel koruya gidiyorum ...güzel temiz bi hastane doktorumda fena diil ama yinede cok kafama yatmadı...içim cok ısınmadı belkide cok iidir ama kendimi cok rahat hissedemedim...
zaten asıl randevum akropolde 29 ocakta ışın hanım var ancak o tarihe alabildim ...
sen nereye gidiyosun cnm....
zekai tahir burakta iyiymiş her yönüyle hemde devlet ...
sen hangi semttesin ankarada

merhaba...
bebeğiniz hayırlı olsun bende ank dayım hangi hastahaneye gidiyorsunuz??[/QUOTE]

seninde hayırlı olsun cnm bebişinsağlıkla kucaklarımıza alırız inş...
ben suan özel koruya gidiyorum ...güzel temiz bi hastane doktorumda fena diil ama yinede cok kafama yatmadı...içim cok ısınmadı belkide cok iidir ama kendimi cok rahat hissedemedim...
zaten asıl randevum akropolde 29 ocakta ışın hanım var ancak o tarihe alabildim ...
sen nereye gidiyosun cnm....
zekai tahir burakta iyiymiş her yönüyle hemde devlet ...
sen hangi semttesin ankarada[/QUOTE]

hayırlısı olsun senın için..
ben lokman hekıme gıttım ama memnun kalmadım...
bende koruya gıtmek istıyorum hangı koruya gidiyorsunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…