- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #32.001
ben sana illaki sen degilsin demedimki genel dedim mesela barayas,gultun gecmiste daha aklima gelmiyo kac kere bekeleriniz n yapiyo nasillar veya bisey yaziyom cevap yok kac kere ust uste evet sana da oldu genel deyince hepsi olyuoo degilmii yanilmiyosamm
öğle arası kociş geldi kan verdik sonuç çıkmış
30.4 önceki 25.7 idi yani 2 kat artmamış kızlar canım sıkıldı bu da düşecek
HALEVIMMM
insallah senin kocisten iyi haberler gelir bu hafta iyi dileklerin icin sagoll ..
hoşgeldin Ravzam sağolasın inşallah hele bi gideceği günü belirlesin de Allahın izniyle sonuçları sonrada düşünürüz kuzum, ne demek içimizden gelen dilekler bunlar tatlım
uzatmiooyorum amaa seni illaki merak eden olmustur kim kimm is yerini arayipta senin cebinin numarasini alip seni hastanede yakalayan sonucu alacak kadar seni merak eden birisii boyle umursanmiyormus gibi yapiliyosa karsi taraftanda insan biraz burkuluyo ..neyse hadi gel unutalimm okk
alıngan olmayın lan...dağıtırım...bu kadar sene sonunda hala benle neden ilgilenmiyorsun muhabbeti yapmayın bana....ben yemin ederim bu kadar zamanı kocama ayırmıyorum ya....hele birde bu ara çok gerginim yolarım
niye gerginsinkii DUR BANA YAZ
1 KOCANDAN DOLAYI
2 IS YERINDEN DOLAYI
3 BEBISTEN DOLAYI SISTIN KILO ALDIN GERILDIN :
hangi si dogru kuzuu
KVRCKK biz sana n desek sen aksini yapiyon yaaa kuzu sonuc tam bellli degilki .hem negatifte olsa kendini bu kadar uzme n olur belkide sen boyle yaptikca bebis gelemiyoiçim çok acıyo
sanki parça koparıp üzerine tuz basıyolar
içim çok acıyo
sanki parça koparıp üzerine tuz basıyolar
amannnnnnnnnnn bos ver su gerizekalilari yaa kuzu onun icin gerilmeye degmez degmezz sinir hepsi yaa islerine gelince iyiler yoksa kotuu .senin hic olmazsa oglusun var bak bide banakocam...uyuzum kendine ama artık onu sevmiycem oğlumu 3 kata daha çok sevicem
amannnnnnnnnnn bos ver su gerizekalilari yaa kuzu onun icin gerilmeye degmez degmezz sinir hepsi yaa islerine gelince iyiler yoksa kotuu .senin hic olmazsa oglusun var bak bide bana
hosbulduk kuzuu .inannirmisin bugun is yerinde baska birisinin isini bir muddet ben yapacam bayagi bir streslidimm eve geldim yataklarimi bile toplamadim hala buradyim ynaii anlicann
yemekte n vardi bu oglenn
alıngan olmayın lan...dağıtırım...bu kadar sene sonunda hala benle neden ilgilenmiyorsun muhabbeti yapmayın bana....ben yemin ederim bu kadar zamanı kocama ayırmıyorum ya....hele birde bu ara çok gerginim yolarım
kızım ikna edin kocanızı tüp yapın ben dedim zaten artık sana ihtiyacım yok 2yi 3 ü istediğim zaman gidip koydururum ruhun duymaz....
guzelmiss .benimkide ikinciiyi fazla ara vermeden istiyo bir tanesi olsa ikincisi garanti bendede biri basarsak yaa bu ay digital altimm tam gulen yuzu gordum o gunun gecesi yapmistik sabah karsi anam test bitti her yer kapali ertesi gun dahada alamdimm .ama bu ay gelirse kirmizilar alcam iki tane digitall
benim randevum 28 inde....yemekte nokut çorba pilav, soğuklardan enginar ve salat vardıoyy maşallah sayemizde pasaklıda oldun heeeeeeeeeeeeeyememizi hiç sorma hiç güzel değildiiiiiiiii
ama edutumun ki güzeldir eminim kiiiiiiiiii
edutum niler vardı yimende hele söle bakemmmmmm, bu arada randevun ne zamandı kuzum senin yaaa biraz unutkanımda
Kıvırcanım yapma böle üzüntü de bebğin gelişimini engeller unutma tamam çok rahat ol demiyoruz ama bu kadar da germe kendini kuzum herşeyin hayırlısı
bu ay n oldu biliyomusunuz kizlargelemz gelmez............
ben tam 31. gunde regl oldum hep sasti gunlerim bende dijital ovulasyon testi vardii 10.da basladim yapmaya her iki gunde yapiyodum tam 15. yaptim gulen yuz yoktu 15. gunun gecesi saat 5 civarlari esimle beraber olduk ve o gun oglende yine test yapayim dedim bu seferde gulen yuz cikti yani tam 16. gundee olmamistir degilmi gec kaldik bir gun sonra yapasaydik keske degilmi kizlarrr
kizlar ben cikiyorum opuyom sizi kendinize iyi bakin
hee bu rada EDUT HALEVINNN ALBUMUNE BAKTINMII cok guzel elbiseleri varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?