Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kuzucanlar iyi akşamlar yarın görüşürük öpüldünüssssssssssssssss her zamankinden fazla dua edelim birbirimize bu gece

günaydın kuzuşarımmmm...yine yoksunuz yafu( kulaklarım ve burnum hala tıkalı ve deli gibi geniz akıntım var(

günaydın kuzuşarımmmm...yine yoksunuz yafu( kulaklarım ve burnum hala tıkalı ve deli gibi geniz akıntım var(

günaydınlarrrrrrrrrrrrr ben geldim melek hanımı ayağımda sallıyorum ve kısmet olursa burdayım hehehe

kuzular nabarsınız
valla bu aralar hıc gıremez oldum
ceee deyıp kacıyorum
ozledım sızlerı
dun gece hepımıze duaettım
sızlerı sevıyorum

canlarım hepicinize hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr

canım benim çooooooookkkkkkk teşkür edirem ellerine sağlık bi türlü becerememiştim nasıl yapılacağını bugün ki ateşimi de sanırsam tablo üstünü tıklayarak yapıyorum çünkü yaptım kabul etti neyseki

oy kuzum benim çok geçmiş olsun uzamadan bitsede şöle sağlıklı bi hamişlik geçirsen

hade hade hadeeeee kuzucuklarrrr gelin bakayum eğer uyuyan varsa zıplarım valla 5 ten beri ayaktayım

hoşgeldin çikolatam

kız lorke yerinde dur artıkın yaaaaaaaaa

kızım gitme ya..valla tek başıma burda korkuyorum:))

canım burdayım sımdı selalar okununca kalkıcam bakalım
valla cok duygusala bagladım suan
2 mılyondan 76 mılyona topıgıne de takılıom ya artık esımın durumunda dolayı
ordakı ılk bebek dunyaya geldı onun fotolarına falan bakıyorumda dalmıs gıtmısım ...

senın bebegının de kendsını gormek nasıb olur ınsallah bıze ..
ıantıbıyotık mı kullanıyorsun canım suan

o topiğe bende girmiştim ...kuzum sen gereksiz stres yapıyorsun...bak bana eşimin değerleri aşılamayı bile kaldıramıyordu.....

anibiyotik ve kan iğnesi kullanıyorum canım...yarın kbb ye gidicem

hadı bakalım atesın bole devam ederse yumrutan catlamıs dıyebılrıız ama kesın olmadıgı ıcın sen calsımalara devam et
calısma yonundan bıraz zayıf devam edıyorsun ona gore

saglıklı ve saglam spermlerın gelmesı ıcın eskılerını yollamak ıcın sık ılkıskıyı tavsıye edıyolar halevım bızde onu denıyoruz bu aralar

kız soz haftaya evde oturucam yaa
bu hafta benımde saftım kaydı valla

o topiğe bende girmiştim ...kuzum sen gereksiz stres yapıyorsun...bak bana eşimin değerleri aşılamayı bile kaldıramıyordu.....

anibiyotik ve kan iğnesi kullanıyorum canım...yarın kbb ye gidicem

yok canım zaten ben ordakı arkadasları okuyunca stres falan kalmadı cok sukur
cunku cook daha kotu durumda olup dogal yolla hamıle kalanlar var
ben sadece suan kaan hocanın dedıgı vıtamın takvıyelerını yapıyorum
bıde duzenlı calsımalarımızı aksatmamaya calısıyoruz o kadar
yanı gayet ıyıyım hatta daha oncekı zamanlara gore cok daha ıyıyım sukur

ınsaallah ıgneler hemen tesırını gosterır canım ya cabuk toparlarsın umarım

selalar basladı benım okuyacagım syeler var canlarım
sızlere de duaedıcem

sonra gelırım yıne ınsallah kactım sımdı

çalışmalarıma devam ediyom emme böle zoraki olunca insan hiç istemiyor kiiiiiiii dün çalışacaktık uyuya kalmışız sabah çalışak didik eşim geç kalıcaktı işe o yüzden dün boş geçti inşallah bu akşamı dolu geçireceğiz bize hep gün aşırı yapıyoruz canım arada boşluyoruz ama normalinde 2 günde biri kaçırmamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…