Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın arkadaşlarım umarım iyisinizdir

serraefe doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlara sağlıklı ve bebişinle girersin inşallah

leylemcim üzülme canım 1 ay dediğin hemen geçer anlamazsın bile

herkese günayyddıınnnn opuyorumnanaktan
ayselim. benim dr dediki vücut elastikiyet kazanmamışsa yani spor yapmıyorsan istediğin kremi kullan çatlak olur.. o yüzden spor çok öenmli demişti.. hiç olmazsa yürü her gün yarım saat, basit hareketler yap... ama vücudu nemlendirmekde çok önemli... ben önce johnson bebe yağı aldım.. bende alerji yaptı... kızarıklık oldu ve kaşındı hep.. kestim ve anında kesildi o durum.. burda yazdım ve benden başkalarında da olmuş... şimdi dalin jel nemlendirici sürüyorum.. çok memnunum.. jel olduğu için yağ gibi vıcık vıcık değil... ve ertesi günde cildim yumuşacık oluyor...

teşekkür ederim tatlım inşallah dileklerindeki gibi olur aminnnnnn....

serraefedoğum günün kutlu olsun canım..
allah sağlıklı sıhhatli sevdikelrinle nice ömürler versin...
a.s.
:1hug:

canım bende eczaneye sordum badem yağı verdiler iyi oluyor ama yağlı kalıyor maalesef
spor en azından yürüyüş aklımda ama havalar ısınmadı akşamları rüzgarlı ve serin oluyor:umursamaz:

canım bende eczaneye sordum badem yağı verdiler iyi oluyor ama yağlı kalıyor maalesef
spor en azından yürüyüş aklımda ama havalar ısınmadı akşamları rüzgarlı ve serin oluyor:umursamaz:

badem yağını herkes söylüyor.. ama benim aklıma şu geldi... saçı az olanlara falan verirler.. kılları güçlendirsin diye.. yada kaşı az olana.. acaba dedim ordaki kılları güçlendirirmi? bunun cevabını bulamadım o yüzden cesaret edip alamadım ben... zaten 3. aydan sonra hormonlar nedeniyle ya kıllanmada artış yada azalma görülüyor.. bende artış oldu =(((((( saçları dökülür çoğu kişinin benim daha güçlü ve uzamayan saçlarım upuzun oldu =(

günaydıııın kızlarr ben geldimmm nasılsınız görmeyeli

hoşgelddiinnn bitterr çikolaatttaaaaa...... iyiyizz..sen nasılsın? nerelerdesiin. kaççaakkk

amin inşallah canım benim:)) ya tv 8 de ebruliyi açtım şimdi kadın 4 aylık hamile nasıl bu kadar zor hareketler yapıyo hayretler içinde bakıyorum

işte vücut esnekliği... esnek bir vücutla herşeyi yapabilirsin =)) bende yüzmeye başladım.. bakalım işe yarayacakmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…