Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hoşgeldin arkadaşım, bebegin hayırlı olsun saglıkla kucagına almayı nasip etsin Allah hihoyyyt

gayecim hiç karşılaşamıyoruz filmin temiz cıkmasına cok sevindim hayırlısı olur inş klomene başlıcakmışsın yeniden. Az kaldı kuşum biraz daha sabır opuyorumnanaktan

ilk gün bilirsin hep böle oluyor

hoşgeldin serraefe hayırlı olsun umarım sağlıkla kucağına alırsın

hoşgeldin gayecim arada girmende hiç girmemenden iyidir tatlım

serraefe hoşgeldin canım.... a.s.
demek hamilesinn.. allah sağlıkla sıhhatle sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inş...
ilk bebeğin mi? gittinmi dr a?
inş güzel bir hamilelik geçirirsin

supreme
nasılsın canımmm.. miniş nasıllll??? benim sıpa da hala hareket yok yaa.. 19. haftadayızz..tembel çıktı bu çocuk =)))

halev+, lapaci+, serraefe, supreme+
nasılsınız kızlar ...
mutfakta kıler dolabı ve buzdolabını da temızledım geldım
sırada camasır asmak ve evı supurmek var sonra toz yerler....
en son da yemek yapıcam ınsallah -tatlicadiarzu-

ellerine sağlııkk.. ne çok hamarat var aramızda yaavvvv boshayallersmile

oyyy hamarat arkadaşım benimmm nasılsın

kızlar nasılsınız bir hamile arkadaşımız daha varmıs. hayırlı olsun allah saglıkla analı babalı buyutsun...

bendende size bir haber dr %80 erkek dedi... gamyoncuiremsu

iyyiiz biz canım..sende iyisin innşş...
ehehehe..demek bir erkek daha geliyyoo.. yuppiii.... sağlıkla sıhhatle gelsin inş bafocum... sana bir kaç kez yazmıştım içime erkek doğuyor diye =)) yaşasın tutturdum sonunda =))))

iyiyiz lorkeecim kolay gelsin sanada valla iyi yoruldun ha
saolasın canım ....
ellerine sağlııkk.. ne çok hamarat var aramızda yaavvvv boshayallersmile

kız el mecbur ne yapayım ...
hsonu saldık gıttı evı sımdı topla bakalım sempatiksalakcinni

saolasın canım ev hanımlıgı ıste ne olsun ...
hayırlı olsun ınsallah saglıklı olması muhım tabıkı ama benım de aklımda hep oglan cocugu vardı senın ıcın gamyoncuiremsu
aneeeeeeemm kimse benle ilgilenmiyo yaaaohaoldumsmilemafoldumben

bacım haftabası ya calısanlar yogun ev hanımları da ıs yapıyor sanırım benınm gıbı
yoksa senle ılgılenmezmıyız

canlarım ben kapatıyorum yarın görüşürüz öptüm hepinizi iyi akşamlar

ütü yapıyordum şimdi gördüm yazdıklarınızı :) hoşbuldum arkadaşlar ilk bebeğim evet korunuyorduk bir ay korunmayalım dedik o ay bebek geldi bu kadar çabuk beklemiyordum süpriz oldu.gittik doktora ults. bakıldı daha minicik kuş gözü kadar çok farklı bi duyguymuş:)
yanlız mide ve bel ağrısı çekiyorum fazla yediğim herşeyin tadı bozuk sanki canım hiç bişey istemiyor ne zamana kadar böyle olucak acabaasenağlama

ne kadar şanslısın.. hiç uğraşmamışsın.. miniş hemen gelmiş konmuş göbişine =)
sağlıkla büyüsün inş....
bu ağrılar çook normal..... bu aralar yoğun hissedersin ama bir kaç hafta sonra hafiflemeye başlar.. 3. ayda tamamen kesilir... yani genelleme böyledir. herkesde farklı şeyler olabiliyor...

huu nabtınız bacılar...
ben sımdı mutfaga gecıyorum ınsallah toz alma dısında ısler bıttı gıbı yemek yapma zamanı

huuu mugmug gelmıs yıne nasılsın kız
edut nbr cok yogunum ayagına bızden kacıp uyuyonmu ıs yerınde :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…