Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bende aynısını düşündüm ama gerilme hissiyle uyanmak zor
uyuyayım diyorum zor gerginlikten uyuyamıyorum
zor oluyor:sinifsinif:

sen nasılsın edutum?
iyice dinlenebildin mi tatlım?

dinlendim ama şimdide sürekli yoka ütüle:)))) cuma kadın gelince bende perşembeye kadar ütüyü bitirirsem süper olaak

ya evet çok güzeldi ama herkes bebek soruyo ya önceden hiç takmazdım ama bu sefer çok etkilendim offf ya :Saruboceq:

milletin ağzı torba değil... herkes herşeyi soruyo.. takma sen..
ben 2 yıllık evliyim.. bıkmıştım artık bu sorudan... kuzenim 1 yıllık evli.. oda bıkmış durumda =) hemen başlıyo millet zaten... bekarlara "ne zaman evleneceksin" yeni evlilere "bebek ne zaman" bebeği olana "2. si ne zaman" soruların ardı arkası kesilmiyor =(

dediğin yere kadar yaptım canım sonra::)

sonra..
due date var.. oraya tahmini doğum tarihini gir..... başka hiçbir şeyi değiştirme.. next de... çizelge çıkacak... bak bakalım haftan falan doğrumu.. değilse back yapıp düzeltebilisrsin tarihini... doğru ise aşağıdakiler elleme hiç..
aşağıda bbcode yazan bir alan var.... oradan linki kopyala.. mesela

-http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;0/st/20100428/dt/-1/k/c6b1/preg.png

png ile bitmesi şart... yani saece bu kısmı kopyala.. başka şeylerde var orda ama sen sadece bunu al....
sonrasını yine birlikte yaparız... son aşama kaldı zaten
şu kopyaladığın şeyi bir yere yapıştır ki sonra kaybolmasın..... bir word dökümanı olur birşey olur....

evet canım haklısın napalım soranlara bende bakcaksan hemen yapalım diyorum susuyolarrr :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…