Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bekleyenler gelmeli ki kim bekliyor bilelim ona göre dualar edelim.iyi dileklerde bulunalım.uzun zamandır gaye ile karşılaşmadım ben :çok üzgünüm: kvrck da yok

ben beklıyorum bana dua edebılrısın pazar gununu beklıyorum

ya valla dunde mısafırım vardı dunden kalmıstı herseyden bugun komsum geldı onalrı yedık
keske olsanız hakkaten ben sıze yapardım mısafır ederım cok severım evıme bırılerı gelsın gıtsın muhabbet ooohhh opuyorumnanaktan

2 yeni yavru gelmiş.... çok sevindim :teytey: :teytey:

allah nazarlardan korusun insallah sağlıklı hamilelikler dilerim kızlar

insallah bir yavrumuzda yolda :Saruboceq:

kııız Alllah dua nıyetıne kabul etsın hayırlısı ıle ınsallah

lorkeee kız senin misafirin yok mu ne işin var burda?Aysel misafiri gelecek demişti

kız yan blok komsumdu az once gıttı hemen damladım ama kımse kalmamıs mı yoksa yıneee

iyi yaptın tatlım
senin pazar günü müydü az kalmış
inşallah gelmez o kırmızılar tatlımmmm

evet canım pazar bakalım
bu ayda calısma cok az oldu ama kafama takmadım cıdden ondan dıom belkı tutmustur...
cunku klomen cok etkı ettı falan deyınce dr saldım kendımı aman kıst olmasında ne olursa olsun dedım hep

slm kızlar a.s.lorke inşallah tutmuştur barays listeyi yenileyelim en iyisi nazar:15 mayıs benim.ada çayı içtim 4 gun keçi boynuzu pekmezi aldık eşimle her sabah bir çorba kaşığı içioruz ve gun aşırı çalışıoruz kızlar inşallah bu ay olur hayırlıs ile

ınsallah canım hayırlısı ıle hayırlı zamanda olsun ne yapalım elıımızden gelenı yapıyoruz hepımız ...
sen kac aydır ıstıyordun

hepsi bir süreç arkadaşlar hepimizde akışı farklı
görüyoruz ki herkes farklı yaşıyor
hamile kalmak ayrı bir aşama hamilelik ayrı bir aşama annelik ayrı bir aşama
hepsi çok değişik duygular eminim hepimiz yaşarız

senağlamasenağlamasenağlama bi süt içeyim dedim midem döndüüü ellerim buz gibi oldu canım kesildi öğürmekten allahımmmmmsenağlama

Günaydın Arkadaşlar

canım özelden de yollamışsın mesajı ordan da okudum sağol, bende isteksizlik yüzünden istediğim zaman yapıyorum canım bundan sonrası da Allahın takdirine bıraktık bekliyoruz.

inşallah Ayselim yaşarız hepimiz sizin gibi

bıktınmı kız bizden lülülülülülü lülülülülülü
günaydııınnnna.s. a.s.
yine mi siz demedim ki askolsun yine biz dedim bak :lepi:

günaydın canlarım hoşgelmişseniz

sana da gunaydın hosbulduk

benım bu sabah ıtyıbarıyle karnım burmaya basladı klasık adet oncesı burma seklı hayırlısı bakalım

amannnn seven gelir nabalım lorkeem ama mugi selam verir ya genelde hihoyyyt hihoyyyt
keşke gününü saymasyadın lorke şimdi dakika başı kontrol edersin o duyguyu hiç sevmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…