- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.684
- 138
- 29
- Konu Sahibi Cennet Annesi
-
Demedi ilk ama östrojen hormonumun düşük olduğunu görünce dedi ama ben sonradan arastrınca daha iyi anldım esşime butun testler yapıldı onun degerleri çok iyi çıktı onda bir sorun yok dün adet oldum bugun tekrar gtcem doktoraC polikistik over dedi mi sana ?
Eşinin de sperm değerler önemli
Klomen ve iğne basit tedavi
Doktorun seni yönlendirecek
Canım herkesin hormonları baska boşver milleti öyle düşünürsen işin içinden çıkamazsn bosver ben bugun tekrar gtcem adet oldum bakalım tekrardan başlicam tedavye bu ayCanım ben düzcede oturuyorum. Ben hem tıp hem devlet hem de özel muayenehaneye gittim. Özele 60 lira verdim muayene hatta annem dalga gectı bı cuval sogan alsaydın daha çok faydası olurdu dite :)) hep aynı cevaplar o kadar yoruldum kendımden nefret etmeye başladım. Her gun birinın dogum yaptgını duydukca ve hanıle oldugunu öğrendıkce kendimden nefret etmeye basladım. Bi sene korunduk ama sadece dışa sperm akıtma seklınde. Herhangı ılac kullanmadm canm. Allah sanada kolaylık versin en kısa surede hamile kalırsın inşallah canım.. Senınle aynı olayları yasayan arkadasım hamıle suan. Bende baska doktora gıdıcem bu sefer bakalm...
Demedi ilk ama östrojen hormonumun düşük olduğunu görünce dedi ama ben sonradan arastrınca daha iyi anldım esşime butun testler yapıldı onun degerleri çok iyi çıktı onda bir sorun yok dün adet oldum bugun tekrar gtcem doktora
Çok teşekkür ederim haber veririmHaydi bol şans
☺☺☺Çok teşekkür ederim haber veririm
Canm smdi cıktım doktordan benm simir testi sonucumu gösterdim yarayı yakmamız lazm dedi adetn bttıkten sonra gel yakalım dedi yaktıktan sonra 3 hfta ilişki yok 1.5 ayda tedavi yok dedi simirin sonucunu eve gidince iyice incelicem
Canm smdi cıktım doktordan benm simir testi sonucumu gösterdim yarayı yakmamız lazm dedi adetn bttıkten sonra gel yakalım dedi yaktıktan sonra 3 hfta ilişki yok 1.5 ayda tedavi yok dedi simirin sonucunu eve gidince iyice incelicem
Tesekkür ederim şimdi bana 1.5 ay gecmezGeçmiş olsun canım benim
Tesekkür ederim şimdi bana 1.5 ay gecmez
Senin neyin var neyi bekliyorsun tedavimi oluyorsun sendrÖyle canım
bende bekleme aşamasındayım
Senin neyin var neyi bekliyorsun tedavimi oluyorsun sendr
Toplama oldum derken anlamadm transferi adetliyken mi yapıyprlar senin şikâyetin ne yavrumTüp bebeğe başladım
Toplama oldum
Transfer için adeti bekliyorum
Toplama oldum derken anlamadm transferi adetliyken mi yapıyprlar senin şikâyetin ne yavrum
Anladm canım inşallah tutarAdetken duruma göre gün verecek transfer olacağım
Polikistik over dendi
Adetlerimiz düzenli
Herhangibir sorun yok
Tüp bebek
Anladm canım inşallah tutar
İnşallah inşallah güzel haberler ver bana inşallah güzel haberlerini bekliyorumİnşallah
Tüm isteyenlere
ve bana nasip etsin
inşallah Rabbim
İnşallah inşallah güzel haberler ver bana inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Canım herkesin hormonları baska boşver milleti öyle düşünürsen işin içinden çıkamazsn bosver ben bugun tekrar gtcem adet oldum bakalım tekrardan başlicam tedavye bu ay
İnşallahBende adet oldum yine :)) Tabii ki canın Allah tan ümit kesilmez sonuna kadar ilerle....
Canim nasilsin durumlar nasil ? Ben dun yaramu yaktrdim sukurİnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?