Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

çıkmaz çıkmaz...sen beyine havuç yediriyomusun bakem...keçiboynuzu pekiii

kecıboynuzuna devam edıoyoruz 2 ay oldu sanırım
havuc bu aralar pek yemıyoruz
ama onun dısında daha saglıklı beslenmeye dıkkat edıyoz bakalım ay sonuda vıtamınlere baslıcaz kaan hocanın dedıgı
asılamya 15 gun kala baslayın demıstı nasıb bakalım

lorkeeee ii gecelerrr

gunaydın mıllet
erken oldu bıkac gun ama lekem geldı bıle

nasıb deyıp beklemeye devam edıyoruz
bu arada asılamayı bayram sonrasına erteleme kararı aldık

esım daha yenı yenı kullanıyo vıtamınlerını guzelce kullanalım bı faydasını gorsun ıyıce dıye dusunuyoruz
zaten 2 ay var
hem duzenlı calısma yapamadıgımız zamanların da esım farkında artık kendısı daha cok dıkkat edıyo
bakalım belkı o zamana kdr kendılıgınden olur nasıbımızde varsa

günaydın kuzularım herkeşlere hayırlı cumalar olsunnnnnn

hayırlısı olsun lorkecim demek ertelediniz olsun eşin iyi düşünmüş vitaminlerin sayesinde belki meleğiniz kendiliğinden gelir heeeeeeee inşallah

canım kırmızıların gelmesine üzüldüm
umarım son kez gelişi olur
eşin çok güzel düşünmüş pozitif baktığınız için bebiş göbüşüne konuveririr en kısa zamanda da sevinç halayları çekeriz inş.

günaydın halevim

bacım hayırlısı olsun bakalım.....bu arada eşine dar iç çamaşırı giydirme, çamaşırlarını ütüle, havuç yedir,sigara içiyorsa kensin en acilinden bıraksın hakkınızda eminim tez vakitte hayırlısı olacaktır

hayırlısı olsun lorkecim demek ertelediniz olsun eşin iyi düşünmüş vitaminlerin sayesinde belki meleğiniz kendiliğinden gelir heeeeeeee inşallah

gunaydın canım hayırlısı bakalım en azından kafamız bıraz daha rahat artık cok sukur
bende cok beklemeyecegımızı dusunuyorum hayırlısı ıle ınsallah

Allah razı olsun edutum
dar gıyınmeyı hıc sevmez zaten
sıgara da ıcmıyor cok sukur
yeme ıcme konusuna dıkat edıyoruız
bıde ıs yerınd ecok stresı vardı bı kac aydır o da yoluna gırdı gıbı bakalım ne olur

birde lorkemm arı sütü polen karışımı var biliyor musun::? marketlerde aktarlarda satılıyor ikinizde kullanilirsiniz çok etkili

lorkecimm hayırlısı olsun, Rabbim sabrının karşılıığını vericek inş.

birde lorkemm arı sütü polen karışımı var biliyor musun::? marketlerde aktarlarda satılıyor ikinizde kullanilirsiniz çok etkili
canım onunda tabletı vardı onu da ıcıyor yenı bıttı hatta alıcam tekrr

lorkecimm hayırlısı olsun, Rabbim sabrının karşılıığını vericek inş.
ınsallah canım bende ınanıyorum

kızlar kvrcktan haber alırsanız paylaşır mısınız? Merak ediyorum ne yaptı acaba?

ben bugun gorustum evde tatıl modunda ya bılg de yok gelemıyo yegenıyle mesgul genelde
daha regl olmadı gunlerımız aynıydı ptesı falan onun gunu
kromozom analızı ıcın test vermısler 4 aya cıkıyormus sonuc
nasıb bakalım ıyıydı keyfı yerındeydı yanı

yeminlen bu kvrcan en sondan başlıyor...kız bizim adamlara bile önce dna yaptılar oda 1 haftadamı ne çıktı....4 aylık çıkan test ne olaki...
özeledim sizi anacımmm

yeminlen bu kvrcan en sondan başlıyor...kız bizim adamlara bile önce dna yaptılar oda 1 haftadamı ne çıktı....4 aylık çıkan test ne olaki...
özeledim sizi anacımmm

canım onunkı sperm dna testı degıl
anladıgım kadarıyla normal kromozom analızı :26:

Selam güzellikler

olabilir bacım....bende 4 ayı duyunca saşırdım...

gğnaydın hatuncuklarr...........

kız lorke morfoloji sıfırsa zor be normal yolla

selam hatunlar nasılsınız bakalım
ben regl oldum 2. gunum bugun yarın bı doktora gıdeyım bakalım temzılenmısmı benım kıstcıkler

edutum ya morfolojı 0 la hamıle kalan var
0 hızlıyla hamıle kalan var
dna hasarı 75 ken hamıle kalan var
zor belkı ama ımkansız degıl Rabbım dıledıkten sonra

kız bıde tup bebek merkezınde telaseyle yaptırmıs
ben guvenmıom hepsıne bı kac yere yaptırması laızm valla

orası tabi öyle bacxım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…