- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.561
hoşbulduk kuşum naber? ben ütü yapmayı severim, yakın olsam yardım ederdim seninkilere de
bayanssulusmile
ayyy ne iyi olur da hiç hayır demezdimolumunekankayizsmile
ben evlenmeden önce de pek sevmezdim
evlendikten sonra eşim takım elbise giydiğinde ütü işine alışmıştım ama hamileyken
hiç çekilmiyor
hoşbulduk şekerim kaynamış ortalık oh oh maşallah topigebayanssulusmile
nasılsın?
SUPREME
ben uykum bölündüğünden biraz uykusuzdum ama iyiyim şimdi
sen nasılsın bebiş neler yapıyor tekmelemeye başladı mı?
yaptım şimdi:)
SUPREME
ben uykum bölündüğünden biraz uykusuzdum ama iyiyim şimdi
sen nasılsın bebiş neler yapıyor tekmelemeye başladı mı?
iyiyiz bizde bebişte iyi göbüşüm artık çıkmaya başladı bazı ceketlerimin düğmesi sınırda kapanmamak için direniyolareyvahedigeldismile
sonra...
kk sayfasının üst kısmında kullanıcı paneli var.... oraya gir.. solda profili düzenle var.. ona bas..
en altta çizelge diye bir kısım var..
o kopyaladığın linki buraya yapıştır.... kaydet.. hepsi bu.
güle güe kullan
böööööööööööööööneden böyle oldu acaba
iyiyiz bizde bebişte iyi göbüşüm artık çıkmaya başladı bazı ceketlerimin düğmesi sınırda kapanmamak için direniyolareyvahedigeldismile
:1shok: 22 haftalıksın ve daha yeni mi göbiş çıkıyo supreme yaaaaa......
bende aynı şekilde hayret ettim olamaz handeeeeeeeeeeee
benim 2 haftadır önde gidiyor
kendime bol giysi almaya başladım bile kendimden utanıyorum koca göbekli mi olacam:kedi:
edutum nasılsınn bakalım nevar ne yok
kendime bol giysi almaya başladım bile kendimden utanıyorum koca göbekli mi olacam:kedi:
bende 12 haftalıkken başladım rahat giymeye.. hatta o günden beri hamile pantalonu giyebiliyorum sadece =))))
kaldıki ilk 3 ay hiç kilo almadım.. 52 kilo idimçç şimdi 5 aylık oldum 54 kiloyum.... herkes hiç karnın yok diyor ama göbek epey bi büyük bence =)) göğüslerimden önde göbiş....
ohaoldumsmile naptım yahu durun normal degilmi? 3.5 kilo aldım toplamda ilk aylar cok kustugum için ancak 4.ayın bitiminde başladım kilo almaya işte 1.5 ayda toplam 3.5 kilo almışım. bebiş normal dedi doktor en son kontrolde. sizde nasıl durum:uhm:
canlarım ben yemeğe çıkıyorum gelince görüşürük afeyet olsun hepinize
ohaoldumsmile naptım yahu durun normal degilmi? 3.5 kilo aldım toplamda ilk aylar cok kustugum için ancak 4.ayın bitiminde başladım kilo almaya işte 1.5 ayda toplam 3.5 kilo almışım. bebiş normal dedi doktor en son kontrolde. sizde nasıl durum:uhm:
kilon normal.. ama göbiş neden yok? =)))) iç karın geniş falan derler öylemi ki acep?
benim haftaya salı günü kontrolüm var
hem ense ölçümü hem ikili test yapılacak sanırım cinsiyette belli olur
bebek alışverişine başladın mı
ben liste yapayım dedim ama
listeler çok kabarık gerçekte o kadar gerek var mıakannehir
canım ben zayıfım ya galiba ondan böyle oldu,ilk çıkmaya başladıgında sanki yemek yemişimde çıkmış gibiydi, şimdi şişmiş bi balon gibi tam göbegimde duruyo komik gözüküyo -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?