Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hoşgeldin bafocuğum
diğer topikte nasılsın diye sordum ki bi baktım kaçmışsınaklinialirimsmile
nasılsın tatlım?
çekiliş güzel olurdu da katılım çok az herkesi toparlamak zor olur

işyerinde zor oluyo hep kapatmak zorunda kalıyorum Çok üzgünüm çoook

süpermiş ama Aysel'İn dediği gibi artık topikte herkesi bir araya toplamak çok zor hale geldi.kalabalık olduğumuz bir gün gündeme getirelim

ayyy süper olurdu
evet yaaa ben hepinizi çok seviyorum oturup sohbet etmek istyorum
ama zor toplanmamız genelde çalışıyoruz ve farklı yerlerdeyizkafamçokkarıştı

güzel olur tatlım ama arkadaşlara bi sormak lazımCADIARZU

ya nasıl karnım kasınıyor anlatamam. resmen masanın altından göbeğimi kasıyorum sempatiksalakcinni

bende kaşıntı olmuyor da gerginlik çok oluyor
o da geceleri uykumu bölüyor 2-3 kere wc ye kalkıyorum
dün gece yatmadan önce badem yağı sürdüm gece hiç uyanmadan uyumuşum
sabah bebişimin hareketlerini hissettimkaydirigubbakcemile2

ya nasıl karnım kasınıyor anlatamam. resmen masanın altından göbeğimi kasıyorum sempatiksalakcinni

benim de iki gündür oluyor.senin çok erken başlamış.canım drum kaşıntın varsa kesin çatlayacaksın demişti.Mutlaka nemlendirici krem- çatlak önleyici krem- kakao yağı -bebe yağı bir şeyler sür her gün.yoksa çatlakların geri dönüşü yok malesef.bir de sebamed'İn yağlı vücut şampuanını kullanıyorum ben

maşallah ne kadar erken hissettin.ben 19. haftadan önce hiç hissetmedim.ama şimdi maşallah hissediyorum.çok eğlenceli oluyor.Rabbim herkese nasip etsin inş.

dalin bebe yağı sürsem :a015:

sen ne kullanıyorsun tatlım?
bana eczacı badem yağı verdi o baya iyi geliyor.
ama lapaci dalin jel nemlendirici varmış onu önerdi
badem yağı bitince onu alacam

bu günler önemli yani ....opuyorumnanaktan aman diyim boş geçmesin:kedi:

sıkı çalışsaydınız kız yerimseniben

canım aslında hiç istemiyorum yapmayı zaten istemeyerek yapıyorum her halde kendimi şartlandırdığım için bilemedim valla en fazla 3.gün yapıyoruz muhakkak:kedi:

halevle ben demirbaş olduk burda :))))

evet Ayselim işim olsada sayfayı hiç kapatmıyorum girip bakıyom yazılan varsa cevap veriyorum

HALEV ne zamandır korunmuyorsun?

tatlım öyle birşeyle korunmadım hiç eşim yaptı hep ekim ayından beri de uğraşıyoruz bu ay maydonoz süt buharı yaptım 3 gün ondan önce de adaçayı içtim 3 gün hayırlısı deyip bekliyorum tatlım

dalin bebe yağı sürsem :a015:

o da olur ama ben normalde günlük kakao yağı sürüyorum.gece yatmadan falan sürüyorum.sabah kalktığımda hala göbeğim nemli oluyor yumuşak oluyor.ama geçen gün bebe yağı sürdüm sabah kalktığımda bir şey kalmamıştı.o yüzden günlük olarak kakao yağı sürüyorum.banyoda sebamed yağlı vücut şampuanı banyodan sonra ıslak cilde johnson bebe yağı sürüyorum.kakao yağını aktarlarda bulabilirsin.5tl falan sebamed de 17-20 tl arası

canım ya insan görevmiş gibi yapınca hakikaten zevki olmuyor.biz 2 ay iş programı hazırlar gibi takvim yapmıştık çalışma takvimi.sonra bektık olacak gibi değil ne zaman istersek o zaman çalışalım dedik hatta o aralar aramız limoniydi pek çalışmadık bile.Ama işte vakti gelince ne yaparsan yap oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…