Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bende bilemedim başka bir yöntem yok mu dedim eczacıya biz sadece bunu tavsiye ediyoruz dedi pek istemeyerek de olsa aldımbilmiyorumkismile

günaydıııın kızlarr ben geldimmm nasılsınız görmeyeli

hoşgeldin denizli güzeli zemuszemus
ben uykusuzm ama iyiyim sen nasılsın?

yüzmede süper bi spor çok yararlı eminim işe yarar kaç aylık canım senin?

yok canlarım kotu bısey yok cok sükür kardesım evlenıyo dugune gıtcem kocamdan ayrılıcam dıye uzgunum sadece yumurtlama gunumude kacırıcam anlıyacagınız bu ayda bosa gıttı

hayırlı bir iş için gidiyorsun ne güzel işte.... allah mesut etsin.. mutlu olsunlar inş..

yüzmede süper bi spor çok yararlı eminim işe yarar kaç aylık canım senin?

doktorum önerdi bana... bacaklarım ağrıyordu..sürekli oturuyorum işyerinde... o yüzden en güzeli yüzme dedi...
bu h.sonu 5 aylık olucam.. çok şükür =)

yüzmek kapalı salona gidiyorsun di mi? ben de yaz gelsin diye bakıyorum bu yazı iyi değerlendirmeliyimboshayallersmile

yok canlarım kotu bısey yok cok sükür kardesım evlenıyo dugune gıtcem kocamdan ayrılıcam dıye uzgunum sadece yumurtlama gunumude kacırıcam anlıyacagınız bu ayda bosa gıttı

düğün telaşından anlamazsın zamanın nasıl geçtiğini merak etme su gibi akıp geçer zaman...kafana takma strese girme rahat olki diğer ay çalışmalar daha iyi sonuç versin yerimseniben

yüzmek kapalı salona gidiyorsun di mi? ben de yaz gelsin diye bakıyorum bu yazı iyi değerlendirmeliyimboshayallersmile

evet.. üniversite var evin yakınında.. onun salonuna üye oldum eşimle.. oraya gidiyoruz... bende yazın denize gidicem... havuz pek içime sinmiyo ama gidiyorum işte.... en güzeli deniz...
doğumuda kolaylaştırıyormuş..kaslar açıldığı için... son zamanlarında da olsa mutlaka değerlendir ayselim...

bana yardımcı olurmusun nasıl yapıcam

adim adim yapalim senle
--http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?ticker_type=1
gir buraya.... ordan bir tane zemin deseni seçeceksin.. aşağıda 1 den 19 a kadar sayfa sayısı var.. onlara basıp sonraki sayfalarıda görebilirsin... seçimini yapınca nexte bas... ordanda zemin üstündeki istediğin nesneyi seç..yine 1 den 10a kadar sayfa çıkıyo.. ilerleyip bir tane seçeceksin.... next de.. ordan sonrasını yaparız yine

lapacım kısa bir tatil yaptım geldim ve acayip kilo almışım 5 günde ya
ayselcim sende yavaş yavaş alışıyosun işte uykusuzluğa yakında başlıcak uykusuz gecelerr

düğün telaşından anlamazsın zamanın nasıl geçtiğini merak etme su gibi akıp geçer zaman...kafana takma strese girme rahat olki diğer ay çalışmalar daha iyi sonuç versin yerimseniben

gıdeene kadar devam ederız geldıkten sonrada tabı bakalım ne zaman gelecek bızım yaramaz :CüvCüv:

demin arkadaşımın facebookuna girdim...arkadaşlarımın bebişlerini görünce çok buruluyorum onun haricinde aklıma gelmiyor ama okul arkadaşlarımın bebekleri kocaman oldu....maşallah

ayselcim sende yavaş yavaş alışıyosun işte uykusuzluğa yakında başlıcak uykusuz gecelerr

oohhh.....herkes gezmelerde yavv.... bende istiyoorruummmmm =)))))
verirsin kiloyu boşverrr.... gezdin eğlendin mi onu söyle sen?

bende aynısını düşündüm ama gerilme hissiyle uyanmak zor
uyuyayım diyorum zor gerginlikten uyuyamıyorum
zor oluyor:sinifsinif:

nasılsın kuzum nerelerdesin sen

sen nasılsın edutum?
iyice dinlenebildin mi tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…