Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kizlar bir yandan ev isi bir yandan pasta yaptim alisverise gittin camasir astim devamli size baktim kimse gelmemis .oturupta gecmiside okuyamadimm kusurabakmayin benim ise gitmem lazim opuyom siziii

RAVZİŞ
hoşgelmişsen bitirmişsin işleri

HALEVVVVVVVVVVV
naptın ya gelde bi durumun hakkında haber ver

helvam sen nasısın arı sütü bal polen al sen canım geçen gün dolapları karıştırırken gördüm aklıma geldin çok az kalmış bizde biraz fazla olsaydı sana göndercektim

ben geldim...sabah sabah bir ton ağladım zaten...şirkete çok kızdım....

canım benim yaaaaaaaa el işi olunca bişi de diyemiyorsun ki üzme sıkma sen tatlı canını ve şehzadeni boşver onları kuzum

HALEVVVVVVVVVVV
naptın ya gelde bi durumun hakkında haber ver

ay kıvırcanım bişi yapmadım sabah ateşim 36.8 çıktı bakalım yarına ne çıkacak

helvam sen nasısın arı sütü bal polen al sen canım geçen gün dolapları karıştırırken gördüm aklıma geldin çok az kalmış bizde biraz fazla olsaydı sana göndercektim

çikolatam benim teşekkür ettim ben o tür şeyleri kullanamıyorum ki eşime GNC den vitamin aldım onları eşim kullanıyor bende saldım çayıra bakalım daha adetim gelmedi bugün 40.günüm yaaaaaaa hiçbir ağrım sızımda yok napıcam bilemedim kızlara söz verdim yarın test yapıcam diye ama hiç yapasım yok çünkü tek çizgi görmek istemiyorum artık:97: bende böle olmak istiyom

Lorkeemben almadım daha testleri adet olursam alıveycem kocişimden sözümü aldım

yok kuzu...cadılıktan değilde söz konusu para olunca ben çok kırılıyorum...benim gösterdiğim bağlılığı malesef şirketim bana gösteremiyor
özel sektorr ole kuzum ya valla ben esıme de cok kızıyom kendını o kadr yıpratıyon sırkertı patronundan daha cok dusunuyon ama ıs baska seylere gelınce kımse sallamıyo dogru durust
o yuzden sız sadece yapmanız gerekenı yapın kazandıgınız parayı hakedecek kdr calısın yeter
gerısını takmayın kafanıza bence
kızım varyaaaa
eger gelırde ugramazsan zaten kuserim bak buraya yazıyom :117:

yok kuzu daha hissetmiyorum...şişiko olunca insan zor hissediyormuş zaten
yok bee sen ravzayı gormedın heralde şişko ona denir
ya benim ticker olmuyo enin gönderdiğini yapıştırıyorum olmuyo anlamadım ben

canım adres sadece su sekılde kalacak basını sonunu kırp buna gore
---http:// ..... njkwldpw.png----
sonunda .png olacak ok

kız atesın cok guzel masallah
yaa yarın mubarek gun halay ceksek ne guzel olur halevım yaa
hepımıze umut olursun valla

kız atesın cok guzel masallah
yaa yarın mubarek gun halay ceksek ne guzel olur halevım yaa
hepımıze umut olursun valla

orası ölede kuzum ne bilim yaaaaa hiç hamişmiş gibi hissetmiyorum kendimi yine negatifleri tek çizgileri görmek istemiyommmmmmmmmmmmm
keşke hepimiz sevince boğulsak kuzum topikimiz şenlense nede güzel olur hayırlısı inşallah bakalım ben kaptırmayım kendimi yinede

kuzularım ben birazdan çıkayrum iyi akşamlar yarın görüşürüz hepicinizin dualarını bekliyorum umarım güzel hayırlı haberlerle gelmek nasip olur Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimize canlarım

hayrılsıı olsun canım
negatıfte cıkarsa hıc moralını bozacak bısey yok
daha çıtırız bız Rabbım nasıb edınce olacak ınsallah bakalım

ay kıvırcanım bişi yapmadım sabah ateşim 36.8 çıktı bakalım yarına ne çıkacak

:
36.8 çok çok iyi kızımmm
ay inşallah hayırlı haberlerle gel yarın

ya halevim eşinin tahlili nasıldı ben unuttumda degerleri bi yazabilirmisin

kızlar şimdi dere kenarından geldim :) dualarımızı ettim Allah kabul etsin..

ben yazdım çizdim Eşim Kuran okudu. gittik kağıtlarımızı dereye bıraktık. siz uyanana kadar denize kavusur heralde

hatta bişey unutmuyum diye sabahın köründe girdi msiteye tekrar kontro lettim. eşim diyoki napıyon bu saatte. internet bağımılısı zannediyo beni .kkdan haberi yok

aslında gecen hafta istanbula geldim ama grupla gelince ayrılamadım.
bi dahaki sefere uygun olursa gelince görüşmek istiyorum istanbul cemaatimizle :80:

gunaydin herrkeseeee ise gitmeden bakayim dedimmm

halevim isten gelmeyi dort gozle bekliyorumm iyi haberlerini alicaz insallahh
PINARIIMM PINARIMMMMMMM ALLAHIMM BUTUN DILEKLERINI KABUL ETSIN CANIMMM ALLAHRAZI OLSUN NASILDA UGRASMISINIZ ESINLEEEE BINKERE BINKERE RAZI OLSUN KUZUM HAKKINI HELAL ETTT

ben kaciyorumm kizlarr opuldunuzz

Allah razı olsun pınarcım dualarınızı kabul etsın Rabbım ınsallah hayırlı zamanda ...
bak ıstanbul meselesı bı daha olursa ve uygun olursan mutlaka goruselım
havalar duzelsın bende supreme e gıdıcem

kolay gelsın ravzam

kızım adamların hepdi bizi bağımlı sanıyor zaten:)) allah bütün dileklerimizi kabul ets,n inşallah.....bende tam yatarken aklıma geldi, çizdim hepsini, o saatte kocam uyuyordu inemedim aşağıya o yüzden limon ağacımının altına asrım...sabahta işe iderken dereye atıım ama dere akmıyordu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…