- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.441
bende üşüyorum bir anda nasıl serinledi havalar azıcık sıcağa alışmışken :sinifsinif:
benim sağ kasığım ağrıyor bugün ama bu dönemlerde normalmiş okuduğuma göre guclubacismile
canimm dr.gitmen daha iyi olur kacma kactikca insan daha urperiyo ,belki kucuk bir sorunvar onu halleder hemen hamis olursunn .bak bana prolaktinim yukselmis onu dusurmeye calisiyorumm.:ecrin_bebek:
canim hos geldinn .bebis nasil doguma hazirliklar basladimi opuyorumnanaktan
hosgeldin canim saglikla bebisini alirsin kucagina insallahh .bizede dua et emiii:Saruboceq:
oyyy hamarat arkadaşım benimmm nasılsın
bafomm demek geleecginn kaynana adayi olacan heee prensimiz yoldaymis allahim saglikla versin prensini kucagina hayirli evlat olur insalllahh:Saruboceq:
edutumm takilma soyle seylere yaww esinin romantikligine ver kendinii bosverrrkaydirigubbakcemile3:jeyyaryuzgun hatrina romantik aksamlar seni bekliyoo :jeyyar:
YOK KUZU KOCİŞİM RENGİNİ BEĞENİP ALDI SAĞOLSUNÇÇÇBENDE ÇOK BEĞENDİM... AMA ANLAMINI OKUYUNCA KADERİN CİLVESİMİ DEDİM:1shok:
huu ayselım ve edut da gelmıs...
Edutum dınlendın mı bıraz nasılsın
dün gece 8 de uyudum sabah 6,30 da uyandm...süper olduuu
dün gece 8 de uyudum sabah 6,30 da uyandm...süper olduuu
ooohhh hakkaten super olmus :lepi:
Anca kendıne gelmıssındır zaten
edutum mikemmel türk malı dizisini izlemedin mi
günaydın arkadaşlar hava soğudu ya dün ne güzelidi niyse
zeytinim Allah kucağına almayı nasip etsin tatlım çok sevindim senin adına hayırlısı olsun :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey:
günaydın zeytinim..
haydi gözün aydın... allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin.. inş güzel bir hamilelik geçirirsin...
ben halay çekmemiştim.. işte bu da halayıınnn...senin ve bebişin için alkisalkisalkis
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :hooray: :hooray: :lepi:
:1closedeyes: mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?