Hamile t shirtleri

Kalbimiz

Bebisimi Sen Koru Allahim
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
888
0
46
Hollanda
Selam kizlar,

Hamile t shirtleri varya baskili guzel bebis resimleri olanlardan nerden alabilirim, yani internet uzerinden siparis verebilirim? Ben yurtdisindayim ve bulamadim buralarda :26:

Gittigidiyor a baktim bi kac tane var guzel ama oda sadece turkiyeye gonderiliyo :44: Yurtdisinada gonderen bi yer varmi bildiginiz ?

Bilginiz varsa yardimci olabilirmisiniz ? Optum hepinizi:71::70:

Selam kizlar,

Hamile t shirtleri varya baskili guzel bebis resimleri olanlardan nerden alabilirim, yani internet uzerinden siparis verebilirim? Ben yurtdisindayim ve bulamadim buralarda :26:

Gittigidiyor a baktim bi kac tane var guzel ama oda sadece turkiyeye gonderiliyo :44: Yurtdisinada gonderen bi yer varmi bildiginiz ?

merhaba yurtdışına gönderiliyor mu bilmiyorum ama isterseiz Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim rnleri | Gebe ve Hamile Giyim rnleri ve www.popyman.com inceleyebilirsiniz... ebru maternity sitesindeki t-shirtler çok daha güzel belirtmek isterim..

birşey değil canımm... Ben onlara yakından gördüm baskısı falan esnekliği çok iyi o yüzden dedim. umarım ulaştırırlar sanada. Güzel güzel cici cici giyersin...

Selam kizlar,

selam canım lcw da var netten getirirlermi bilmiyorum ama yabancı ülkelerdede vardır heralde:52:

Back
X