- 20 Mart 2017
- 812
- 659
- 103
- Konu Sahibi Su_perisiiii
-
Sizin gidemeyiceniz bir yer neresi?
Hamileliğimde eşim de eve gelen misafirlerimizi gezmeye götürmüştü, ben ayıp olur diye gidecektim ama eşim zor olur diyorsan gelme demişti bende bayıla bayıla evde kalmıştım. Ama hasta falan değildim tabi. Bu olay dışında eşinizin yaklaşımı nasıl
Hastayım diyorsun,gidebileceğim yere de gidebilirdi diyorsun çelişkili konuşmuşsun biraz.Eger hiçbir yere gidemeyecek durumdaysan evet dogru,haklısın...Yanında olmalıydı.İstediğim yere gitselerdi giderdim diyorsan da çoğunluk ne diyorsa Oray'a gidilebilir diye düşünüyorum.
Eşiniz yanınızda olsa ne yapabilir ki iki saat gitsin o da kafasını dağıtsın bu kadar büyütmeyin meseleleri normal zamanda aranız iyiyse ve sıkıntı sadece buysa tabi. Yatın dinlenin siz de mis gibi bol bol portakal meyve yiyin toparlarsiniz
Biraz abartıyorsunuz bence.
4 ay yanlız kalmamak için çok erken ama ayrıca sizin gidemeyeceğiniz nereye gitmiş olabilirler. Sorun sizi evde bırakmış olmaları değil bence eşinizin tavrı.Genel olarak aslında düşüncelidir, ama demekki ben öyle zannediyormuşum
Gezmeye d3gil bilsigin tatile gitmis seninki kardesim.Termal, tansıyon sorunum var sıcak çok etkiliyor.
Bilmiyorum ben olsam gitmedim diyorum kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?