- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.761
bekleyenler gelmeli ki kim bekliyor bilelim ona göre dualar edelim.iyi dileklerde bulunalım.uzun zamandır gaye ile karşılaşmadım ben :çok üzgünüm: kvrck da yok
opuyorumnanaktan
aaaa süper olmuş Gaye için hayırlısı olsun.
kvck hasta değildir umarım girmeden durmazdı o
lorkee de pastayı böreği yapmıştır ooohhh keşke aynı şehirde olsak da buluşsak hep beraber
2 yeni yavru gelmiş.... çok sevindim :teytey: :teytey:
allah nazarlardan korusun insallah sağlıklı hamilelikler dilerim kızlar
insallah bir yavrumuzda yolda :Saruboceq:
lorkeee kız senin misafirin yok mu ne işin var burda?Aysel misafiri gelecek demişti
iyi yaptın tatlım
senin pazar günü müydü az kalmış
inşallah gelmez o kırmızılar tatlımmmm
slm kızlar a.s.lorke inşallah tutmuştur barays listeyi yenileyelim en iyisi nazar:15 mayıs benim.ada çayı içtim 4 gun keçi boynuzu pekmezi aldık eşimle her sabah bir çorba kaşığı içioruz ve gun aşırı çalışıoruz kızlar inşallah bu ay olur hayırlıs ile
canım ya insan görevmiş gibi yapınca hakikaten zevki olmuyor.biz 2 ay iş programı hazırlar gibi takvim yapmıştık çalışma takvimi.sonra bektık olacak gibi değil ne zaman istersek o zaman çalışalım dedik hatta o aralar aramız limoniydi pek çalışmadık bile.Ama işte vakti gelince ne yaparsan yap oluyor
hepsi bir süreç arkadaşlar hepimizde akışı farklı
görüyoruz ki herkes farklı yaşıyor
hamile kalmak ayrı bir aşama hamilelik ayrı bir aşama annelik ayrı bir aşama
hepsi çok değişik duygular eminim hepimiz yaşarız
gunaydın halev bittee yine biz
yine mi siz demedim ki askolsun yine biz dedim bak :lepi:bıktınmı kız bizden lülülülülülü lülülülülülü
günaydııınnnna.s. a.s.
günaydın canlarım hoşgelmişseniz
günaydın canlarım hoşgelmişseniz
yine mi siz demedim ki askolsun yine biz dedim bak :lepi:
sana da gunaydın hosbulduk
benım bu sabah ıtyıbarıyle karnım burmaya basladı klasık adet oncesı burma seklı hayırlısı bakalım
pazar gunu olacak sanırım ama oncesınde ılla bı leke gelıyo genelde ....senin daha zamanın yokmuydu
aaaa mugi gelmiş nasılsın canım
pazar gunu olacak sanırım ama oncesınde ılla bı leke gelıyo genelde ....
belkı de gelmez yaaaa
ya evet gelıo okuyo gıdıyo sanırım hıc bıze selam vermıyo konusmuyo bızı sevmıyo mu artık yoksa :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?