- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #31.961
herkes bir yerlerde ve herkes şikayetçi
o zaman neden toplanamıyoruz şekerler
ee tabi bu saatte değil :)))
eee önden gidenlere uymak zorundayız napalım
durum günlerce gidenlerimi beklicektik ki şekerim
malesef önden gidenler gibi
arkadan gidenlerinde bi problemi var
şurda Bhcg 4.1 oldu dedim
hala allahın tek kulu sormadı noldu adet oldun mu seni merak ettik
senin durum riskliydi iğneleri naptın demedi
ben kocişimle kavga edip yinede sizleri merak edip giriyordum buralara
biri doktora rutin kontrole gitse yine ilk ben damlıyordum
ama dogru herkesin bi derdi var işte napacaksın
kusura bakmayın sizleri ihmal ettik soramadık durumlarınızı
kvrck .ben sahsenn sizi merak ediyorum ve bakiyorumdaa yazdiklarinizi okuyom ama ben yazmiyom cunku siz burada olmayinca yazmaninn onemide o kadar kalmiyoo canim sikiliyoo o yuzden mutlu heber olana kadar sesimi cikarmiyacaktim halay zamaninda firliyacaktimm .topigimiz cok cok sakibn oldu eski heyecan kalmadi dedi´gin gibii .sen bunu bir kac ay oncesinden demistin aslinda . hakliymiisindaa eski tat tuz yok topikte kimimiz dogurdu kimimiz beniim gibi umut bile yok oldugu icin icimden hevesim kalmadi acikcasii umarim anliyosundur .zorlada oylsinede yazi yazmak istemiyorumm oyle yanii.. ama insallahh senin degerin iyiyye giderde toplu halay cekerizz ..profilime baktiysann ben oyle topik topikde gezmiyomm canim istemiyooo neden bende bilmiyomm ..kusurabakmayin n olurr sizi seviyorum ve haber bekliyorummm
sana tek söz söylemeye hakkımyok kuzucum canımsın benim
sakın ha sakın üzerine alınma
ben sadece başka topiklerde gezdiğimizi söyleyip bize hesap soranlara kızıyorum
zahmet edip bi geçmiş bile okumuyolar hemde iki üç sayfa
biz zamanında sayfalarca geçmiş okuyup herkesin yanında oluyoduk
LORKEM zor zamanlar geçiriyor adeti erken geldi gelmekle gelmemek arası oldu kız kafayı yedi regl mi yerleşme kanaması mı diye
bize hesap soran kim girip neler yaptınız ya bi anlatın demiyo
gelen aa topike geliyoruz kimse yok hadi ben kaçtım diyo
ben buna kızıyorum bizim onlara gösterdiğimiz özeni hassasiyeti bizede göstersinler istiyorum
bu yüzden çok yargılandım ama benim dogrum budur buna inanıyorum
sana tek söz söylemeye hakkımyok kuzucum canımsın benim
sakın ha sakın üzerine alınma
ben sadece başka topiklerde gezdiğimizi söyleyip bize hesap soranlara kızıyorum
zahmet edip bi geçmiş bile okumuyolar hemde iki üç sayfa
biz zamanında sayfalarca geçmiş okuyup herkesin yanında oluyoduk
LORKEM zor zamanlar geçiriyor adeti erken geldi gelmekle gelmemek arası oldu kız kafayı yedi regl mi yerleşme kanaması mı diye
bize hesap soran kim girip neler yaptınız ya bi anlatın demiyo
gelen aa topike geliyoruz kimse yok hadi ben kaçtım diyo
ben buna kızıyorum bizim onlara gösterdiğimiz özeni hassasiyeti bizede göstersinler istiyorum
bu yüzden çok yargılandım ama benim dogrum budur buna inanıyorum
bir tüple bir aşılamanın ilişkisi nasıl olur ki acep
canimm banada soyleyebilirsinn onemli degil cunku bende yazmiyorum uzun zamandir .ben yemin olsun isten geliyodum hemen islerimi yapmadan buraya geliyodum yazi yaziyomm halev sen lorkee arasinda gecip gidiyodu hatta kac kisinin hamileleigini sordum doktor n dedi n oldu sayfa sayfa okudum onlari merak ettim kac defa cocuguunu sordum nasil iyimi v.s ama kimse yazi yazmadi bende burda oturuyom ev isleri duruyo biri gelcek yazi yazcak diye haber alcam diyee bazen oglenden sonrada gidiyorum inanirmisin hizli sekilde evimi toplayip ise gittigimde oldu .bende n yapim oyle boyle saldim vallahi sadece profillerinize bakip cikioymm n olmus n gitmis diye yalan yok cunkuu boss boss burda vakit harciyomm kimse gelmiyoo ..
haaa bide iste calisan arkadaslarin bazilari ee burda calisiyoz patron geliyo cevap yazamiyoz diyooo .eee baska topiklere nasil yaziyosunuzz .. neysee herkes kendi bilir ..
LORKEMINDE yerii cok cok ayri bendee insallahh hayirlisiylaa iyi haberlerini alirizz sizi seviyomm
haaa bide iste calisan arkadaslarin bazilari ee burda calisiyoz patron geliyo cevap yazamiyoz diyooo .eee baska topiklere nasil yaziyosunuzz .. neysee herkes kendi bilir ..
neber kuzuşum lorkem eskişehirdemisin bakem
he canım ya
suan kayınvalıdemlerdeyım
arada bakıp kacıom kısa surelı
bızım gelın bagımlı demesınler dıye ..
bugun kardesımle bı doktora gıdıcez bakalım
cars baska bı doktora daha gıdıcez
sen nabtın nası gectı ıstanbul gezdınızmı bolbol
kuzucan öperim canımsınya kızlar yemin ederim ben anlamıyorum hiç birinizi...ya burası hepimizin ayrı ayrı zamana ayırdığı bir yer...kimse zorunluluğu yokken gelip gidiyor ama bu başka topiktesin yok efendim yazmadın beni önemsemedin tripleri beni geriyor ya...
ya anlamak bu kadar zor mu biz birbirimizi görmeden dostluk yaşıyoruz ısrarla olacak bişi değiş ki bu ben hafta sonu İstanbulda iken acaba kvr adet oldu mu diye düşünüyorsam bu yetmez mi....ben her namazımda adlarınızı zikretmeyi unutmuyorsam lütfen kimse birbirine yok efendim başka yerde yazdın demek ki yalancısın diyemez...demek ki o anda orada cevap vermek istemiştir, o anda o konu ilgisini çekmiştir ama bilmeden günah almak ayıp geliyor bana...
bakın kuşlar burda kimse zorunluluktan zaman harcamıyor harcamaz da burası sadece bir paylaşım alanı...geliyorsa emin olun önemsendiği için.... bende her sabah geldiğimde buranın boş olmasına canım sıkılıyor ama diyorum ki ya kardeşim hayatımız burda değil ya...kvcan mesela ateş ölçüyor normal olarak orda yada kan pıhtılaşması onun için önemli...yada lorkemde aynı....yada helvam mesela....ben eskiden tüp bebek topiklerindeydim şimdi ekim annelerine bakıyorum ama oralar hiç bir zaman benim olmadı....burası benimi hepiniz benim arkadaşımsınız....hepinize istediğimi der istediğimi söylerim...işte fark bu...ben diğer topikten hiç birinin bırak sorununu nick ismini bilmiyorum....azcık anlayışlı olalım ya
valla güzeldi bacım ya...hele c.tesi çengelköye gittik...bak biliyormusun bilmem orda kahvaltılkığını götürüp sadece çay içerek kahvaltı yapabilyorsun...bide herkezin bildiği arada bir yer var, börekçinin ara orası çok sıkış tıkış...biz orda yer bakıp bulamayınca sağ tarafa yürüdük köşede döner felan satan yer var, orasıda aynısını yapıyormuş ve bahçeside süperdi....bide şansımıza en ön masa kaldı bildiğin köprüyü izleye izleye kahvaltı ettik...çok keyifli kocanla gidersiniz
kuzucan öperim canımsın
kız valla bu sefer ben başlatmadım suçsuzum
sadece kızdım ya hem gelmiyolar hem geçmiş okumuyolar hem başka topikteyiz diye bize kızıyolar
napıyım tutamıyom bende çenemi
söz daha kimseye bişi demicem cevap yazmıycam burdan sana söz veriyorum kk sözü
ama ya sen istediğin zaman beni buluyosun kız ne işin var burda diyosunmerak eden arar bulur alla alla ya (tamam sustum sustum)
regl öncesi gerginim galiba affına sıgınıyorum
ya hayatımda istediğim tekşey bu biliyomusun kocişle böyle uzun uzuzun güzel bi yerde kahvaltı yapmak
ama hiç nasip olmadı
ne güsel geçmiş günün öyle paşayada yaramıştır
kız ben sana yazmıştım şu park yatakları sormuşsun ya annem onlardan aldı karddeşimin bebeğine bide salınca ikiside muhteşem işe yarıyo
ay yerim ben seniii.....huysuz uyuz....kuzum sende gençsin daha, daha kocağınıla allahım izin verirse veledinle çokkk sahilde kahvaltılara yapacasınız...bence istanbula gidince bir bahaneyle gidin kocanla başbaşa...seni ben yirimmmm
günaydın yavrucanlar hayırlı haftalar hepicinize nasılsınız bakem sabah gelir gelmez işlere koyuldum ancak bitti yaaaaaaa
kıvırcanım naptın kan verme işini verdin mi verecen mi vazcaydın mı bakem
Edutum Lorkem sizlere de katılıyorum öptüm hepicinizi
Edutum ne güzel bir haftasonu geçirmişsin sen yaaaaaaaaaa bende hep böle bi keyifli kahvaltı yapmayı istemişimdir manzaraya doğru emme nasip olmadı olurmu onuda bilemeyonnn
vermedim kuzucum
ateşim düşünce bide belirtiler başladı korktum
olmazsa yarın ya da çarşamba gider veririm
ay inşallah ya 2 buçöuk sene oldu evleneli daha böyle bni kahvaltıya gitmedik ah ahhhh
edutum benim bhcg 4.1 den 25.7 yükselmiş cumartesi baktırdım
ama ateşim düştü çizgi silikleşti ikinci çizgi gögüs ve kasık agrılarım başladı galiba yine kimyasal olucak dua et bana nolur tutunsun bu sefer gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?