Doğuma Hazırlık Hamileler acil yardım ;(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Zrftmlk

Yavuz Selim’in annesi
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
32
22
3
33
4aylık hamilyim her doktora gittiğimde sorucam diyorum ama unutuyorum çok ciddi baş agrıları cekiyorum şuan da da öyle hamileliğim güzel gidiyor herhangi bir düşük tehlikem yok kullana bileceğim agrı kesici var mı ? Daha doltora gitmeme 22 gün var

Geçmiş olsun canım genelde parol veriyorlar. Eczaneyede sorabilirsin. Doktoruna ulaşamıyorsan

Bende oyleydim birkac hafta once parol ya da minoset icebilirsin diyo doktorlar gecmis olsun minoset plus olmucak ama canim ona dikkat et

Benimde ilk aylarda oluyordu minoset ya da parol alabilirsin demişti doktor ama ben genelde dayanmaya çalıştım masaj yada temiz hava ile... dayanamadığım yerde bir hapını yarısını yutmuştum :)

Canım öncelikle geçmiş olsun. Ve ben de dört aylık hamileyim. Çok sık olmasa da bir kaç kez şiddetli baş ağrısı geçirdim. Ve hiçbir koşulda kimyasal ilaçlara başvurmadım. Hamilelikte hormonal dengeden ötürü olur bu ağrılar. Şunları denedim:
- eşime ıslak köpüklü saçlarıma masaj yaptırtım
- saçlarımı açıp arkadan öne ve önden arkaya taradım
- açık havaya çıkıp yürüyüş yaptım
-özellikle kendini kasmaktan,stresten kaçın
-limon sirke ve zeytin yağı ile saç diplerimi ovdum
-ılık duş aldım

Tabi bunları hepsini bir arada yapmadım. Bazen tamamen geçti ağrım bazen de hafifledi. tüm bunlardan daha da önemlisi UYKU VE SAĞLIKLI BESLENME..

Kızlar hepinize teşekkür ederim hala bulantı yatıyorum ve maalesef günüm uyumakla geçiyor sadece beslenmek icin uyanıyorum bulantılarımı hissetmemek için uyuyorum ve sanırım vücut ta bunu istiyor hamilelerin migren agrılarının azaldığını duymuştum ama benim arttı mimikten agrısı da bulantı yapıyor çok kötü bir hale bürünüyorum bitkisel şeylerin hiç biri bana etki etmiyor migren hastası varsa aranızda bilir bende ilaç kullanma taraftarı pek değilim o kadar ciddi bulantılarım oldu içmedim ama bu migren dayanamayacak kadar kötü oluyor ilk gebeliğim heyecan da var korkuda o kadar bas agrısı cekiyorum doktora gidip görünce unutu veriyorum hepsini sonrada gene kötü oluyorum ne olucak böyle bilmiyorum

Telefonunuzda aklınıza sorular geldikçe not defterine yazıp doktorun yanında ordan bakabilirsiniz. En doğru faydalı bilgiyi doktorunuz verebilir.
Bende migren hastasıyım ilk 3 ayım baya bir zor geçti parol ve vicks kullandım. (Vicks'i suya karıştırıp buharını içime çekiyordum bi nebze iyi geldi.)
Şuan 8 buçuk aylığım 3 Aydan sonra Allaha şükür kesildi ağrılarım bir kere bile ağzı çekmedim.

Benimde ilerlemis migrenim var ve bende hamileyim ağrıyı başlangıçta hissettiginde ilerlemesini beklemeden sakaklarina nane yağı sür bunu bana ebe hemşire söyledi ben hep öyle geçirdim dedi hamile kalmadan öncede öyle yapıyordum benim iğne yemeden gecmiyordu çaresiz doğal yollara basvuracaksin denemeni öneririm sağlıklı günler

Kızlar merhaba mutluluğumu sizinle payaşamak istedim az önce test yaptım ve çift çizgi çıktı ama resim yüklemeyi beceremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…