- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.521
badem yağını herkes söylüyor.. ama benim aklıma şu geldi... saçı az olanlara falan verirler.. kılları güçlendirsin diye.. yada kaşı az olana.. acaba dedim ordaki kılları güçlendirirmi? bunun cevabını bulamadım o yüzden cesaret edip alamadım ben... zaten 3. aydan sonra hormonlar nedeniyle ya kıllanmada artış yada azalma görülüyor.. bende artış oldu =(((((( saçları dökülür çoğu kişinin benim daha güçlü ve uzamayan saçlarım upuzun oldu =(
günaydıııın kızlarr ben geldimmm nasılsınız görmeyeli
kötü bişey yok dimi neden gidiyorsun memlekete
canım sıkma canını gitmek zorunda mısın?
hoşgelddiinnn bitterr çikolaatttaaaaa...... iyiyizz..sen nasılsın? nerelerdesiin. kaççaakkk
işte vücut esnekliği... esnek bir vücutla herşeyi yapabilirsin =)) bende yüzmeye başladım.. bakalım işe yarayacakmı?
yok canlarım kotu bısey yok cok sükür kardesım evlenıyo dugune gıtcem kocamdan ayrılıcam dıye uzgunum sadece yumurtlama gunumude kacırıcam anlıyacagınız bu ayda bosa gıttı
yüzmede süper bi spor çok yararlı eminim işe yarar kaç aylık canım senin?
hoşgelddiinnn bitterr çikolaatttaaaaa...... iyiyizz..sen nasılsın? nerelerdesiin. kaççaakkk
işte vücut esnekliği... esnek bir vücutla herşeyi yapabilirsin =)) bende yüzmeye başladım.. bakalım işe yarayacakmı?
yüzmede süper bi spor çok yararlı eminim işe yarar kaç aylık canım senin?
yok canlarım kotu bısey yok cok sükür kardesım evlenıyo dugune gıtcem kocamdan ayrılıcam dıye uzgunum sadece yumurtlama gunumude kacırıcam anlıyacagınız bu ayda bosa gıttı
yüzmek kapalı salona gidiyorsun di mi? ben de yaz gelsin diye bakıyorum bu yazı iyi değerlendirmeliyimboshayallersmile
sende bir takvim yapsana.. senide takip edelim ne kadar olduğunu?
bana yardımcı olurmusun nasıl yapıcam
günaydın herkese....bugün doğum günüm ilk kadınlar klübünden kutlandı çok sevindimopuyorumnanaktan vefalı site burası:)
günaydıııın kızlarr ben geldimmm nasılsınız görmeyeli
hayırlı bir iş için gidiyorsun ne güzel işte.... allah mesut etsin.. mutlu olsunlar inş..
sagol canım tesekurler
doktorum önerdi bana... bacaklarım ağrıyordu..sürekli oturuyorum işyerinde... o yüzden en güzeli yüzme dedi...
bu h.sonu 5 aylık olucam.. çok şükür =)
düğün telaşından anlamazsın zamanın nasıl geçtiğini merak etme su gibi akıp geçer zaman...kafana takma strese girme rahat olki diğer ay çalışmalar daha iyi sonuç versin yerimseniben
nasılsın kuzum nerelerdesin sen
lapacım kısa bir tatil yaptım geldim ve acayip kilo almışım 5 günde ya
ayselcim sende yavaş yavaş alışıyosun işte uykusuzluğa yakında başlıcak uykusuz gecelerr
lapacım kısa bir tatil yaptım geldim ve acayip kilo almışım 5 günde ya
ayselcim sende yavaş yavaş alışıyosun işte uykusuzluğa yakında başlıcak uykusuz gecelerr
nasılsın kuzum nerelerdesin sen
oohhh.....herkes gezmelerde yavv.... bende istiyoorruummmmm =)))))
verirsin kiloyu boşverrr.... gezdin eğlendin mi onu söyle sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?