Hamile ve hastayım, eşim ailesiyle gezmeye gitti :(

Esinizle 7/24 birliktemisinizki yalniz kalamiyorsunuz anlamadim daha 4 aylik hamileymissiniz atesiniz varsa yatin dinlenin onlarla gitmeseydide sizinle bisey yapamayacakmis zaten evde olsa ne olacakki bugunlerinizin kiymetini bilin bos seylere uzulup bebginizide uzmeyin mubarek gunler acin bi yasin okuyun rahatlayin

Bence haklisisz ben olsam.bende uzulurumdum ve kirilirdim. Hamilesinz sonucta birakmamasi gerekirdi.

sizde gidecektınız termale gıtmezdınız orda bır yerde otururdunuz ne ağlayacakmışım keyfıne düşkün adam belli...

Kesinlikle sen haklısın seni bırakıp gezmeye gitmek nedir düşüncesizlik yapmış esin

Otel odasında kalırdınız, yüzmeye inmezdiniz. Yani siz biraz naza çekiyorsunuz kendinizi de aileye karşı yaptığınız için itici geliyor insanlara.
Bırakın gitsin, siz de 4 aylık hamilesiniz sonuçta doğum vs yakın da değil, buraya yazıp yorum takip edebildiğinize göre genel olarak da iyisiniz. Bir ılık duşa girin kafayı dağıtın bu kadar da katı olmayın esnemek gereken zamanlar vardır

Hamile olan insanlardaki bu yatalak hasta tripleri beni benden alıyor.

Normlde sikinti degil de hastayken gitmesi buyuk kabalik

Hasta olmasaydı iz gezebilir normal diyecektim ama rahatsızmissiniz hem hamile hemde hasta olan bir insan yanlız bırakılmamalı anneniz falan yokmu sizide oraya biraksalardi en azindan
Belki eşiniz hasta olduğunuzu bile söylemedi oyuzden aramadilar

Dün anneler günü değil miydi?ailesine gitmesinde onlarla gezmesinde ne var yani ay hamileyim kocam beni bırakmasın çıkmasın falan anlamıyorum sizin gidemeyeceğiniz yer neresi onu da anlamadım daha 4 aylıksınız ağırlaşmamışsınızdır bile ben geçen ay şehir dışına gittim eşim annem iki günde gezdim şimdi 5 ayım bitti yeni yine 3 saat yola gittim geldim..siz gidemem derseniz eşiniz ne yapsın ateşiniz çoksa eşiniz zaten dr götürürdü burada yazabildiğinize göre sabah sabah çok hasta da değilsiniz ben 39 derece ateşle yatarken değil burda yazmak gözümü açamadım 12 haftalık hamileyken

Normlde sikinti degil de hastayken gitmesi buyuk kabalik

Konu sahibi.dün hasta değilmiş bugün ateşi çıkmış.eşi zaten işe gitmiştir sabah sabah o kadar hastayım diyecek kadar ateşi.olan biri nasıl buraya yazıp yorum yapıyor tartışılır belki.eşinin bile haberi yok

Zaten dün hasta değilmiş niye gidemeyeceği yere gitmişlermiş annesi istemiştir annelet günüydü gitmiştir ayrıca termalde sorun yok ki suya girse tamam termallerin dışarda oturma yeri de var gidebilirdü bugün de ateşim var hastayım diyor ama sabah sabah konu açmış cevap yazıyor enteresan

Zaten dün hasta değilmiş niye gidemeyeceği yere gitmişlermiş annesi istemiştir annelet günüydü gitmiştir ayrıca termalde sorun yok ki suya girse tamam termallerin dışarda oturma yeri de var gidebilirdü bugün de ateşim var hastayım diyor ama sabah sabah konu açmış cevap yazıyor enteresan

Sizi bilmiyorum ama benm esim ben olmadan gezmeye gitmez hele ailesiyle gidecekse bensiz gitmezler esim gidelim dese ailesi kabul etmez o da gelsin der arada arkadaslariyla cikar onda bile akli bende kalir hele birde hasta olucam hayatta birakip gitmezler beni...haklisinz yani ben olsam ben de kirilirdim

Tansiyon sorunu bu dönemlerde riskli ve olmaması lazım.
Kontrol altında tutuyorlar. Stresten aynı sorunu yaşadım.
Hamilelik psikolojisinden mi bilmiyorum ama size hak verdim ben. Oğluşlarıyla gezeceklerken sizi de düşünsünler bir zahmet.

Evet tansiyonun ne kadar riskli olduğunu bugün çok iyi anladım. O sinirle evden çıktım yolda tansıyonum düştü az kalsın trafik kazası geçiriyordum.

Eşiniz gitmesin diye hastalanmış olabilirmisiniz?belki o da boyle düşündüğünden gitmiştir.
Bence gidebilir sonuçta arkadaşları ile değil ki ailesi ile birlikte

Bensiz gidemez ailesi olsa bile kaldı ki hastaysam ve hamileysem hiiiiiiç gidemez.gitmemeliydi biraz düşüncesiz sanırım eşiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…