hb cnm aminnnnn cumlemizin ...ay cok sukur hala birseycik yok allahim insallah olmaz 6.haftaya adim atmis bulunuyorum
olmaz herhalde bundan sonra. Hadi hayırlısı yavrularımızın cinsiyetlerinide bi öğrensekte ciciler alsak.
Ben de 20. haftamın içindeyim ve bu haftama kadar "çok şükür Rabbime " hiç bulantım olmadı :) her hamilelik bir değil ve kişiden kişiye değişebiliyor,bulantısı olmayanlar endişelenmeyin herşey çok şükür yolundadır:)
bnimde hiiç olmadı çok şükür şanslıyızdır inşallh
kedi26237 bebeğinin cinsiyeti belli mi? bir de hareketlerini hissetmeye başladın mı? ben çok az hissediyorum bir de çok sık değil,Dr lar 22. haftaya kadar normal diyor.ilk gebeliğim.
bende senin bebeğinin cinsiyetini merak ettim şimdi
yaşadıklarımıza göre kendimizinkini tahmin etmek için :)
allahım kucagına da almayı nasip etsin .
hepimizin amin
ayyyy yerim onları maşallah.. Kız olsun erkek olsun önemli değil ilk önce sağlıklı olsunda.
bende 31inde öğrenirim nasipse yazarım size sen hangiş şehirdesin?
aman yarabbim midesi bulanmayanlarda varmış..
neydi yaw sizin sırrınız nasıl bulanmadı mideleriniz valla nekadar şükretseniz azdır
ben öldüm öldüm direldim ne mutfagıma ne yatak odama nede salonuma girebiliyodum heryer pis pis kokuyodu ve ben çıkartmaktan ölü gibiydim rabbim bida yaşatmasın o günleri şükür gecti ama o zamanlar bitmez bu diyodum hatta evimi bile degiştirmeyi düşünüyodum sonra 1 ay annemgile gittim bende 4 aylık oldum sonra bi baktımki yavaş yavaş gecmiş ve ben yemek yapıp yiyebiliyodum şükürler olsun çok iyiyim şimdi.
ve ben çok büyük konuşmuştım arkadaşım hamileyken diyodum ne güzel miden bulanıyo bende hamile olsam bulansın hamileligimin herşeyine katlanırım diyodum o da diyodu kız bak öyle deme çok zor bişey diyodu ahh ahh tabi bekara karı boşamak kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?