- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.501
serraefe dogum gunun kutlu olsun canım bebegınde hayırlı olsun allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın
günaydın leylem nasılsın canım?
ne oldu leylem
ıyı deılılm canım gıdıyorumm senağlama
günaydın arkadaşlarım umarım iyisinizdir
serraefe doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlara sağlıklı ve bebişinle girersin inşallah
leylemcim üzülme canım 1 ay dediğin hemen geçer anlamazsın bile
canım memelekete gıdıcem ve kocamda gelemıycek bı ay ayrı kalacaz ondan
serraefedoğum günün kutlu olsun canım..
allah sağlıklı sıhhatli sevdikelrinle nice ömürler versin...
a.s.
:1hug:
herkese günayyddıınnnn opuyorumnanaktan
ayselim. benim dr dediki vücut elastikiyet kazanmamışsa yani spor yapmıyorsan istediğin kremi kullan çatlak olur.. o yüzden spor çok öenmli demişti.. hiç olmazsa yürü her gün yarım saat, basit hareketler yap... ama vücudu nemlendirmekde çok önemli... ben önce johnson bebe yağı aldım.. bende alerji yaptı... kızarıklık oldu ve kaşındı hep.. kestim ve anında kesildi o durum.. burda yazdım ve benden başkalarında da olmuş... şimdi dalin jel nemlendirici sürüyorum.. çok memnunum.. jel olduğu için yağ gibi vıcık vıcık değil... ve ertesi günde cildim yumuşacık oluyor...
çok sağol canım bu güzel dilekleriniz çok mutlu etti beni opuyorumnanaktan
canım bende eczaneye sordum badem yağı verdiler iyi oluyor ama yağlı kalıyor maalesef
spor en azından yürüyüş aklımda ama havalar ısınmadı akşamları rüzgarlı ve serin oluyor:umursamaz:
bir sonraki doğum gününü anne olarak minişinle geçirmen dileğiyle
günaydıııın kızlarr ben geldimmm nasılsınız görmeyeli
amin inşallah canım benim:)) ya tv 8 de ebruliyi açtım şimdi kadın 4 aylık hamile nasıl bu kadar zor hareketler yapıyo hayretler içinde bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?