Hamile olup da midesi bulanmayan anneler ;

seninde az kalmş hayrlısı ile bebeğini al kucağına inşallah.... sağlıklı sıhhatli bi şekilde...

çokkk tedirginim canım saol içimi rahatlattın aslnda birde sol kasığımda şiddettli batma ve ağrı var çok korkutuyor beni, bide ekşiye karşı 3 güdür fazla istekliyim :S anlayamıyorum

canım kaç günün geçti bilmiyorum ama birçok belirtisi var hamileliğin sol kasıkta batma olur doğrudur ama bu adet sancısıda olabilir stres yapma herşeyden önce diyicem ama insanın elinde değil en iyisi bir test al olsun bitsin için rahatlasın

günüm daha geçmedi canım adetime var 15 gün :)))) ben şmdiden kesin teşhis koyuyorum da inş. hüsran olmaz sonu yani beklicez artık yada haftaya kan tahlili yptrcam..

günüm daha geçmedi canım adetime var 15 gün :)))) ben şmdiden kesin teşhis koyuyorum da inş. hüsran olmaz sonu yani beklicez artık yada haftaya kan tahlili yptrcam..

canım ya 15 gün mü :)) daha çok erken anne rahmine düştümü seninki birazda yaşımız genç ilk hamileliğin galiba eğer yumurtalama dönemini iyi tutturmazsan bu iş olmaz 1 gün geçse yumurta puh olup uçup gider o yüzden eğer gerçekten bebek istiyorsan bu iş kaza olmadıysa kendini şartlandırma akışına bırak tutunduysa bebek emin ol bir çok belirtisi olacak inşallah dua et hep

inşallah canım dualarım bütün anne olmak isteyen herkese yani 11 aralıkta adetim bitti sanırım benm yumurtlama dönemim o zamandı 12 13 14 aralıkta ilişkide blunduk yok kza değil istiorum da :) hayrlıaı inş...

adetin 11 de bitti iide adetin kaç gün sürüyorki bak adet olduğun günü kat say kaç gün geçti 8. 10. 12. 14. 16. gün bu tarihlerde gir düzenli ha bide bazıları diyorki sonlara doğru bile yumurtlayanlar varmış adetin 20. günü falan onu geçelim şimdi o ayrı bir durum :) ilk adet olduğun günüde kat içine 10. 12. 14. en garanti. iyice araştır netten bak iyice kuralını öğren dicem Allahım kendi durumum aklıma geliyor yumurtlama gününü tutturamayıp dene tutana kadar dene :))

benim yumurtlama tarihimdi zaten heralde :))

ayhh insallah benimde bulanmaz.. benim henuz erken ama umuyorum bulanmaz ....

Son düzenleme:
Kızlarr, benim de midem bulanmıyor ama özellikle sabahları hiç iştahım yok, lokmalar ağzımda büyüyor, yutamıyorum. bi de normalde zaten öyle aman aman sağlıklı beslenmiyordum, şimdi yumurtaydı süttü, hiç canım istemiyor. Var mı iştahsızlık yaşayan, neler yapıyorsunuz bunun için?

benimde bulantım kusmam yok 6+6 yım ama başım çok dönüyo yer ayağımın altından kayıyo sanki bide bende kansızlık var et balık tavuk hiç sevmiyorum zar zor yiyorum napıcam bilmiyorum eşim pekmez aldı sabahları içmem için onu bile içemiyorum

kizlar mide bulantilari kacinci hafta da basliyor ben 5.haftanin icindeyim ama hic bulanmiyor simdilik

benim midem bulanmadı ama 3 ayda bes kilo verdim yemek yemeyi unuttum sadece kahvaltı yapıyorrum...çok enteresan karışık cerez görmeye bile dayanamıyorum midem bulanıyo

benim midem bulanmadı ama 3 ayda bes kilo verdim yemek yemeyi unuttum sadece kahvaltı yapıyorrum...çok enteresan karışık cerez görmeye bile dayanamıyorum midem bulanıyo

zaten mide bulantısı illa kusmak değildir yemek yiyememe iştahsızlık bunlarda hamilelikte mide bulantısı olarak adlandırılır. :S bende kilo versem habire alıyorum

kizlar mide bulantilari kacinci hafta da basliyor ben 5.haftanin icindeyim ama hic bulanmiyor simdilik

5 haftalarda başlar illa 5 olması diye bir kaide yok tabi 6 da olabilir 7 de :) aramıza hoşgeldin. Allahım kucağına ( kucağımıza) almayı da nasip etsin inşallah.

bende 12 . haftama girdim maşşallah diyim hiç bulantı, baş dönmem yok bi belim ağırıyor o kadar..

5 haftalarda başlar illa 5 olması diye bir kaide yok tabi 6 da olabilir 7 de :) aramıza hoşgeldin. Allahım kucağına ( kucağımıza) almayı da nasip etsin inşallah.

hb cnm aminnnnn cumlemizin ...ay cok sukur hala birseycik yok allahim insallah olmaz 6.haftaya adim atmis bulunuyorum

Son düzenleme:
Bende 9+3 günlük hamileyim ara ara bulantım var ama inek gb yiyorum kendime hakim olamıyorum ama bir kere bile olsun kusmak istiyorum manyağım herhalde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…