Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

güle güle...............

günaydın kuzularımmmmmmmmm hayırlı cumalar hepicinizeeeeeeeee

ne yazık kı test yine koccaman bi negatif tek çizgi çıktı ama inanın içimde zerre kadar üzüntü yok çok rahat içim bu arada ateşim 36,9 du bende anlamadım valla yaaaaaaaaaaaa:26:

hayrılsıı olsun canım
negatıfte cıkarsa hıc moralını bozacak bısey yok
daha çıtırız bız Rabbım nasıb edınce olacak ınsallah bakalım

tabisi orası öle kuzum napim miniğimin henüz gelmeye niyeti yok naz yapıyor bizde beklicez napalım

36.8 çok çok iyi kızımmm
ay inşallah hayırlı haberlerle gel yarın

ya halevim eşinin tahlili nasıldı ben unuttumda degerleri bi yazabilirmisin

kuzum bilmiyorum ki unuttum değerleri ama ileri hızlı hiç yok yerinde hızlı da %14 çıkmıştı kuzum

canım benim çok teşekkür ederiz duaların için Rabbim kabul etsin inşallah bende bugün gül ağacının altına gömüveycem dileğimi hayırlısı bakalım

gunaydin herrkeseeee ise gitmeden bakayim dedimmm

halevim isten gelmeyi dort gozle bekliyorumm iyi haberlerini alicaz insallahh

ben kaciyorumm kizlarr opuldunuzz

canım benim negatif çıktı ama yaşamaya devammmmmmm

günaydınnnn..................

kızım sen ateşli hatındsın ondan:)))...........bu arada hıza en iyi gelen şey havuç unutma:)))her akşam havuç salatası yap kocana

gunaydın kuzum nasılsın
basladınmı ılacına
normal hap mı ıcıyorsun fıtıl falan mı verdı

valla ıyı buluyorsunuz dere falan
bızım burda ne agac ne dere
gercı agac var abartmayayım da
Allah kabul etsın dualarınızı ınsallah

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr saygı ve sevgilerimi sunarım :82:

en derin hürmetlerimizle efendim
gunaydın halevım
senın atesın normal degıl ama soleyeyımm ben
ya adetın cok yakın geldı gelecek
yada testı erken yaptın

hadı hayırlısı ptesıye kokusu cıkar bu ısın ınsallah guzel bı koku cıkar
sen atesını olcmeye devam et hsonu da ok

yok canım kayınvalidem yazdıracak bugün akşama başlayacağımsadece ilaç

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr saygı ve sevgilerimi sunarım :82:

günaydın çikolatam

kızım sen ateşli hatındsın ondan:)))...........bu arada hıza en iyi gelen şey havuç unutma:)))her akşam havuç salatası yap kocana

yok kız sürekli üşürüm ben hatta akşam üşüdüğüm halde 7,30 gibi ateşimi ölçtüm 37,1 çıktı şaşırdım yaniiii:26:, havucu biliyorum da kocişim pek yemiyor zaten ilaç içiyor boşver yaaaa valla uğraşmaktan çok sıkılmışım kuzum geleceği varsa her türlü geliyor nede olsa takdir Allahın

ay sorma kuzum ya belki adet olacağımdan böledir ama adet olacağın zaman ateş düşmez mi benim ki çıkışlarda şaşırdı herhal benim ateş de adet gibim

ay kuzucumm allah razı olsun duaların için öperim
rabbim kabul etsin inşallah hepiciğini

kuzucum olsun napalım hem bebeklerin seni bekliyor hastanede
onları kullanırsın yine
ama ateşin banada fazla geldi ya hayret

kizlar bir hisimla isten geldimmmburayi actimm

halevimmm sende niye adet duzensizligi varki hormonlarin normallmi dr n diyoooo:94:

edutcan gecmis olsun kuzuuu n olduki n antibiyotik kullanicannn
lorkemm sagolasinn kuzuuuuu

kvrckkkkkkkkkk gunaydin sekerrrr

bittemmmmmselam bizdende sana

pinarimmmmm gelcenmi bugunde topigeee

evet kıvırcanım banada fazla geldi ama yapcek bişi yok beklemekten başka hayırlısı olsun

halevimmm sende niye adet duzensizligi varki hormonlarin normallmi dr n diyoooo:94:

hoşgeldin ravzam pco bende adet düzensiliği yapıyor canım ama son 1 yıldır neredeyse düzenli gelirdi bu ay şaşırdı uyuz adet

ay kuzucumm allah razı olsun duaların için öperim
rabbim kabul etsin inşallah hepiciğini
gunaydın hanımefendı
ruyamda sneı gordum dun
bana gelmıssınız gayeyle
dun konustuk ya hemen ruyama gırdın valla

ne cabuk geldın kız sen ısten
dah asabah burdaydın

oo kayınvalıden yanında mı kız
yenı mı geldı bahsetmedın hıc

yok kuzu...benim malesef engelleyemediğim vicdanım...annemler gelecek hafta sonu dedim anneler gününde tek kalmasın onuda çağırdım gelecek....kocası yazlıkta diğer oğlu istanbulda ama ben sanki kadın tek yaşıyan biri vicdan yapıyorum....

olsun canım gonul yapıyorsun kazanan sen olursun ne guzel ıste
gecen sene de sankı hep bırlıkte kutlamıstınız anneler gununu yanlıs mı hatırlıom yoksa

küseyimmi lan...kaç gündür anlatıp duruyoum idrarımda bakteri çok diye...herkesler yorum yaptı sağolsun....nasılmış ravza hanım, ,nsan bazen gözden kaçırabiliyormuş

olsun canım gonul yapıyorsun kazanan sen olursun ne guzel ıste
gecen sene de sankı hep bırlıkte kutlamıstınız anneler gununu yanlıs mı hatırlıom yoksa

valla hatırlamıyorum olabilir ama....hediye aldım her ikisinde...kalpleri kırılmasın diye aynı bluzden aldım hemde:)))...şimdi dedim komşunun tavuğu komşuya kaz görünüz:)))

Herkeslere Selamlaaaarrrrr...
Evim evim güzel evim! diyorum.1.5 günlük ayrılıktan sonra evime kavuştum... Yorucu birseyahat oldu.Kısa süreli gidip gelmek daha da yoruyor insanı. Çok şükür Adana'da hiç sorun yaşamadım.Uçakta da sıkıntı yaşamadan gittim geldim.

Sizler nasılsınız?
Halev'im test yapmışsın tek çizgi çıkmış sanırımHayırlısı olsun.Fakat ateşin yüksek.hala adet olmadın mı peki?

gunaydın hanımefendı
ruyamda sneı gordum dun
bana gelmıssınız gayeyle
dun konustuk ya hemen ruyama gırdın valla

ne cabuk geldın kız sen ısten
dah asabah burdaydın

Kız dün benimde dedikodumu yaptınız mı bakiim :) ? Neler yapmıştın bize ikram olarak? şu an o kadar açım ki sadece yemek düşünüyorum

RAVZİŞİM hoşgelmişsen sefalar getirmişsen

yahu EDUTCAN CADISI
bişi olmazzzzzzz bu senin ve bebeğin saglıgı için içmezsen asıl kötü olur
sen iç gönül rahatlığıyla rabbim korur kuzunu

lorkeeee
kocişle gelcem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…