- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #31.481
a.s edutumm . nasilsinn ..pasam nasill tekme atiyomu hissediyomusunn
yok kuzu daha hissetmiyorum...şişiko olunca insan zor hissediyormuş zaten
ben geldim...sabah sabah bir ton ağladım zaten...şirkete çok kızdım....
HALEVVVVVVVVVVV
naptın ya gelde bi durumun hakkında haber ver
helvam sen nasısın arı sütü bal polen al sen canım geçen gün dolapları karıştırırken gördüm aklıma geldin çok az kalmış bizde biraz fazla olsaydı sana göndercektim
ya benim ticker olmuyo enin gönderdiğini yapıştırıyorum olmuyo anlamadım ben
özel sektorr ole kuzum ya valla ben esıme de cok kızıyom kendını o kadr yıpratıyon sırkertı patronundan daha cok dusunuyon ama ıs baska seylere gelınce kımse sallamıyo dogru durustyok kuzu...cadılıktan değilde söz konusu para olunca ben çok kırılıyorum...benim gösterdiğim bağlılığı malesef şirketim bana gösteremiyor
kızım varyaaaahımmm tabi insanın hassas oldugu bi konuda üzerine gelinmesi can sıkıcı
sabret azcık kuzucum iş hayatı işte stres ve sorun dolu
aman kaç kaç kaç
bak haziran sonu geliyorum istanbul a
sanada ugrasam mı acaba:26:
ya benim ticker olmuyo enin gönderdiğini yapıştırıyorum olmuyo anlamadım ben
kız atesın cok guzel masallahcanım benim yaaaaaaaa el işi olunca bişi de diyemiyorsun ki üzme sıkma sen tatlı canını ve şehzadeni boşver onları kuzum
ay kıvırcanım bişi yapmadım sabah ateşim 36.8 çıktı bakalım yarına ne çıkacak
çikolatam benim teşekkür ettim ben o tür şeyleri kullanamıyorum ki eşime GNC den vitamin aldım onları eşim kullanıyor bende saldım çayıra bakalım daha adetim gelmedi bugün 40.günüm yaaaaaaa hiçbir ağrım sızımda yok napıcam bilemedim kızlara söz verdim yarın test yapıcam diye ama hiç yapasım yok çünkü tek çizgi görmek istemiyorum artık:97: bende böleolmak istiyom
Lorkeemben almadım daha testleri adet olursam alıveycem kocişimden sözümü aldım
kız atesın cok guzel masallah
yaa yarın mubarek gun halay ceksek ne guzel olur halevım yaa
hepımıze umut olursun valla
orası ölede kuzum ne bilim yaaaaa hiç hamişmiş gibi hissetmiyorum kendimi yine negatifleri tek çizgileri görmek istemiyommmmmmmmmmmmm
keşke hepimiz sevince boğulsak kuzum topikimiz şenlense nede güzel olur hayırlısı inşallah bakalım ben kaptırmayım kendimi yinede
kuzularım ben birazdan çıkayrum iyi akşamlar yarın görüşürüz hepicinizin dualarını bekliyorum umarım güzel hayırlı haberlerle gelmek nasip olur Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimize canlarım
36.8 çok çok iyi kızımmmay kıvırcanım bişi yapmadım sabah ateşim 36.8 çıktı bakalım yarına ne çıkacak
:
kızlar şimdi dere kenarından geldim :) dualarımızı ettim Allah kabul etsin..
ben yazdım çizdim Eşim Kuran okudu. gittik kağıtlarımızı dereye bıraktık. siz uyanana kadar denize kavusur heralde
hatta bişey unutmuyum diye sabahın köründe girdi msiteye tekrar kontro lettim. eşim diyoki napıyon bu saatte. internet bağımılısı zannediyo beni .kkdan haberi yok
aslında gecen hafta istanbula geldim ama grupla gelince ayrılamadım.
bi dahaki sefere uygun olursa gelince görüşmek istiyorum istanbul cemaatimizle :80:
Allah razı olsun pınarcım dualarınızı kabul etsın Rabbım ınsallah hayırlı zamanda ...kızlar şimdi dere kenarından geldim :) dualarımızı ettim Allah kabul etsin..
ben yazdım çizdim Eşim Kuran okudu. gittik kağıtlarımızı dereye bıraktık. siz uyanana kadar denize kavusur heralde
hatta bişey unutmuyum diye sabahın köründe girdi msiteye tekrar kontro lettim. eşim diyoki napıyon bu saatte. internet bağımılısı zannediyo beni .kkdan haberi yok
bi dahaki sefere uygun olursa gelince görüşmek istiyorum istanbul cemaatimizle :80:
gunaydin herrkeseeeeise gitmeden bakayim dedimmm
halevim isten gelmeyi dort gozle bekliyorumm iyi haberlerini alicaz insallahh
PINARIIMM PINARIMMMMMMM ALLAHIMM BUTUN DILEKLERINI KABUL ETSIN CANIMMMALLAHRAZI OLSUN NASILDA UGRASMISINIZ ESINLEEEE BINKERE BINKERE RAZI OLSUN KUZUM HAKKINI HELAL ETTT
ben kaciyorumm kizlarr opuldunuzz
kızlar şimdi dere kenarından geldim :) dualarımızı ettim Allah kabul etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?