hamile

Anladm canim insallah tutar

Aminnn inşallah hepinizin canım bakalım Allahtan ümit kesilmez. Aslnda gidecektım doktora ama suanda biraz sıkışıgız. Onumuzdekı ay adet oldugumda ıkıncı gunu doktora gitmem daha dogru olur dye dusundm bakalmmm sen nasılsın pekı canım :)))

Dogru bu islerde maddi durum sknti oluyo malesef daha uygun olsa keske ama iste ama dogru dusunmussun. Ben dun yarami yaktrdim 3 hafta iliski yok dedi bna iste 3 hafta icinde adet olursam diger ayin adetini beklicem doktora gtmek icin ama eger 3 hftadan sonra adet olursam gtcem klomene baslicam allah izin verirse bakalim

Çok geçmiş olsun canım. Herhalde yara yakılırken cok canı yanıyomuş insanın. Biraz da hemşirenın ve ya doktorun elinin ayarına baglı. Arkadasımda yaktırdı baya krem falan kullandı acısı yuzunden. Yaktırdıktan sonra hamıle kaldı suan paşası var 3 aylık :))) darısı basına ınsallah tutmuştur adet olmazsn :))

Tatlim tutma ihtimali yok cubku 3 hfta iliski yok yani hasta olucamda insllah 3 hfta gectikten sonra olurum da diger ayin adetini beklemem yoksa 1 ay dha beklemek zorunda kalicam hayrlisi bakalim

Tatlim tutma ihtimali yok cubku 3 hfta iliski yok yani hasta olucamda insllah 3 hfta gectikten sonra olurum da diger ayin adetini beklemem yoksa 1 ay dha beklemek zorunda kalicam hayrlisi bakalim

İnşallah canım Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah ❤❤❤ çok stres yapma sonucta canın yanacak biraz bekle o zaman canım iyileş once Allahım hep dua ediyorum bizlere...

İnşallah canım Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah ❤❤❤ çok stres yapma sonucta canın yanacak biraz bekle o zaman canım iyileş once Allahım hep dua ediyorum bizlere...
Insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bolca aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…