Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

iki günde birmi....hayal gibi:))) biz unuttuk kızım Allah verede hatırlasak sonra:))

çıkma zaten:kız kvrcanımdan haberler nasıl...azcık toparladımı

valla dıyorum ya eskten geldıgımden berı vede duramadım burdan da uzak kaldım
ama gordugum kadarıyla ıyı cok sukur
hem az kaldı 9 hazıranda ankaraya gıdecek ınsallah yenı bo doktora gorunecek nasıbse bakalım
hersey daha guzel olur ınsallah

sımdı baktım zayıflama takımındaydı o da

e bizede geleydi ya...neysem kuzum

kuzucanlarım hepicinize iyi akşamlar iyi haftasonları öpüldünüzzzzzzzzzzzz

HALEVİM ateşin gayet güsel maşallah
bu yöntemle hem adet gününüde tahmin edebilirsin çok iyi olmuş
LORKEM hoşgelmişsen evine özlettin kendini
EDUTUM hastalığın daha geçmemiş çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inş.

günaydınlarrr iyi hafta sonları güzel hatunlar. ya acaba biim aramızda erkek var mı gizlii hehehe

noldu bıttem hayırıdr ruyana mı gırdı
bazı topıklerde denk gelıyormus bı sure sonra zaten muhabbetınden anlasıllırda
bızım topıkte ısı olmaz sanmıyorum ne bulacak kı burda

Nasılsınız canlarım??... geldim kısa bir geçmiş yapıp hemen yazayım dedim...
1 haftadır evdeyim ama anca biraz face'de zaman geçirip çıkıyorum... Kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarma olayına girdim ama bi ton iş çıktı arkasından.Hadi bunu yapmışken gardropta biraz eleme yapayım dedim.Arkasından bi sürü yıkanacak şey çıktı.E tabi yıkananların ütülenmeleri var bide. Ve tabii ki en büyük faktör Beren hanım var. Hep yanında durup onunla oyun oynayayım istediği için resmen Beren'le işler arasında koşturuyorum... İşler bitti mi? derseniz Hayır tabikide :) hala beni bekleyen bir sürü ütü var. Bende durumlar böyle.

Edut'um o illet grip benzeri şahsiyetsiz hastalık gebelikte bi yapışıyo insana 2-3 ay gitmiyo.Ben o hastalık yüzünden aylarca oturarak uyudum.(öksürmemek için) sonra da Beren baskı yaptığı için yatamıyordum :) Artık alışkanlık oldu bende oturarak uyumak :))

Halev'im Ateş ölçme durumalarına girmişsin sanırım.Ben pek anlamıyorum.Bir defa denemiştim yaa bi ölçeyim diye baktım periyodik olarak yapamıyorum bıraktım gitti :) Sanırım fena gitmiyormuş ateş durumun.Çalışmaları sık yapın da değerlendirin bu takip işini... Ayrıca özledim kız seni. :)

Kvrck Teyze ; Umarım biraz olsun kendine gelmişsindir.Bak Ankara'ya da gelecekmişsin başka bir doktora görünecekmişsin.İnşallah hayırlı olur ve sen doğurana kadar halaylar çekeriz... Buraya gelene kadar psikolojik olarakta kendini toparlamaya çalış.Biliyorsun herşeyden önce ruhsal olarak senin sağlıklı ve umutlu olman çok önemli...

Lorkee'm Gezgin hatun :) Valla imrenerek takip ediyorum seni arkadaşım... Sendeki o enerji mükemmel !!! Geçmişte bişiler okudum ama tam anlayamadım.Eşin antibiyotik tedavisine falan mı başladı? Sen gezerken gezerken bebiş göbüşüne konuverecek (İNŞALLAH) ondan sonra doğunca da gezente olacak sizin canınıza okuyacak gezdirin beni diye :)

Ravziş'im sanırm sende seyrek gelip 1-2 bişey yazıp kaçıyorsun.Umarım herşey güzel gidiyordur. Bak sakın bu iş durumlarının arasında çalışmaları azaltma!!! Öpüyorum kocaman.

Hepinizi çooook çooook öpüyorum... Gün içinde gelmeye çalışacağım yine.

Bu arada haftanın ilk yazısını ben yazmış oluyorum galiba :),
Herkese İYİ HAFTALAR !!!!

günaydın kuzucanlar herkeşlere güzel mi güzel haftalarrrrrrrrrrrrr

HALEVİM ateşin gayet güsel maşallah
bu yöntemle hem adet gününüde tahmin edebilirsin çok iyi olmuş

öle kuzum haftasonu hep 36,7 çıktı ateşim böle gidip bi anda düşecek sanırsam bu ayı da es geçicez çünkü son bi kaç ilişkide sabaha kadar yatıyorum ya kalktığımda hiç sperm çıkmıyor dışarı acaba eşimde sperm eksikliği mi başladı ki yaaaaaaaaaa:26: anlamadım gitti hiç böle olmazdı neyse hayırlısı olsun bakalım

hoşgeldin Gayecim demek yaz için kıyafetlere girişeyim didin Beren hanım yüzünden tam bitiremedin neyse yavaş yavaş halledersin boşver kuzum

evet tatlım ateş ölçmeye başladım bakalım sonu ne olacak ki olmayacak gibime geliyor hayırlısı bakalım çalışmalarımız 2 günde bir muhakkak oluyor kuzum bizde seni çok özledik inşallah en kısa zamanda tekrar bi araya geliriz kuzum Beren hanımı öp yerimize bol bol

günaydın bitanelerimmmmm

günaydın Edutcanım ve şehzadesiiiiiiii

gunaydın edutcanım nasılsın varmı durumunda bı degısılık bıraz daha toparlamıssındır ınsallah h sonu ... operım senı ve kuzunu

halevım sana da gunaydın ates tablonu koyda bı bakalım yahu olcup olcup kendıne saklama
hem ayaga kalktıgında spermlerın gelemmesını az olmasına baglamak nerden geldı aklına
kotu dusunme lutfen
ınsallah hızlıca yollarına devam ettıklerı ıcın gelmıyolardır gerı
hem afedersın ama evk aldıysan gerı gelmıyo mesela ben ozellıkle dıkkat ettım buna
Allah kolaylık versın Gaye valla cocukla ıs yapmak cok zordur tahmın edıyorum yapsmazsan da ıcın rahat etmez
neyse yavas yavas kendınıj sıkmadan hallaeersın ınsallah

esım de antıbıyotık degılde takvıye vıtamın ve kceıboynuzuna devam edıyo bakalım asılama oncesı bıraz hareket gelsın dıye

hoşgelmişsen gayecan
berenle senin iyi olduguna çok sevindim
yalnız bebek büyükmek çok zor bunun sıkıntılarını yaşıyosun sende
ama azcık daha büyüsün keytifli olucaktır kız annesi olmak

ben iyiyim çok şükür ama bu sefer ki daha da üzdü nasip gittikçe artan kimyasal gebeliklerden de korkar oldum inşallah kromozom bozukluğu yoktur

riskli gebelik uzmanı bulduk ona gidicez bakalım inş. sorun neyse anlaşılır biran önce

günaydın bitanelerimmmmm
günaydın nasılsın düzeldin mi azcık

kuzucum tablonu koy bakiim buraya merak ettimn
sperm olayını takma kafana
bizde sperm sorunu yok yinede çogu zaman eşimin spermleri dışarı hiç çıkmıyo
hem sen spermi hiç olmayanlardan sıvı gelmiyomu sanıyosun
o sıvı herkeste var onun azalma gibi bi durumu olamaz sadece bazılarının içinde az sperm çok sperm var
ama sıvı hep aynı yani takma kafana öyle şeyleri

günaydın Lorkecim he ya ölçüp ölçüp kendime saklıyorum sanırsam tablomu şimdi nasıl koyacağım o tabloyu ben buraya:26:
ya diğer ilişkilerimde spermlerin kalanı muhakkak çıkardı son 3-4 ilişki de o olmayınca şaşırdım doğrusu
nelere de dikkat edermiş artizzzzzz alıyos tabisi kuzum diğerlerinde de alıyordum emme böle üst üste olunca acaba didim bende nesye timam onunla bağlamayacağım geri gelmemesini

inşallah bu dr bütün herşeyden anlıyordur canım da sorununuzu hemen çözüverir

koyacağım kuzumda tablonun nasıl konduğunu bilmiyorum o zaman bizim spermler hiç tam içeri akmıyordu ondan geri dışarı çıkıyordu heeeeeeeee:26: daha dikkatli olmak lazım bi kere kızdım zaten kocişe öle yapma hepsi dışarı çıkıyor diyeeeeeee çocuklarımı ziyan ediyosun didim

soldaki settings diyosun
sonra •Home Page Settings diyosun
sayfanın en üstünde Your Charting Home Page Web Address:
diye bişi çıkıyo
onun altındaki http ile başlayan yeri kopyalayıp buraya yapıştırıyosun

kulaklarım tıklaı ve sesim dönme gibi...ama iyiyim şükür...kan iğnelerimde bitti...gerzek bazı hemşirelerden dolayı arka tarafım mosmor....çarşamba kontrolüm var...c.tesi şeker yüklemem(

kulaklarım tıklaı ve sesim dönme gibi...ama iyiyim şükür...kan iğnelerimde bitti...gerzek bazı hemşirelerden dolayı arka tarafım mosmor....çarşamba kontrolüm var...c.tesi şeker yüklemem(

ahh kuzum benim ya nedir bu hastalıktan çektiğin öleeeeeeeeee ne kadan uzun sürdü kan iğnelerinde bitmiş çok şükür umarım bi daha gerek kalmazda orasının morluğu geçer canım çarşamba şehzadeni görecen dimek ohhhhhhhhhh doyasıya bakmaya çalış canım, cumarteside şeker yüklemen varmış inşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…