- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.421
oyyy hamarat arkadaşım benimmm nasılsın
kızlar nasılsınız bir hamile arkadaşımız daha varmıs. hayırlı olsun allah saglıkla analı babalı buyutsun...
bendende size bir haber dr %80 erkek dedi... gamyoncuiremsu
gayecim hiç karşılaşamıyoruz filmin temiz cıkmasına cok sevindim hayırlısı olur inş klomene başlıcakmışsın yeniden. Az kaldı kuşum biraz daha sabır opuyorumnanaktan
huu nabtınız bacılar...
ben sımdı mutfaga gecıyorum ınsallah toz alma dısında ısler bıttı gıbı yemek yapma zamanı
huuu mugmug gelmıs yıne nasılsın kız
edut nbr cok yogunum ayagına bızden kacıp uyuyonmu ıs yerınde :jeyyar:
Prensesler önde gidiyorlardı yavaş yavaş Prensler olayı dengeliyorlar.... Allah bir avazda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim...
canimm dr.gitmen daha iyi olur kacma kactikca insan daha urperiyo ,belki kucuk bir sorunvar onu halleder hemen hamis olursunn .bak bana prolaktinim yukselmis onu dusurmeye calisiyorumm.:ecrin_bebek:kızlar ben de gördüm kırmızıları.
rabbim inşş en kısa zamanda bizide anne yapar. hafta sonunu eşimi harap ettim. sonrada çok üzülüyom bu duruma. offf ya 2 aydır bal tarçın çörek otu yaptım. bişey yok. dr.gitmem lazımdı randevu aldım. kasıldım biraz gitmedim kaçtım. ne yapacağımı bilmiyorum.
canim hos geldinn .bebis nasil doguma hazirliklar basladimi opuyorumnanaktanselam kızlar =))
nasılsınız
hosgeldin canim saglikla bebisini alirsin kucagina insallahh .bizede dua et emiii:Saruboceq:bende geldim aranıza:)
oyyy hamarat arkadaşım benimmm nasılsın
bafomm demek geleecginn kaynana adayi olacan heee prensimiz yoldaymis allahim saglikla versin prensini kucagina hayirli evlat olur insalllahh:Saruboceq:
edutumm takilma soyle seylere yaww esinin romantikligine ver kendinii bosverrrkaydirigubbakcemile3:jeyyarkızlar eşim bana gezide çok otantik bir yüzük aldı gümüş üstünde mavi safir taşları var. demin bir sitede okudum kısır kadına önerilen taşmış...oysaki be rengini beğendiğim için almıştık....yuzgun hatrina romantik aksamlar seni bekliyoo :jeyyar:
pazar günü yazmıştım ama burda değildiniz bi arkadaş pazartesi günü burda oluruz yazmış ne güzel burdan dertleşiyorsunuz...ben daha yeni hamile kaldım 5 haftalık ilk bebeğim olucak süpriz oldu sayılır :)
günaydın kılzar nasılsınız bne iyiyim dün dr. gittik keseyi gördük allaha şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese en kısa zamanda göbüşüne bebiş kondursun
günaydın kılzar nasılsınız bne iyiyim dün dr. gittik keseyi gördük allaha şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese en kısa zamanda göbüşüne bebiş kondursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?