- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #32.181
kuzular kandiliniz mubarek olsun...öperim tek tek
slm topiğimizin gusel hatunları kandiliniz kutlu olsun
günaydınlarrrrrrrrrrrrr ben geldim melek hanımı ayağımda sallıyorum ve kısmet olursa burdayım hehehegünaydın kuzuşarımmmm...yine yoksunuz yafu( kulaklarım ve burnum hala tıkalı ve deli gibi geniz akıntım var (
günaydınlarrrrrrrrrrrrr ben geldim melek hanımı ayağımda sallıyorum ve kısmet olursa burdayım hehehe
günaydın kuzuşarımmmm...yine yoksunuz yafu( kulaklarım ve burnum hala tıkalı ve deli gibi geniz akıntım var (
günaydınlarrrrrrrrrrrrr ben geldim melek hanımı ayağımda sallıyorum ve kısmet olursa burdayım hehehe
kuzular nabarsınız
valla bu aralar hıc gıremez oldum
ceee deyıp kacıyorum
ozledım sızlerı
dun gece hepımıze duaettım
sızlerı sevıyorum
352c3b Ovulation charts on FertilityFriend.com
halevım al sana tablo
ff emın olmamakla bırlıkte cızgını cektı ama bundan sonrakı atesın bellı edecek ınıslı cıkıslı devamederse cızgıyı kaldırabılır
yanı yumurtlamamıs olabılır
hayırlısı bakalım ..
günaydın kuzuşarımmmm...yine yoksunuz yafu( kulaklarım ve burnum hala tıkalı ve deli gibi geniz akıntım var (
hade hade hadeeeee kuzucuklarrrr gelin bakayum eğer uyuyan varsa zıplarım valla 5 ten beri ayaktayım
kızım gitme ya..valla tek başıma burda korkuyorum:))
canım burdayım sımdı selalar okununca kalkıcam bakalım
valla cok duygusala bagladım suan
2 mılyondan 76 mılyona topıgıne de takılıom ya artık esımın durumunda dolayı
ordakı ılk bebek dunyaya geldı onun fotolarına falan bakıyorumda dalmıs gıtmısım ...
senın bebegının de kendsını gormek nasıb olur ınsallah bıze ..
ıantıbıyotık mı kullanıyorsun canım suan
canlarım hepicinize hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr
canım benim çooooooookkkkkkk teşkür edirem ellerine sağlık bi türlü becerememiştim nasıl yapılacağını bugün ki ateşimi de sanırsam tablo üstünü tıklayarak yapıyorum çünkü yaptım kabul etti neyseki
oy kuzum benim çok geçmiş olsun uzamadan bitsede şöle sağlıklı bi hamişlik geçirsen
hoşgeldin çikolatam
kız lorke yerinde dur artıkın yaaaaaaaaa
o topiğe bende girmiştim ...kuzum sen gereksiz stres yapıyorsun...bak bana eşimin değerleri aşılamayı bile kaldıramıyordu.....
anibiyotik ve kan iğnesi kullanıyorum canım...yarın kbb ye gidicem
hadı bakalım atesın bole devam ederse yumrutan catlamıs dıyebılrıız ama kesın olmadıgı ıcın sen calsımalara devam et
calısma yonundan bıraz zayıf devam edıyorsun ona gore
saglıklı ve saglam spermlerın gelmesı ıcın eskılerını yollamak ıcın sık ılkıskıyı tavsıye edıyolar halevım bızde onu denıyoruz bu aralar
kız soz haftaya evde oturucam yaa
bu hafta benımde saftım kaydı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?