Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bizde hazitan sonu temmuz başı gibi düşünüyoruzzzzz

alla alla ya çok meraklıydım bende sana sanki eşimin teyzoşu izmitte ona gidicem ben bi kere
bide ayn ı binada oturuyo olurmuşsunuzzzzzzzzz
hadı ya yanı temmuzun basında donmus olucaz o zaman denk gelrıız ama ınsallah nasıb bakalım

burda sela okundu ben kaçarrrrrrrrr
bızede duaet bende gıdıcem sımdı
komusumuzun bırı cagırdı hem hıdrellez hem cuma bana gelın dua edelım dedı

kızım ben kocam düşünemez diye annemlere aldığım yerden kendime 2 tane yazlık gömlek aldım zaten....ama o bleklikte hoş yani....gayem gönderse hayır dememe:))
ıyı yapmıssın valla
du bakalım o dedıgın 5 noktaya gıdıcez bız buyuk ıhtımal belkı ben alırım kendıme
kız lorkeee...sana ne diycem kardeşimin arkadaşına kız bakıyoruz, kapalı birini, Ankarada memur çocuk eli yüzü düzgün, varmı hiç arkadaşın oralarda

canım bı dusuneyım bakalım
benım olmayabılır ama kardesım vardır belkı
malum ben senın kardesınden buyugum sanırım
kucuk kız lazım onlara

kardeşim 81 li...arkadaşıda 79 luymuş bu arada...cennete bilet kapalım kız:))

Son düzenleme:
kardeşim 81 li...arkadaşıda 79 luymuş bu arada...cennete bilet kapalım kız:))
benim bi arkadaşım var çok severim kendisini aile dostlarımış güzel kız ama
83 ya da 84 dogumlu olması lazım
açık ama iyi kızdır

selam kk nın en güzel hatunları =)))
naparsınız giremedim baya oldu ara açıldı yine. telaşımız vardı da kardeşimi istediler dün akşam onunla ugrasıyoduk.
varmı yeni güzel gelişmeler

aslında fikirler var aklımda hediye konusunda ama nasıl gerçekleştiricem bilemiyorum. bu 5 noktalı markayı anlamadım??? istediğiniz bileklik olsun kızlar.canım feda.

NE ZAMAN gelsem kimse yok.çok şükür gaye seni yakaladım.nbr?zeynep hanım nasıllar?

ayyy sebiiinnn kuzucum karşılaşmak harika oldu. beren hanım gayet iyi uçağa bindik kızımla çok uslu durdu.Adanaya gittik döndük. sen nasılsın? nil prensesim nasıl? kocaman oldu abla oldu o

ayyy sebiiinnn kuzucum karşılaşmak harika oldu. beren hanım gayet iyi uçağa bindik kızımla çok uslu durdu.Adanaya gittik döndük. sen nasılsın? nil prensesim nasıl? kocaman oldu abla oldu o

bize ailecek nazar değdi sorma.Önce ben kolumu yaktım.derken Nil 4 gün ateş içindeydi ne olduğunu anlayamadık diş sandık çıkmadı.6. hastalık olabilir dedi dr. o da değilmiş derken öksürmeye başladı.Çok şükür tam o iyileşti derken eşimde böbrek taşı çıktı düşürmeye çalışıyor zavallım derkengeçen pazar bende bir boğaz ağrısı derken sesim kısıldı, mide bulantısı 2 gün yemek yiyemedim.2 kere acillik oldum.Çok şükür sesim henüz yok ama bugün daha iyiyim.Allah beterinden korusun.Çok üzgünüm zaten son iki haftadır doru dürüst emmiyordu Nil hemen bırakıyordu.Şimdi antibiyotik kullanmak zorunda olduğumdan ben emzirmiyorum.Korkarım bu arada bırakabilir zaten sütüm çok az (( Nilim Büyüdü teyzesi.buluşalım bir gün.Adana'da ne yaptınız?

çok geçmiş olsun canım nazara gelmişsiniz belli ki bu kadar şey üst üste nasıl gelmiş Allahım beterinden korusun inşallah hepinizi canım

çok geçmiş olsun canım nazara gelmişsiniz belli ki bu kadar şey üst üste nasıl gelmiş Allahım beterinden korusun inşallah hepinizi canım
saol canımcım.sen nasılsın?ben pek giremiyorum eskisi gibi.cumartesi günleri çalışmadığımdan işleri bitirmek için çırpınıyorum.kimseden haberim yok uzun zamandır.

Canım kuzenimin düğünü oldu onun için gittim... Uçakla gidip döndüm zaten 1,5 gün içinde :)
Hepinize tek tek geçmiş olsun canım.Zaten geldi mi herşey üstüste gelir.Allah beterinden korusun.Dermansız dert vermesin.Eşinin böbrek taşı olayı çok kötü yaaa... bildiğim için o acıyı içim sızladı şimdi.Hele erkeklerde daha da beter oluyor.taşı düşürmek için gilaburu diye bişi var aktarlarda satılıyor çok işe yarıyor dediler ama ben içemedim.biraz kötü tadı var.
Buluşmaişi süper olur... Ben genellikle müsaitim sen ne zaman istersen haberleşelim.

Hastayım diye annemler geldi.Onlar gidince zaten havalar da soğuk şimdi.bi ısınamadı ki bebişleri çıkarsak.sen çalışmıyosun di mi?

oleyyyy tıpkı eski günlerdeki gibi kalabalıklaşmaya başladık.Heyyy kızlar herkes iyi mi? çok özlemişim sizleri.Kimler beklemede bakayım?Mubarek cuma günü bir dua edeyim

Son düzenleme:
Gaye sizin süt durumu nasıl emiyor mu?

Beren hiç emmedi canım... ilk ay çıktığı kadar sağdım verdim ama o ayın sonunda o da çıkmaz oldu...
Beren'e göğsümü verdiğim anda çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor ve kafasını iki yana sallıyor ağzına almamak için. yada çenesini kitliyor.
Mama ile besleniyoruz. Önceleri aptamil verdik kabız oldu çok sıkıntı çektik şimdi SMA gold kullanıyoruz ve çok memnunuz.artık prinç unlu muhallebi falan yapıcam bu ay.yavaş yavaş ek gıda vericez.

Hastayım diye annemler geldi.Onlar gidince zaten havalar da soğuk şimdi.bi ısınamadı ki bebişleri çıkarsak.sen çalışmıyosun di mi?

Tamam canım ben çalışmıyorum evdeyim.Bazen 1 hafta falan k.validemlerde kalıyoruz onun dışında hep evdeyim.Havalar ısınsın annenlerde gitsinler plan yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…