- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #32.541
slm hanimlar 16.06.2011 da suni sanciya gerek kalmadan Esilam dünyaya geldi cok sükür. Fakat düne kadar hastanede kalmak zorundaydik maalesef.
Simdi iyiyiz cok sükür. sonra tekrar yazarim kendinize ii bakin.
arkadaşlar tatile gidiyorum... bir süre yazamıcam. sevgilerr hepinizeee =)))))))))))))
ohh herkessın tatıl zamanı da gelıyo ıyıce yeller esecek burda valla :))
halevım suan atesın normal zaten anca catlar yumurta hem senın dongun uzun suruyo sadece catladıktan sonra yukselmesı normal olan zaten
ama sen akıntı durumuna gore de degerlendır atesının dusuk oldugu gunlerı
cunku atesın yukseldıkten sonra zaten ıs ısten gecmıs oluyor
kıslarrr özledim siziiii:) doluşsak yine 7-8-10.....kişi gozukse altta:)sohbet sohbeti açsa osledim valla.sanırım tam gune geçinceye kadar bole girebilirim ancak.eylülde tam gune geçicem inşallah.bugun işe gittim yine biz iyiyiz şükür sizler nasılsınız varmı yeni gelişmeler?? bebişkom gozun aydın darısı bekleyen kuzucanlarımıza olsun.
optuk hepinizi teyzelerimizz:))
günaydın Edutcanım ve şehzadesiiiiiiiiii
Herkese hayırlı kandıller :dualarınız kabul olur ınsallahhhh
merhaba canım ciğerim arkidişlerim;
hepinizi çok özledim bir koşuşturmacadır geçiyor hayatlarımız
hepimiz bir hayat akışındayız
bayadır okuyorum ama bi türlü yazamadım
kvrck ın haberlerini alıyorum. Nerde değişik yöntem varsa bu kızın önüne geliyor walla bende şaşırıryorum hayırlı ile güzel haberi alırız inş.
lorkeem halevim ravzanurum sizleri de takip ediyorum
bu arada edut kilo aldım fil oldum diyorsun geçen resmine baktım gayet güzel yakışmış sana fil nerde sen nerde gayet hoşsun walla:))
bu arada hande pınar gaye gültun bitte de gelip gitmişler sizleri de öpüyorum kocaman
slm hanimlar 16.06.2011 da suni sanciya gerek kalmadan Esilam dünyaya geldi cok sükür. Fakat düne kadar hastanede kalmak zorundaydik maalesef.
Simdi iyiyiz cok sükür. sonra tekrar yazarim kendinize ii bakin.
kıvırcanla edutcan burdaymıs
gunaydın kızlar nasılsınız
:79:
ince düşünceli arkadaşım benimmmm yririm yir...
malesef dün akşam apar topar eşimin işle ilgili saçma sapan bir probleminden dolayı buraya dönmek zorunda kaldık tatili yarım bırakıp yapıcak bişi yok kısmet artık
doktora gittik ben kan pıhtılaşması oldugu için onun üzerinde yogunlaştık
sürekli kimyasal gebelik yaşadıgım içinde kromozom analizi istedi benden ve eşimden
bazı kan pıhtılaşması testleeini yaptırdık
ama bu kromozom analizi testi ne zormuş ya hastane hastane dolaştık 4 ay sonraya randevu veriyolar ve sonuçlar 5 ay 8 ay sonra çıkıyor falan çıldırıcaktık nerdeyse
daha sonra bi tanıdık buldukta hemen verdik çok şükür sonuçlar 4 ay sonra çıkıcak
eger sonuçlarda bir sorun çıkarasa tüp bebek yapılacak ama pgt yöntemiyle yapılacakmış normal tüp bebek yapılamazmış :18:
ama doktorum kromozomda bir sorun çıkmıycana emin oldugunu sadece içimiz rahatlasın diye bu testi istediğini söyledi
doktoruma göre benim tek sorunum kilo
aslında 1.71 boya 71 kiloyum ama
olabildiğimce zayıf olmak ve hamilelikte de kilo almamak zorundaymışım
o yüzden hamilelik boyunca doktor kontrolü altında sıkı takip yapılacak (burda nasıl olacaksa bu )
durum böyle işte
hastane işini tamamlayınca azcık tatil yaptık tatilin ortasındada dönmek zorunda kaldık
sizler naptınız nasılsınız bu arada kandilinizi kutlarım
nasılsın canım oglun nasıl saglıgın yerınde mı
tam atlatabıldınmı grıbı
kıvırcan gelseydı gorusebılrıdık belkı ama o da gelemedı ıstanbula
benım mısafırlerım de olunca evde hıc ılgılenemedım
nasıp artık baska zamana
ya yegenım o kdr tatlı olmuskı
ama bır o kadr da zor
esıme de dedım cocugumuz olursa hıcbısey eskısı gıbı olmayacak farkındasın degılmı dıye
evet farkına vardım dedı o da
1 hafta kaldılar ve bızım ıcın cok ıyı oldu gercekten
cook guzel gectı ve cok yorucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?