Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

balım ara sıra geliyorum bakıyorum kimse yok gidiyorum.sanırım herkes pek bir yoğun.eskiden hep beraber biribirimizin gününü beklerdik artık kimse beklediği tarihi söylemiyor ki :çok üzgünüm:

evet canım yaa
birde hamile kalanlar çoğunlukta olduğu için bekleyen arkadaşlarımız sıkılıyor sohbetten
bazıları uzak kalmak istiyor
bazılarının dediği gibi işi yoğun
o yüzden genelde boş oluyor burası:sinifsinif:

bekleyenler gelmeli ki kim bekliyor bilelim ona göre dualar edelim.iyi dileklerde bulunalım.uzun zamandır gaye ile karşılaşmadım ben :çok üzgünüm: kvrck da yok

bekleyenler gelmeli ki kim bekliyor bilelim ona göre dualar edelim.iyi dileklerde bulunalım.uzun zamandır gaye ile karşılaşmadım ben :çok üzgünüm: kvrck da yok

gayenin eşi ortağından ayrılmış ayrı bir yer açmış
gaye de eşiyle çalışmaya başladı
kvrck 2 gündür girmedi
lorkeenin misafiri gelecekti

opuyorumnanaktan
gayenin eşi ortağından ayrılmış ayrı bir yer açmış
gaye de eşiyle çalışmaya başladı
kvrck 2 gündür girmedi
lorkeenin misafiri gelecekti

aaaa süper olmuş Gaye için hayırlısı olsun.
kvck hasta değildir umarım girmeden durmazdı o
lorkee de pastayı böreği yapmıştır ooohhh keşke aynı şehirde olsak da buluşsak hep beraber

benim günüm belli olmadığından yazamıyorum ama adetim biteli bugün 17.günüm canlarım tahminen 10-15 gün var olmama yani kısmet artık hangisi gelirse canlarım

amin canım benim sağlıklı olsunda bırak ben çekeyim uyumıyayım o iyi olsun başka birşey istemem:Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız
aysel çok şükür meleğim benimle hamileyimmm
cnm az önce buldum topiğini ondan geç yazdım kusura bakma

2 yeni yavru gelmiş.... çok sevindim :teytey: :teytey:

allah nazarlardan korusun insallah sağlıklı hamilelikler dilerim kızlar

hayırlısı ıle ınsallah canım yaa
sımdı bı dusa gıreyım gorusurz aksam ustu ınsallah

insallah bir yavrumuzda yolda :Saruboceq:

hoşgeldin bafocuğum
diğer topikte nasılsın diye sordum ki bi baktım kaçmışsınaklinialirimsmile
nasılsın tatlım?
çekiliş güzel olurdu da katılım çok az herkesi toparlamak zor olur

aman da aman kimler gelmiş hoşgeldiniz a.s. maşallah 13. haftaya girmiş çok şükür.

ah sebincim çok şükür yaa... sonunda 2.döneme geçtim allahın izniyle.

sen nasılsın... yavru nasıl

cekilis kasım annelerinde bir ark liste yapıyor cekılış yapıyor ve sadece kime kim çıktıysa özelden mesaj atıyor. belirlenen tarih aralığnda alınan hedıyeler gonderılıyor. sonunda da hedıyeler paylaşılıp sırlar acıga cıkıyor. keyifli bence siz ne dersiniz?sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…