- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #31.981
günaydın yavrucanlar hayırlı haftalar hepicinize nasılsınız bakem sabah gelir gelmez işlere koyuldum ancak bitti yaaaaaaa
kıvırcanım naptın kan verme işini verdin mi verecen mi vazcaydın mı bakem
Edutum Lorkem sizlere de katılıyorum öptüm hepicinizi
Edutum ne güzel bir haftasonu geçirmişsin sen yaaaaaaaaaa bende hep böle bi keyifli kahvaltı yapmayı istemişimdir manzaraya doğru emme nasip olmadı olurmu onuda bilemeyonnn
günaydın yavrucanlar hayırlı haftalar hepicinize nasılsınız bakem sabah gelir gelmez işlere koyuldum ancak bitti yaaaaaaa
kıvırcanım naptın kan verme işini verdin mi verecen mi vazcaydın mı bakem
Edutum Lorkem sizlere de katılıyorum öptüm hepicinizi
Edutum ne güzel bir haftasonu geçirmişsin sen yaaaaaaaaaa bende hep böle bi keyifli kahvaltı yapmayı istemişimdir manzaraya doğru emme nasip olmadı olurmu onuda bilemeyonnn
olur bacım...sen yeterki iste:))) hazırla bir gün ufak bir sepet...de kocana süprizim var de...gidin göl manzaralı herhangi bi,r yere yapın kahvaltınızı en romantiğinden...iyi gelir hepinize diyim
uleyn burda dagdan başka bişi yokki adamı daha mı götüreyim
aa hadfi bakalım gitsin doktora ay çok sevindim daha beklemeyin daaa hadio zaman ateşin düştüyse bencede bekle canım boşuna kan verip heyecan yapmayalım kan sonucunu beklemek daha çok stres yaratıyor insanda
bende ateşimi ölçüyorum çok düşük çıkıyor hep bu arada kocişim bu hafta aksilik olmazsa dra gidecek inşallah
geri zekalı arkadaşım.....kızım 25.7 demek ki hamilesin..gitsene doktor progestron yazsın yaaaa..........neden kimyasal olsun alla alla...yükselmiş işteee
peşinden topik topik koştum...ay kvr sen manyaksın valla...yemin ederim gebertirim seniii
aa hadfi bakalım gitsin doktora ay çok sevindim daha beklemeyin daaa hadi
of offfff
burda doktor azizliğine ugruyorum bilmiyonmu sen
kızım bikerede 21.7 ye yükselmişti ama gitti napıyım korkuyoz herhalde
burdaki doktorda sinir oldum zaten eşim sonucu götürdü
diyomuş ki doktorunuz kimse ona sorun
ben kalkıp ankarayamı gidicem ya hayret bişi
adam bana kan sulandırıcı iğne kullanma dedi ben kullanıyorum ya bize karşı bi tuhaf
bi bu eksikti bide bunla uğraşıyorum ben
sus leyn muhatap olma benle
benim amcamın kzıı var 3 buçuk 4 yaşlarında bahsetmiştim belki
geçen tatile gittigimizde eşime diyoki
sizin oğlunuz olcak adıda ömer olcak
dün annem aradı günün geçti naptın diye dedim böyle böyle dua et ama umutlanma
bizim amca kızı duymuş diyomuşki anneme
bacaksız
yaşasın ömer geliyo yaşasın ömer geliyo
sıpa unutmamış aradan 2 ay geçti
şok oldum ya
ay inşallah ya 2 buçöuk sene oldu evleneli daha böyle bni kahvaltıya gitmedik ah ahhhh
edutum benim bhcg 4.1 den 25.7 yükselmiş cumartesi baktırdım
ama ateşim düştü çizgi silikleşti ikinci çizgi gögüs ve kasık agrılarım başladı galiba yine kimyasal olucak dua et bana nolur tutunsun bu sefer gitmesin
aa hadfi bakalım gitsin doktora ay çok sevindim daha beklemeyin daaa hadi
of offfff
burda doktor azizliğine ugruyorum bilmiyonmu sen
kızım bikerede 21.7 ye yükselmişti ama gitti napıyım korkuyoz herhalde
burdaki doktorda sinir oldum zaten eşim sonucu götürdü
diyomuş ki doktorunuz kimse ona sorun
ben kalkıp ankarayamı gidicem ya hayret bişi
adam bana kan sulandırıcı iğne kullanma dedi ben kullanıyorum ya bize karşı bi tuhaf
bi bu eksikti bide bunla uğraşıyorum ben
sus leyn muhatap olma benle
benim amcamın kzıı var 3 buçuk 4 yaşlarında bahsetmiştim belki
geçen tatile gittigimizde eşime diyoki
sizin oğlunuz olcak adıda ömer olcak
dün annem aradı günün geçti naptın diye dedim böyle böyle dua et ama umutlanma
bizim amca kızı duymuş diyomuşki anneme
bacaksız
yaşasın ömer geliyo yaşasın ömer geliyo
sıpa unutmamış aradan 2 ay geçti
şok oldum ya
progestan yanımda var ama doktorum progestana gerek yok dedi şimdilik deger artışı iyikuzum o zaman doktorunu ara...hatta ben diyeyim ama olmaz şimdi....:)) progestron iğne yazdır...en acilinden....ayaklarını kapat bacaklarını kaldır....yattttt....beni sinir etme ateş ölçüp durmaaa
valla biz sevinemedik bile hep aynı şeyler oluncakız umutlandırmayayım ama benimde içimde kocaman bir neşe var:))))ay kalkıp bi,r kanmı versen
ya o zaman 21.7 çıkıncada zaten geç adet olmuştum benadette olmadın zaten...uyuz bunlar neyin işareti....ayyyyyy uyuz ayyyy uyuzzz
ay edutttttttt sana laf yetiştiricem diye canım çıktı haaaaaaa
progestan yanımda var ama doktorum progestana gerek yok dedi şimdilik deger artışı iyi
zaten bebek saglıksızsa düşecek sağlıklıysa progestana gerek yokmuş
benim progestan testim güzel gelmiş
zaten progestan alınca bayılıyorum ben çok kötü etkiliyor
hem hiç dikkat etmiyom ki
trabzona gittik gesmelere dere tepe
alışveriş yaptık taşıdım poşetleri
buzdolabım bozuldu içini de yıkayıvereyim bu arada dedim
o yüzden saldım çayıra mevlam kayıra
valla biz sevinemedik bile hep aynı şeyler olunca
hep 4 lerde 20 lerde geziyoruz
bugün kan vericektim ama
kocişin çok işi var gelip alamam seni dedi hafta başı ya çok yogunmuş
yarın gidip vericem
ya o zaman 21.7 çıkıncada zaten geç adet olmuştum ben
nasip edutum ya
biz ne yaparsak yapalım boş rabbim biliyo
dua dan başka yapabilecegimiz bişi yok
ayyyyyy kızım cumartesi tekrarlamışsın ne güzel çıkmış değerin hadi inşallah yükselir değerin yaaaaaaaa
aksilik olmazsa gidecek kıvırım inşallah
tüh ya sizde de dr sıkıntısı var eşin ne diyor peki ne yapmayı düşünüyor
evet sölemiştin canım demek unutmamış yavrum yaaaaaaaa çocuk aklı işte içine doğmuştur canım hadi hayırlısı
alinti yaptim ama sildimm :44:
en basta EDUTT ben sahis olarak kimseyi demedim genelde dedimm .. vee ben kvrck in yazimi ustune yazdimm ""eee nerdesiniz n yapiyonuz manasinda ""bende gercekleri yazdim o yuzden ben sik buraya gelmiyorum yazdim illaki kimseyi burada zorla yazi yazdiracak degilizz .ben soruya cevap yazdim oyle kendi kendime hiddetlenmedimm .... bendee kendimden odun vererekk burada saatlerce bekledigimi dile getirdim .bananeee kim hangi topikte yazsinn beni ilgilendirmezz benim lafimm hicc zamanim yoktuu o yuzden cevap veremedim diyenlere zamani yokta diger topige nasil yaziyonn diye soyledim .isterse bana hic cevap vermesin ..umarim anlasilmistirr...bu arada bizim icin yaptigin dualar icin tesekurlerrrhee bu arada edutt ben sana belki 10 15 defa bebisini sordum ama sende gormemis olabilirsin yazimi anlayisla karsiliyom ama yegenimi merak etmek benimde hakkim degil miii
HALEVIMMM
insallah senin kocisten iyi haberler gelir bu hafta iyi dileklerin icin sagoll ..
LORKEMMMM beni yanlis anlama ben kimsenin baska topige girip yazmasini eliestirmiyomm umarim anlamisindir yukarda bahsettiklerimii
hem kaynanannla aran nasil n kadar kalacan orada:26:
KVRCKK kendini strese sokmasanaa .o zaman degerin niye o kadar ciktiki demekki bisey varr sabret stres yapma belkide stresten olmuyo bebisin yavruuuhadi guzel haberlerle bekliyom sizii ..
ben sana illaki sen degilsin demedimki genel dedim mesela barayas,gultun gecmiste daha aklima gelmiyo kac kere bekeleriniz n yapiyo nasillar veya bisey yaziyom cevap yok kac kere ust uste evet sana da oldu genel deyince hepsi olyuoo degilmii yanilmiyosammvalla ravzacım...bence bana dedin...ben bunu bilirim bunu derim...çalışan ben, çalışıyorum yazamıyorum diye söyleyen ben, kaç göre beni görmedin diye bana çıkışan sen ama sen hala buna rağmen genel diyorsan eyvallah...duayıda ben içimden geliyor diye yapıyorum...
takılcak alınacak bişi yok ok
öğle arası kociş geldi kan verdik sonuç çıkmış
30.4 önceki 25.7 idi yani 2 kat artmamış kızlar canım sıkıldı bu da düşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?