Hamile ve hastayım, eşim ailesiyle gezmeye gitti :(

Hayır burda kimsem yok galiba birazda o yüzden hassasım

Tabikide biliyor giderken o baktı zaten ateşime. Bilmiyorum bu ararlar çok hassasım.

Termale siz de gidebilirdiniz,ille havuza suya girmeniz sart degil ki,odada otururdunuz,ayrica tum termallerde sogukluk denilen bir kisim var orasi sicak degil,hamileler ve kucuk cocuklar kullanabiliyor. Bence cok abartiyorsunuz,hamilelik hastalik degildir. Hem atesiniz varken acik havaya cikmaniz da gayet iyi gelebilirdi

Düşüncem değişmedi, kendinizi doldurmayın, germeyin. Alınganlık ediyorsunuz. Kayınvalideniz niye arasın hem sizi? Beklemeyin böyle şeyler. Eşiniz normalde nasıldır bilmiyorum ama binin bir taksiye gidin muayene olun kötüyseniz.

Tabikide biliyor giderken o baktı zaten ateşime. Bilmiyorum bu ararlar çok hassasım.
O zaman çok yüksek değil. Ailesiyle yalnız gezebilir. Bunda bir şey yok. Çok rahatsizsaniz gitme çok kötüyüm demeliydiniz. Bazen karşıdaki anlayamıyor. Hamileliginiz daha çok yeniymis son haftalar olsa ben de çok kizardim. Ama burada alınacak çok bir şey yok. Onlar gezerken siz yapın cayinizi ayağınızı uzatın keyif yapın. Canınızı sıkmayın bırakın. Kaplıca gibi bir yer anlıyorum gittikleri yeri. Biz de eşimin memleketine gidince heyecanla kaplıcaya gitme planı yaparız çok severiz. Bu yüzden onlarin hevesini anlıyorum. Normal bir yere çıkıp gezelim olayı değil. Gel deseler sizin tansiyon sorunuz var hamilesiniz. Bu sefer diyeceksiniz ki ama benim böyle sorunum var gel diyorlar. Her zaman beraber gezilmiyor bundan bir şey olmaz. İlk okuduğumda sandım ki karnı burnunda hamilesiniz. Takvime baktım da gördüm. Hamilelik güzel bir şey ama hastalık değildir. Gayet gezilir tozulur çalışılır sosyallesilir. Hepsini yaptım ben. Doğumdan bir gün önce biz çarşıda geziyorduk. Ama strese girmeniz sizi kötü etkiler böyle şeyleri kafanıza takmayın. Sonra eşinizle siz güzel bir yere başbaşa gezmeye gidersiniz.

Yani normal bir gezme olsa anlarım da termal fırsatı insanın her zaman karşısına çıkmaz. Gitmek istemiş. Normal zamanda ilgili diyorsunuz. Çok takmayın. Alt tarafı iki gün.

Hamile olduğunuz için hassassinz
Haklisinzda bnde olsam bnde uzulrdm
ama ona cok belli etmezdm onunda gezmeye ihtiyaci vardir diye

Gebelikte ates riskli .Çoğunluk. gidebilir ne var demis ama herkesin gebeligi bir degil .Mesela ben su an 30.haftamdayim ama ogrendigimizden beri ya kanamam oldu ya tansiyon problemim ya kasilmalarim .Cogu zaman evde tekim ama esim alo diyince gelebilecek mesafede .Bunu bilmek rahatlatiyor .Benim esim de boyle yapsa hakli olarak ben de kirilirdim.Ben zor bir donem geciriyorsam bir zahmet gezmeyiversin dogumdan sonraya saklasin hevesini .

bence abartıyorsunuz.
ha hastalığınızda tam tartışma üstüne olduysa inanmamış olabilir.
siz de çıkıp ailenizle arkadaşlarınızla olmadı bebişinizle akılın.

Hem hastayım diyorsun hem de benim de gidebilecegim bir yer olsa giderdim diyorsun. O yüzden ateşinin çok da yüksek olmadığını ve abarttigini düşünüyorum ajitasyon biraz bu. Ateş çıkması yüzünden kimse kimseyi arayıp da geçmiş olsun da demez yani. Benim birini arayıp geçmiş olsun demem için ameliyat falan olması lazım. Kendini dünyanın merkezine koymussun

eşim benim çağırılmadıgım yere gitmez ama olurda giderse cok sorun etmem gibi geliyo hatta işime gelir kv kp oğluyla görüşür beni rahat bırakır diye :))

Gebelik bir hastalık değildir, vücudumuz gebelik ve doğumu gerçekleştirmek üzere dizayn edilmiştir.

Kanama, erken doğum riski gibi anormal durumlar söz konusu ise yakın takip ve ilgi beklenmesi normal ancak normal seyreden bir gebeliğiniz varsa eşinizi sürekli yanınızda istemeniz doğru değil.

Ne olursa olsun eşiniz gitmemeliydi. Eşinizin ailesi akıllı bişey olsa zaten oğlum sen eşinle kal demelilerdi. Bence siz stres yapmayın yavrunuza yazık. Ama eşinizinde burnunu sürtün konuşmayın.

Hem hastayim demissin hem de benim de gidebilecegim.bir yer olsa giderdim demissin

Bu durumda nazlandigini dusunuyorum

Ya da esinin ailesini kiskanmissin

Termale sen de gidebilirdin sicak suya girmek zorunda degilsin

Bence esin ailesiyle plan yapti diye atesin cikmis senin
Kisaca bana inandirici gelmedi hastaligin.
nazlanmissin sen
Esin de inanmamis ki gitmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…