Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

slm hanimlar 16.06.2011 da suni sanciya gerek kalmadan Esilam dünyaya geldi cok sükür. Fakat düne kadar hastanede kalmak zorundaydik maalesef.
Simdi iyiyiz cok sükür. sonra tekrar yazarim kendinize ii bakin.

gözün aydın bacım....allah sağlık mutluluk huzur versin...bol sütün olsun inşallah

hepicinize güzel hayırlı haftalar canlarımmmmmmmmm ve Kandiliniz mübarek olsun Rabbim şu güzel mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşallahhhhh

arkadaşlar tatile gidiyorum... bir süre yazamıcam. sevgilerr hepinizeee =)))))))))))))

iyi tatiller canım

anladım canım ama benim öle uzayan akıntım hiç olmadı kiiiiiiii yani anlayabileceğin tek yol ya ateş yada dr kontrolü başka türlü çatladığını bilemem kiiii neyse zaten bu ayı es geçtik mecburen kocişi antibotik kullandığı için hastalığından dolayı birliktelikde pek yaşamadık hayırlısı olsun napalım

bizde seni özledik kuzum keşke eskisi gibi toplanıp sayfalarca konuşsak yazdıklarımıza yetişemesek

geç geldiğim için tünaydın diyorum
nbrsiniz güzel arkadaşlarım
bebişkom bebiş dünyaya gelmiş
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip eder inş.

Kandilinizi de kutlayayım bu arada arkadaşlar
bu akşam hepimize dua edecem
hayırlı kandiller dualarımız kabul olur inşallah

Ayselim bende seni öpüyorum kocaman... Oğluşunu face'den takip ediyorum.Maaşallah artık kocaman abi oldu.Bizimkiler de büyüyecekler mi acaba öyle ? :)

slm hanimlar 16.06.2011 da suni sanciya gerek kalmadan Esilam dünyaya geldi cok sükür. Fakat düne kadar hastanede kalmak zorundaydik maalesef.
Simdi iyiyiz cok sükür. sonra tekrar yazarim kendinize ii bakin.

Ayyy ne güzel bir habeeeerrr... Bebişimizin bebişi olmuuuuşşşşş!!!! Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin canım.Vatanına,milletine ve ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah...Minik Esila hanım'ı şimdilik bizim için boool boool kokla.Onun o bebek kokusunu içine çek.Biraz daha büyüyünce mucurk mucurk öpersin bizim yerimize.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Hanımlar nasılsınız? her geldiğimde topic hep 2. sayfaya hatta 2. sayfanın bile sonlarına düşmüş oluyor... Ben dün eşimin yanındaydım tüm gün.Doktora gittim sırt ağrılarımdan dolayı.Bi sürü tahlil istedi biri haftaya pazartesine randevulu.Sonra akşam Ikea'ya gittik gezdik.Fakat bu arada sanırım Beren biraz üşüttü.Akşam ve bu sabah pek huysuzdu.akşam için yemeklerimi yapıp komşuya geçtim.Orada Beren'in keyfi yerine geldi biraz.Şimdi babamızı bekliyoruz.
Hepinizin Kandili mübarek olsun.Akşam hem bizler hemde bebişler için dua edeceğim... Herkesi öpüyoruuumm.

kız kıvır sabahtan beri aklımdayıdn demekki geleceğine delaletmişşş...naber kuzu

helvam günaydın

gunaydın mıllet gecmıs kandılınız mubarek olsun
herkeslere dua ettım dun gece Rabbım kabul etsın ınsallah
mısafırlerımı dun yolladım
hemen temızlıge basladım sonrada
tabıkıde bıtmedı dun bugun de temızlık yapıcam arada sıze takılırım ınsallah operım hepınızı

ince düşünceli arkadaşım benimmmm yririm yir...

nasılsın canım oglun nasıl saglıgın yerınde mı
tam atlatabıldınmı grıbı

kıvırcan gelseydı gorusebılrıdık belkı ama o da gelemedı ıstanbula
benım mısafırlerım de olunca evde hıc ılgılenemedım
nasıp artık baska zamana

ya yegenım o kdr tatlı olmuskı
ama bır o kadr da zor
esıme de dedım cocugumuz olursa hıcbısey eskısı gıbı olmayacak farkındasın degılmı dıye
evet farkına vardım dedı o da

1 hafta kaldılar ve bızım ıcın cok ıyı oldu gercekten
cook guzel gectı ve cok yorucu

malesef dün akşam apar topar eşimin işle ilgili saçma sapan bir probleminden dolayı buraya dönmek zorunda kaldık tatili yarım bırakıp yapıcak bişi yok kısmet artık

doktora gittik ben kan pıhtılaşması oldugu için onun üzerinde yogunlaştık
sürekli kimyasal gebelik yaşadıgım içinde kromozom analizi istedi benden ve eşimden
bazı kan pıhtılaşması testleeini yaptırdık
ama bu kromozom analizi testi ne zormuş ya hastane hastane dolaştık 4 ay sonraya randevu veriyolar ve sonuçlar 5 ay 8 ay sonra çıkıyor falan çıldırıcaktık nerdeyse
daha sonra bi tanıdık buldukta hemen verdik çok şükür sonuçlar 4 ay sonra çıkıcak
eger sonuçlarda bir sorun çıkarasa tüp bebek yapılacak ama pgt yöntemiyle yapılacakmış normal tüp bebek yapılamazmış :18:
ama doktorum kromozomda bir sorun çıkmıycana emin oldugunu sadece içimiz rahatlasın diye bu testi istediğini söyledi
doktoruma göre benim tek sorunum kilo
aslında 1.71 boya 71 kiloyum ama
olabildiğimce zayıf olmak ve hamilelikte de kilo almamak zorundaymışım
o yüzden hamilelik boyunca doktor kontrolü altında sıkı takip yapılacak (burda nasıl olacaksa bu )
durum böyle işte

hastane işini tamamlayınca azcık tatil yaptık tatilin ortasındada dönmek zorunda kaldık

sizler naptınız nasılsınız bu arada kandilinizi kutlarım

ya benim anlamaıdğım ne biliyormusun...kan pıhtılaşması için neden tüp bebek deneniyor ki....sizde tutmama sorunu yokki durmama sorunu var

kuzum ya dün bizim için çok kötü ve çok telaşlı birgündü uçak biletini değiştirebilmek için ordan oraya koşturduk koşa koşa valizi hazırladık falan
mesajlarına cevap veremedim kusuruma bakma öperim

kızım hamile kalıncadan itibaren hiç bişi eskisi gibi olmayacak evimi görsen leş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…