Hamile t shirtleri varya baskili guzel bebis resimleri olanlardan nerden alabilirim, yani internet uzerinden siparis verebilirim? Ben yurtdisindayim ve bulamadim buralarda :26:
Gittigidiyor a baktim bi kac tane var guzel ama oda sadece turkiyeye gonderiliyo :44: Yurtdisinada gonderen bi yer varmi bildiginiz ?
Hamile t shirtleri varya baskili guzel bebis resimleri olanlardan nerden alabilirim, yani internet uzerinden siparis verebilirim? Ben yurtdisindayim ve bulamadim buralarda :26:
Gittigidiyor a baktim bi kac tane var guzel ama oda sadece turkiyeye gonderiliyo :44: Yurtdisinada gonderen bi yer varmi bildiginiz ?
Canim cok tesekkurler, Evet Baktim siteye dedigin gibi ebru maternity sitesindekiler cok hosuma gitti, mail attim bakalim umarim yurtdisina gonderiyolardir
birşey değil canımm... Ben onlara yakından gördüm baskısı falan esnekliği çok iyi o yüzden dedim. umarım ulaştırırlar sanada. Güzel güzel cici cici giyersin...