- 6 Aralık 2010
- 34.488
- 91.174
- 798
- Konu Sahibi Su_perisiiii
-
Atesiniz cikacak kadar hastaysaniz hamilelik degil normal zamanda bile birakip gitmesi cok abes
Günler önce planladılar, bu sabah ateşlendim diyorsunuz. Sabah evden çıkarken biliyor muydu eşiniz? Tam gidileceği gün kalınabilir tabi ama herkes hazırlık yapmış beklerken bir anda iptal etmek de kolay değil. Gebeliğiniz de henüz erken dönemde. Bilmiyorum ben alınmazdım bu durumda. Yok mu size yardımcı olacak biri, en azından bir muayene olun hastaneye gidip.
Termal yere gitmek normal gezme gibi değil ki. Suya girip yüzülüyor sonuçta. Sağlık sorununuzu bildikleri için gelin dememislerdir. Hamileliginiz çok yeniymis bunun için de strese gerek yok. Ben 35. Haftaya kadar çalışmıştım. Atesiniz kaç derece idi? Bu da önemli nokta şimdi. Eşiniz biliyor muydu?
Atesliyken birakip gitti sandim :)Adam dün gitmiş, konu sahibinin ateşi bugün çıkmış
Adam dün gitmiş, konu sahibinin ateşi bugün çıkmış
Atesliyken birakip gitti sandim :)
O zaman abartilacak bir mevzu yok ortada.
Konuyu açarken böyle yazmamışsınız.Dün gitceğini söyledi bu sabahda dah kötü oldum bu halde yinede bırakıp gitti.
O zaman çok yüksek değil. Ailesiyle yalnız gezebilir. Bunda bir şey yok. Çok rahatsizsaniz gitme çok kötüyüm demeliydiniz. Bazen karşıdaki anlayamıyor. Hamileliginiz daha çok yeniymis son haftalar olsa ben de çok kizardim. Ama burada alınacak çok bir şey yok. Onlar gezerken siz yapın cayinizi ayağınızı uzatın keyif yapın. Canınızı sıkmayın bırakın. Kaplıca gibi bir yer anlıyorum gittikleri yeri. Biz de eşimin memleketine gidince heyecanla kaplıcaya gitme planı yaparız çok severiz. Bu yüzden onlarin hevesini anlıyorum. Normal bir yere çıkıp gezelim olayı değil. Gel deseler sizin tansiyon sorunuz var hamilesiniz. Bu sefer diyeceksiniz ki ama benim böyle sorunum var gel diyorlar. Her zaman beraber gezilmiyor bundan bir şey olmaz. İlk okuduğumda sandım ki karnı burnunda hamilesiniz. Takvime baktım da gördüm. Hamilelik güzel bir şey ama hastalık değildir. Gayet gezilir tozulur çalışılır sosyallesilir. Hepsini yaptım ben. Doğumdan bir gün önce biz çarşıda geziyorduk. Ama strese girmeniz sizi kötü etkiler böyle şeyleri kafanıza takmayın. Sonra eşinizle siz güzel bir yere başbaşa gezmeye gidersiniz.Tabikide biliyor giderken o baktı zaten ateşime. Bilmiyorum bu ararlar çok hassasım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?