Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ah kuzum....Sağol birtanemmmm

kulaklarım tıklaı ve sesim dönme gibi...ama iyiyim şükür...kan iğnelerimde bitti...gerzek bazı hemşirelerden dolayı arka tarafım mosmor....çarşamba kontrolüm var...c.tesi şeker yüklemem(
kuzum ya yazık sana valla kıyamam
neyse morluklar gecıcı ınsallah kontrolun de guzel gecer
oglunu gorunce unutuverırısın herseyı
seker yuklemesı sıcakta zor olabuılır Allah kolaylık versın

ates guzel canım ama senın dongu uzun cızgının yerı degısebılır
o yuzden sen calsımalara devam et bakalım

kulaklarım tıklaı ve sesim dönme gibi...ama iyiyim şükür...kan iğnelerimde bitti...gerzek bazı hemşirelerden dolayı arka tarafım mosmor....çarşamba kontrolüm var...c.tesi şeker yüklemem(
geçmiş olsun
benimde göbüşüm mosmordu
ama hemşirelerin suçu yok
ben kendim yaptım

bana bak 3 gün boş bırakmışsın
lütfen aralar 2 günden fazla olmasın
hatta mümkünse bi dolu bi boş çalışalım

lök gibi şekerli şeyi içip bekliyormuşusun....ıyyyyy...limon sıksam nolurki:)

bu sabah 70.9 u gördüm artık kıyafetlerimden göbüşüm nerdeyse hiç belli olmuyo

yanında limon götürenler varmış bence al yanına azcık
lazım olur belki

o içtiğin şekerler löpür löpür yağ olsun şişko ol inşallahhhhhh

kız sende iyice uzman ateşçi oldun ha....

kız sende iyice uzman ateşçi oldun ha....

ya valla süper oluyo bak hem ne zaman adet olucanı söylüyo
hem ona göre ilişki oluyo hem ateşinden hamiş olup olmadığını anlayabiliyosun falan
neyse sen ikinciye başlayınca sanada öğretirim

Hoşbulduk bacım. Öpmem mi hiç Beren'i seve seve öperim hemde :) Umutsuz olma bu ateş ölçme işinden.Hiiiç belli olmaz belkide minişin şimdi konuyordur göbüşüne.

Teşekkür ederim Lorkee'm Rabbim kolaylığın yanında birazda sabır ve zayıflama dirayeti verse süper olcak :) Dolaptan giyemediğim bi sürü şey attım
Hımm bak bu keçiboynuzu olayı çok iyi.Bende keçiboynuzu pekmezi vermiştim eşime.Bide bal-polen-arısütü karışımı.Umarım etkisini görürsünüz.
bu arada geçenlerde ben seni rüyamda gördüm.TV de magazin programı varmış onu izliyorum.Bi bakıyorum ekranda sen varsın.Aaa neymiş bu haber diyorum.Meğersem bir markanın kataloğu için resim çektiriyormuşsun. :)

İnşallah sebebiniz o doktordur da çok uğraşmadan hemencecik yüzünüzü güldürür Rabbim. Riskli gebelikte uzman olması çok önemli daha çok vakla görmüştür. Hadi bakalım sen o zamana kadar kilo vermeye devam et. Bana da tiyo ver kilo verme konusunda.Çok acıklı durumdayım

bu sabah 70.9 u gördüm artık kıyafetlerimden göbüşüm nerdeyse hiç belli olmuyo

Yaaa süper yaaa ben napıcaaaammm :84::84:

Genelde 1-2 damla sıkıyorlar Edutum.... Ben o şekerli suya bayılıyorduuum zaten o yüzden şeker çıktı her ölçüde içti vücüdum 50gr'lık 75gr'lık 100gr'lık ooohhh hüpür hüpür içtim :)

lorke ve katalog çekimi
ben hayatta almam o kataloğu

herabalife formula 1
içinde folicasit b vitamini falan herşey var günde bi bardak ondan içiyorum

bi kasede nestlenesfit yiyorum
diğer öğün sınırsız serbest
valla hiç zorlanmadan veriyorum kiloyu hemde spor bile yapmıyorum
bide geri almıyorum verdiğim kiloyu

kızım ben şeker hiç sevm,yorum yafu(

herballife formula 1 hımmmm!!! bende üniversitede kullanmıştım hatta termojenik tabletlerinden de almıştım... günde 3 öğün mü yapıyorsun? ve diğer öğünler ne yiyorsun. ekmek yok dimi?

çok güzel
herbalife ne canım merak ettim

hoşgeldin annecik:)) bende kilo alma uygulaması yapıyorum

bende öyle yapmıştım şimdi verme uygulamalarına başlayayım diyorum
çpok rahatım nedense bu konuda kasmıyorum kendimi :))

herballife formula 1 hımmmm!!! bende üniversitede kullanmıştım hatta termojenik tabletlerinden de almıştım... günde 3 öğün mü yapıyorsun? ve diğer öğünler ne yiyorsun. ekmek yok dimi?

gaye nasılsın şekerim minik prenses neler yapıypr tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…