Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

neyseee ben burada tartisip kalp kirmaya niyetim yok. ben .KVRCKin yazisi uzerine icimden geleni yazdim benim icin dogru buydu yazdim.kimse kimsenin icini bilemez sonucta .

evet ama kimse sana ben işteyim yazamıyorum demedi..belki bunu dedikten sonra başka topiğe cevap vermedi....alınganlık değil bu ravza...ama ben yalan demem...işim vardır görmemişimdir yoksa iki kelamı neden esirgeyeyim..ya neyse uzatılacak konu değil zaten....kalp kırmaya gerek yok, yanlış anlamışım demekki kusura bakma

öğle arası kociş geldi kan verdik sonuç çıkmış
30.4 önceki 25.7 idi yani 2 kat artmamış kızlar canım sıkıldı bu da düşecek

dur bakem hemen üzüntüye sokma kendini kuzum hayırlısını dileyelim biz dualarımızı eksik etmeyelim hiç belli olmaz

HALEVIMMM
insallah senin kocisten iyi haberler gelir bu hafta iyi dileklerin icin sagoll ..

hoşgeldin Ravzam sağolasın inşallah hele bi gideceği günü belirlesin de Allahın izniyle sonuçları sonrada düşünürüz kuzum, ne demek içimizden gelen dilekler bunlar tatlım

uzatmiooyorum amaa seni illaki merak eden olmustur kim kimm is yerini arayipta senin cebinin numarasini alip seni hastanede yakalayan sonucu alacak kadar seni merak eden birisii boyle umursanmiyormus gibi yapiliyosa karsi taraftanda insan biraz burkuluyo ..neyse hadi gel unutalimm okk

hoşgeldin Ravzam sağolasın inşallah hele bi gideceği günü belirlesin de Allahın izniyle sonuçları sonrada düşünürüz kuzum, ne demek içimizden gelen dilekler bunlar tatlım

hosbulduk kuzuu .inannirmisin bugun is yerinde baska birisinin isini bir muddet ben yapacam bayagi bir streslidimm eve geldim yataklarimi bile toplamadim hala buradyim ynaii anlicann
yemekte n vardi bu oglenn

alıngan olmayın lan...dağıtırım...bu kadar sene sonunda hala benle neden ilgilenmiyorsun muhabbeti yapmayın bana....ben yemin ederim bu kadar zamanı kocama ayırmıyorum ya....hele birde bu ara çok gerginim yolarım

alıngan olmayın lan...dağıtırım...bu kadar sene sonunda hala benle neden ilgilenmiyorsun muhabbeti yapmayın bana....ben yemin ederim bu kadar zamanı kocama ayırmıyorum ya....hele birde bu ara çok gerginim yolarım

niye gerginsinkii DUR BANA YAZ
1 KOCANDAN DOLAYI
2 IS YERINDEN DOLAYI
3 BEBISTEN DOLAYI SISTIN KILO ALDIN GERILDIN :

hangi si dogru kuzuu

amannnnnnnnnnn bos ver su gerizekalilari yaa kuzu onun icin gerilmeye degmez degmezz sinir hepsi yaa islerine gelince iyiler yoksa kotuu .senin hic olmazsa oglusun var bak bide bana

kızım ikna edin kocanızı tüp yapın ben dedim zaten artık sana ihtiyacım yok 2yi 3 ü istediğim zaman gidip koydururum ruhun duymaz....

hosbulduk kuzuu .inannirmisin bugun is yerinde baska birisinin isini bir muddet ben yapacam bayagi bir streslidimm eve geldim yataklarimi bile toplamadim hala buradyim ynaii anlicann
yemekte n vardi bu oglenn

oyy maşallah sayemizde pasaklıda oldun heeeeeeeeeeeee yememizi hiç sorma hiç güzel değildiiiiiiiii
ama edutumun ki güzeldir eminim kiiiiiiiiii

edutum niler vardı yimende hele söle bakemmmmmm, bu arada randevun ne zamandı kuzum senin yaaa biraz unutkanımda

Kıvırcanım yapma böle üzüntü de bebğin gelişimini engeller unutma tamam çok rahat ol demiyoruz ama bu kadar da germe kendini kuzum herşeyin hayırlısı

kızım ikna edin kocanızı tüp yapın ben dedim zaten artık sana ihtiyacım yok 2yi 3 ü istediğim zaman gidip koydururum ruhun duymaz....
guzelmiss .benimkide ikinciiyi fazla ara vermeden istiyo bir tanesi olsa ikincisi garanti bendede biri basarsak yaa bu ay digital altimm tam gulen yuzu gordum o gunun gecesi yapmistik sabah karsi anam test bitti her yer kapali ertesi gun dahada alamdimm .ama bu ay gelirse kirmizilar alcam iki tane digitall

gelemz gelmez............

benim randevum 28 inde....yemekte nokut çorba pilav, soğuklardan enginar ve salat vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…