Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

yine mi siz demedim ki askolsun yine biz dedim bak :lepi:

sana da gunaydın hosbulduk

benım bu sabah ıtyıbarıyle karnım burmaya basladı klasık adet oncesı burma seklı hayırlısı bakalım

hayırlısı canım inşallah Allah gönlündekine göre verir

günaydıın halevvv topiğimizin koruyucusu :enbuyukkk:

öleyim dimi ben hepinizi korurum canlarumguclubacismile

amannnn seven gelir nabalım lorkeem ama mugi selam verir ya genelde hihoyyyt hihoyyyt
keşke gününü saymasyadın lorke şimdi dakika başı kontrol edersin o duyguyu hiç sevmiyorum ben
kız klomen ıctım ya bu ay o yuzden takıp edıom cunku Allah korusun fazla gelıstıgı ıcın yumurtalarım kıst olma ıhtımalı var dr gunun gecerse gel dedı ...
ama bu ay gercekten dusunmedım yaa nedense rahattım suan sadece kıst olmasından korkuyorum acıkcası

günaydın fıstıkları nasılsınız?
gunaydın canım sen nasılsın ...
bi çay alıp geleyim kahvaltı da yapamadım:sinifsinif:
hayırdır neden mıden mı basladı yoksa yıne ...

lorkeecim kötü düşünme hemen sende rahat ol iyi düşün iyi olsun

ooo lapaci da gelmıs dun yoktu ya gecmısı okuyordur sımdı

eheheee..yettim gaaarriii =))) birşey atlamayayım dediimmm =)))
günaydın herkeeseeeee opuyorumnanaktan

iyiyim canım
belki erken ama bu sabah bebişimin hareketini hissettim
sabah elimle karnımı ovarken bunu çok yaparım
pıt pıt etti tekrar denedim olmadı
bir arkadaşıma sordu bende 3 aylıkken hissettim dedi

oyy.. yerim onu yaaa.. kıpır kıpır demkki minişin.. ne güzel hissettin hmen...benim sıpada hala hareket yok =)) hareket var da ben hissetmiyorum....

ya nasıl karnım kasınıyor anlatamam. resmen masanın altından göbeğimi kasıyorum sempatiksalakcinni

ayy bafocuumm.. sorma.. o dert bendede var.. kaşınıyor göbiş.. birde bazen oul pul oluyor... banada çatlıcak demekki dediler ama... inş çatlamaz.....
bide acaip gergin benim karnım... yırtılcak kadar gergin =))) semsert...

hoşgeldiniz baffooocumm ve paşası =))))
nasılsınız bakalım?

hala erkeğe alışamadım. aslında erkek olucak diyordum ama ne bileyim kendimi hiç erkek annesi olarak hayal edemedim :uhm:

iyiyiz çok şükür ne olsun... 2 döneme gectim ya cok sukur sanırım artık daha kolay artık

sizden ne var ne yok

tatlım kac kilo aldın sen

eheehehheee.... ben ancak alışabildim =)))) bana da sürpriz olmuştu...
mavi şeylere baktıkça alıştım sanırım =)))
2. dönemde daha rahat edersin... bir çok sıkıntı son buluyor... tadını çıkar
bizde iyiyiz çok şükür... bir sıkıntı yok... ben 52 kg ile hamile kaldım. ilk 3 ay 1 kg aldım. sonraki 2 ayda da 1er kg aldım... şu an 55kiloyum...

ben geldim tekrar
akşam bebek görmeye gitmiştim biraz geç geldik eve
sabahta uyanamadım kahvaltı yapamadım
çayımı içtim o arada bir iş çıktı acil onuda hallettim geldim ama halen uykum var
sizler nasılsınız?

benimde feci uykum varr :1closedeyes:
çarşamba akşam yüzmeye gittim.. çok yorucu oluyor... geç yattım ve hiç uyuyamadım.. saat başı uyandım saate baktım =(((
sabah 6 da kalktım ve 5 saatlik yola gittim =( gittiğim yerde sürekli koşturdum ve çok yol yürümem gerekti... tekrar 5 saatlik yoldan geri döndüm... eve geldiğimde saat 22.00 olmuştu.. duş alıp hemen yattım ama uykum var hallaa..sabah zar zor kalktım =((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…