- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.741
hoşgeldin bafocuğum
diğer topikte nasılsın diye sordum ki bi baktım kaçmışsınaklinialirimsmile
nasılsın tatlım?
çekiliş güzel olurdu da katılım çok az herkesi toparlamak zor olur
ah sebincim çok şükür yaa... sonunda 2.döneme geçtim allahın izniyle.
sen nasılsın... yavru nasıl
cekilis kasım annelerinde bir ark liste yapıyor cekılış yapıyor ve sadece kime kim çıktıysa özelden mesaj atıyor. belirlenen tarih aralığnda alınan hedıyeler gonderılıyor. sonunda da hedıyeler paylaşılıp sırlar acıga cıkıyor. keyifli bence siz ne dersiniz?sırnaşık şey
işyerinde zor oluyo hep kapatmak zorunda kalıyorum Çok üzgünüm çoook
opuyorumnanaktan
aaaa süper olmuş Gaye için hayırlısı olsun.
kvck hasta değildir umarım girmeden durmazdı o
lorkee de pastayı böreği yapmıştır ooohhh keşke aynı şehirde olsak da buluşsak hep beraber
ah sebincim çok şükür yaa... sonunda 2.döneme geçtim allahın izniyle.
sen nasılsın... yavru nasıl
cekilis kasım annelerinde bir ark liste yapıyor cekılış yapıyor ve sadece kime kim çıktıysa özelden mesaj atıyor. belirlenen tarih aralığnda alınan hedıyeler gonderılıyor. sonunda da hedıyeler paylaşılıp sırlar acıga cıkıyor. keyifli bence siz ne dersiniz?sırnaşık şey
ben de :çok üzgünüm: hatta bazen ben çıkıyorum diyemeden kapatıyorum
süpermiş ama Aysel'İn dediği gibi artık topikte herkesi bir araya toplamak çok zor hale geldi.kalabalık olduğumuz bir gün gündeme getirelim
bence bu vesile ile bir hareketlenme olur hem topikte mesaj mı atsak herkese ayselcim ne dersin
ya nasıl karnım kasınıyor anlatamam. resmen masanın altından göbeğimi kasıyorum sempatiksalakcinni
ya nasıl karnım kasınıyor anlatamam. resmen masanın altından göbeğimi kasıyorum sempatiksalakcinni
bende kaşıntı olmuyor da gerginlik çok oluyor
o da geceleri uykumu bölüyor 2-3 kere wc ye kalkıyorum
dün gece yatmadan önce badem yağı sürdüm gece hiç uyanmadan uyumuşum
sabah bebişimin hareketlerini hissettimkaydirigubbakcemile2
bende kaşıntı olmuyor da gerginlik çok oluyor
o da geceleri uykumu bölüyor 2-3 kere wc ye kalkıyorum
dün gece yatmadan önce badem yağı sürdüm gece hiç uyanmadan uyumuşum
sabah bebişimin hareketlerini hissettimkaydirigubbakcemile2
benim de iki gündür oluyor.senin çok erken başlamış.canım drum kaşıntın varsa kesin çatlayacaksın demişti.Mutlaka nemlendirici krem- çatlak önleyici krem- kakao yağı -bebe yağı bir şeyler sür her gün.yoksa çatlakların geri dönüşü yok malesef.bir de sebamed'İn yağlı vücut şampuanını kullanıyorum ben
benim de iki gündür oluyor.senin çok erken başlamış.canım drum kaşıntın varsa kesin çatlayacaksın demişti.Mutlaka nemlendirici krem- çatlak önleyici krem- kakao yağı -bebe yağı bir şeyler sür her gün.yoksa çatlakların geri dönüşü yok malesef.bir de sebamed'İn yağlı vücut şampuanını kullanıyorum ben
bu günler önemli yani ....opuyorumnanaktan aman diyim boş geçmesin:kedi:
sıkı çalışsaydınız kız yerimseniben
halevle ben demirbaş olduk burda :))))
HALEV ne zamandır korunmuyorsun?
dalin bebe yağı sürsem :a015:
canım aslında hiç istemiyorum yapmayı zaten istemeyerek yapıyorum her halde kendimi şartlandırdığım için bilemedim valla en fazla 3.gün yapıyoruz muhakkak:kedi:
evet Ayselim işim olsada sayfayı hiç kapatmıyorum girip bakıyom yazılan varsa cevap veriyorum
tatlım öyle birşeyle korunmadım hiç eşim yaptı hep ekim ayından beri de uğraşıyoruz bu ay maydonoz süt buharı yaptım 3 gün ondan önce de adaçayı içtim 3 gün hayırlısı deyip bekliyorum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?