- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #32.221
ahh kuzum benim ya nedir bu hastalıktan çektiğin öleeeeeeeeee ne kadan uzun sürdü kan iğnelerinde bitmiş çok şükür umarım bi daha gerek kalmazda orasının morluğu geçer canım çarşamba şehzadeni görecen dimek ohhhhhhhhhh doyasıya bakmaya çalış canım, cumarteside şeker yüklemen varmış inşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum
kuzum ya yazık sana valla kıyamamkulaklarım tıklaı ve sesim dönme gibi...ama iyiyim şükür...kan iğnelerimde bitti...gerzek bazı hemşirelerden dolayı arka tarafım mosmor....çarşamba kontrolüm var...c.tesi şeker yüklemem(
geçmiş olsunkulaklarım tıklaı ve sesim dönme gibi...ama iyiyim şükür...kan iğnelerimde bitti...gerzek bazı hemşirelerden dolayı arka tarafım mosmor....çarşamba kontrolüm var...c.tesi şeker yüklemem(
bana bak 3 gün boş bırakmışsın
kuzum ya yazık sana valla kıyamam
neyse morluklar gecıcı ınsallah kontrolun de guzel gecer
oglunu gorunce unutuverırısın herseyı
seker yuklemesısıcakta zor olabuılır Allah kolaylık versın
ates guzel canım ama senın dongu uzun cızgının yerı degısebılır
o yuzden sen calsımalara devam et bakalım
lök gibi şekerli şeyi içip bekliyormuşusun....ıyyyyy...limon sıksam nolurki:)
geçmiş olsun
benimde göbüşüm mosmordu
ama hemşirelerin suçu yok
ben kendim yaptım
bana bak 3 gün boş bırakmışsın
lütfen aralar 2 günden fazla olmasın
hatta mümkünse bi dolu bi boş çalışalım
yanında limon götürenler varmış bence al yanına azcık
lazım olur belki
o içtiğin şekerler löpür löpür yağ olsun şişko ol inşallahhhhhh
kız sende iyice uzman ateşçi oldun ha....
kzıım bende 81 gördüm(( uyuz uyuz uyuzzz
hoşgeldin Gayecim demek yaz için kıyafetlere girişeyim didin Beren hanım yüzünden tam bitiremedin neyse yavaş yavaş halledersin boşver kuzum
evet tatlım ateş ölçmeye başladım bakalım sonu ne olacak ki olmayacak gibime geliyor hayırlısı bakalım çalışmalarımız 2 günde bir muhakkak oluyor kuzumbizde seni çok özledik inşallah en kısa zamanda tekrar bi araya geliriz kuzum Beren hanımı öp yerimize bol bol
Allah kolaylık versın Gaye valla cocukla ıs yapmak cok zordur tahmın edıyorum yapsmazsan da ıcın rahat etmez
neyse yavas yavas kendınıj sıkmadan hallaeersın ınsallah
esım de antıbıyotık degılde takvıye vıtamın ve kceıboynuzuna devam edıyo bakalım asılama oncesı bıraz hareket gelsın dıye
hoşgelmişsen gayecan
berenle senin iyi olduguna çok sevindim
yalnız bebek büyükmek çok zor bunun sıkıntılarını yaşıyosun sende
ama azcık daha büyüsün keytifli olucaktır kız annesi olmak
ben iyiyim çok şükür ama bu sefer ki daha da üzdü nasip gittikçe artan kimyasal gebeliklerden de korkar oldum inşallah kromozom bozukluğu yoktur
riskli gebelik uzmanı bulduk ona gidicez bakalım inş. sorun neyse anlaşılır biran önce
bu sabah 70.9 u gördüm artık kıyafetlerimden göbüşüm nerdeyse hiç belli olmuyo
lök gibi şekerli şeyi içip bekliyormuşusun....ıyyyyy...limon sıksam nolurki:)
Teşekkür ederim Lorkee'm Rabbim kolaylığın yanında birazda sabır ve zayıflama dirayeti verse süper olcak :) Dolaptan giyemediğim bi sürü şey attım
Hımm bak bu keçiboynuzu olayı çok iyi.Bende keçiboynuzu pekmezi vermiştim eşime.Bide bal-polen-arısütü karışımı.Umarım etkisini görürsünüz.
bu arada geçenlerde ben seni rüyamda gördüm.TV de magazin programı varmış onu izliyorum.Bi bakıyorum ekranda sen varsın.Aaa neymiş bu haber diyorum.Meğersem bir markanın kataloğu için resim çektiriyormuşsun. :)
İnşallah sebebiniz o doktordur da çok uğraşmadan hemencecik yüzünüzü güldürür Rabbim. Riskli gebelikte uzman olması çok önemli daha çok vakla görmüştür. Hadi bakalım sen o zamana kadar kilo vermeye devam et. Bana da tiyo ver kilo verme konusunda.Çok acıklı durumdayım
Yaaa süper yaaaben napıcaaaammm :84::84:
81 mi
neyse o tarafa eşimin teyzesine gelirsek seni görmeye geleyim bari İNCECİK BELİMLE
selam güzellikler
diyetteyiz uygulamaları okuyorum maaşallah yapabilenlere
Genelde 1-2 damla sıkıyorlar Edutum.... Ben o şekerli suya bayılıyorduuumzaten o yüzden şeker çıktı her ölçüde içti vücüdum 50gr'lık 75gr'lık 100gr'lık ooohhh hüpür hüpür içtim :)
lorke ve katalog çekimi
ben hayatta almam o kataloğu
herabalife formula 1
içinde folicasit b vitamini falan herşey var günde bi bardak ondan içiyorum
bi kasede nestlenesfit yiyorum
diğer öğün sınırsız serbest
valla hiç zorlanmadan veriyorum kiloyu hemde spor bile yapmıyorum
bide geri almıyorum verdiğim kiloyu
lorke ve katalog çekimi
ben hayatta almam o kataloğu
herabalife formula 1
içinde folicasit b vitamini falan herşey var günde bi bardak ondan içiyorum
bi kasede nestlenesfit yiyorum
diğer öğün sınırsız serbest
valla hiç zorlanmadan veriyorum kiloyu hemde spor bile yapmıyorum
bide geri almıyorum verdiğim kiloyu
hoşgeldin annecik:)) bende kilo alma uygulaması yapıyorum
herballife formula 1 hımmmm!!! bende üniversitede kullanmıştım hatta termojenik tabletlerinden de almıştım... günde 3 öğün mü yapıyorsun? ve diğer öğünler ne yiyorsun. ekmek yok dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?