- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.541
bende aynısını düşündüm ama gerilme hissiyle uyanmak zor
uyuyayım diyorum zor gerginlikten uyuyamıyorum
zor oluyor:sinifsinif:
QUOTE]
bende aynıyım ya aysel.. acaip gergin bir karnım var.. ilk günden beri hep gergin..semsert... arkaya doğru hiç gerilemiyorum mesela.. iyice geriliyo.. gece dediğin gibi uyanıyorum tuvaletim gelince.. zaten gerginim birde mesane dolunca hemen uykumdan oluyorum =( yapacak birşey yok.
birde şimdi benim sola yatmam lazım.. sırtüstü yatmak sağlıklı değil... bacaklarımın arasına yastık koyup soluma yatmaya alışmaya çalışıyorum. çok zor =(((((
kızzz memlekete gitcem dedim ya bugün sabah geldim daha off hiç gelmek istemedim yaa senin nasıl geçti gezi guclubacismile
sen nasılsın edutum?
iyice dinlenebildin mi tatlım?
ya evet çok güzeldi ama herkes bebek soruyo ya önceden hiç takmazdım ama bu sefer çok etkilendim offf ya :Saruboceq:
dediğin yere kadar yaptım canım sonra::)
milletin ağzı torba değil... herkes herşeyi soruyo.. takma sen..
ben 2 yıllık evliyim.. bıkmıştım artık bu sorudan... kuzenim 1 yıllık evli.. oda bıkmış durumda =) hemen başlıyo millet zaten... bekarlara "ne zaman evleneceksin" yeni evlilere "bebek ne zaman" bebeği olana "2. si ne zaman" soruların ardı arkası kesilmiyor =(
evet canım haklısın napalım soranlara bende bakcaksan hemen yapalım diyorum susuyolarrr :roflol: :roflol: :roflol:
selam kızlar hihoyyyt
evet canım haklısın napalım soranlara bende bakcaksan hemen yapalım diyorum susuyolarrr :roflol: :roflol: :roflol:
QUOTE]
bende aynıyım ya aysel.. acaip gergin bir karnım var.. ilk günden beri hep gergin..semsert... arkaya doğru hiç gerilemiyorum mesela.. iyice geriliyo.. gece dediğin gibi uyanıyorum tuvaletim gelince.. zaten gerginim birde mesane dolunca hemen uykumdan oluyorum =( yapacak birşey yok.
birde şimdi benim sola yatmam lazım.. sırtüstü yatmak sağlıklı değil... bacaklarımın arasına yastık koyup soluma yatmaya alışmaya çalışıyorum. çok zor =(((((
ben alıştım sola yatmaya ama önceden sağa yatmayı severdim biraz zor oldu ama daha rahat oluyor sende alışırsın canımolumunekankayizsmile
dinlendim ama şimdide sürekli yoka ütüle:)))) cuma kadın gelince bende perşembeye kadar ütüyü bitirirsem süper olaak
aman ütü deme bana benim ütüler aldı başını gidiyor
giyeceğim kadar ütü yapıyorum
eşime de aynısını yapıyorum
ütüyle aram hiç iyi değil :çok üzgünüm:
süper cevapmış:sm_cool:
selam hoşgeldin canımmma.s.selam kızlar hihoyyyt
hoşgeldin canımm... nasılssıınnnn....
en güzelini yapıyorsun bitter çikolatam ver paylarını otursunlar:roflol:
ben alıştım sola yatmaya ama önceden sağa yatmayı severdim biraz zor oldu ama daha rahat oluyor sende alışırsın canımolumunekankayizsmile
selam hoşgeldin canımmma.s.
ben her perşembe tv nin karşınında 2-3 sepet yapıyorum...çok yıkıyorum ben birde istiyorum hepsi ütülü olsun...ama dün gece yaptım bayağıı
eduttttt geldimmmmmmmmmmmm
selam hoşgeldin canımmma.s.
hoşbulduk kuşum naber? ben ütü yapmayı severim, yakın olsam yardım ederdim seninkilere de
bayanssulusmile
ben her perşembe tv nin karşınında 2-3 sepet yapıyorum...çok yıkıyorum ben birde istiyorum hepsi ütülü olsun...ama dün gece yaptım bayağıı
hoşbulduk şekerim kaynamış ortalık oh oh maşallah topigebayanssulusmile
nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?