Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

umarım geçer canım baya kötü oluyorum çünkü düzgün beslenemiyorumda herşeyin tadı kötü allahım sağlıklı hayırlı bi bebek nasip eder inşallah...isteyen herkese aratmadan nasip etsin.bebiş hemen geldi bu kadar erken olucağı aklıma gelmezdi çünkü hemen olmuyor diye duyuyordum hep, bi vakti saati var herşeyin yazıldıysa yaşanıyor demekki

Prensesler önde gidiyorlardı yavaş yavaş Prensler olayı dengeliyorlar.... Allah bir avazda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim...

gayecim hiç karşılaşamıyoruz filmin temiz cıkmasına cok sevindim hayırlısı olur inş klomene başlıcakmışsın yeniden. Az kaldı kuşum biraz daha sabır opuyorumnanaktan

Canım ben eşimle çalışmaya başladım artık evde değilim o yüzden çok fazla kalamıyorum forumda. Evet film temiz çıktı... Doktor klomenle devam etmekten yana ama ben sonuç alamadığımızı düşünüyorum klomen ile.Şimdi adet olmayı bekliyorum doktorla tekrar konuşup ya klomen ile devam edeceğiz yada aşılama raporu çıkartıp gonal-f kullanacağım ve çatlatma iğnesi olacağım ama aşılama yapılmayacak.

yok be bacım...uykum var ama işim çokkkk

kızlar eşim bana gezide çok otantik bir yüzük aldı gümüş üstünde mavi safir taşları var. demin bir sitede okudum kısır kadına önerilen taşmış...oysaki be rengini beğendiğim için almıştık....

canimm dr.gitmen daha iyi olur kacma kactikca insan daha urperiyo ,belki kucuk bir sorunvar onu halleder hemen hamis olursunn .bak bana prolaktinim yukselmis onu dusurmeye calisiyorumm.:ecrin_bebek:
selam kızlar =))
nasılsınız
canim hos geldinn .bebis nasil doguma hazirliklar basladimi opuyorumnanaktan
bende geldim aranıza:)
hosgeldin canim saglikla bebisini alirsin kucagina insallahh .bizede dua et emiii:Saruboceq:

ravzanur ederim tabi dualarım sizinle...allahım hepinize gönlünüze göre nasip etsinyerimseniben sizinde müjdeli haberlerinizi alalım inşallahhhhh

ne güzel işte. Keşke bizde hamile kalabilsek. Inşş kucağına almak nasip etsin.

internet yavas evde
nasılsın? kırmızları gördüm demişsin. 3. günü kaçırma doktora git bir an önce diycektim

günaydın kılzar nasılsınız bne iyiyim dün dr. gittik keseyi gördük allaha şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese en kısa zamanda göbüşüne bebiş kondursun

günaydın zeytinim..
haydi gözün aydın... allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin.. inş güzel bir hamilelik geçirirsin...
ben halay çekmemiştim.. işte bu da halayıınnn...senin ve bebişin için alkisalkisalkis
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :hooray: :hooray: :lepi:

günaydın arkadaşlar hava soğudu ya dün ne güzelidi niyse

zeytinim Allah kucağına almayı nasip etsin tatlım çok sevindim senin adına hayırlısı olsun :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey:

canım hadı gozun aydın Allah saglıkla kucagına almayı da nasıb etsın opuyorumnanaktan

gunaydın lapacı halev ...
nasılsınız bakalım ...
burda da hava sogudu sıddetlı poyraz var
cam sılecektım ya erteledım bende
bugun sade utu yapıcam sanırım

burda rüzgar fazla yok emme pek soğudu hava yarında soğuk olacakmış sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…