Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Tünaydın arkadaşlar öğle arasına çıkmadan selam vereyim dedim
Kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olur inş.

kuzularımmmm kandiliniz mubarek olsun...bayarsım ben hergün geliyorumda kimse yokki topikte bende takılıyorum başka yerlerde....şimdi ilaçları verecek birini buldum....bakalım

slm şekerler nbrsiniz umarım herkes iyidir hepinizin kandilini kutluyorum dualarınızın kabul olmasını diliyorum ve opuyorummmm:)

Tünaydın arkadaşlar öğle arasına çıkmadan selam vereyim dedim
Kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olur inş.

kuzularımmmm kandiliniz mubarek olsun...bayarsım ben hergün geliyorumda kimse yokki topikte bende takılıyorum başka yerlerde....şimdi ilaçları verecek birini buldum....bakalım

slm şekerler nbrsiniz umarım herkes iyidir hepinizin kandilini kutluyorum dualarınızın kabul olmasını diliyorum ve opuyorummmm:)[/QUOTE

aminnnnnn canlarr sizinde kandiliniz mubarek olsunn öpüyorumm herkesiii

tamam tatlişkom ben dün uğramayınca merak ettim seni hadi hayırlısı ilaçlar alan kişiye bebiş getirsin :))

kızlar kanıdlınız mubarekolsun
dualaımdaydınız...
ozledım sızlerı

edutum yarı pasana slm soyle benden operım

gunaydın kızlar ben dün aksam saat 18 15 te erken dogum yaptım bebegım yanımda degıl kuvezde normal dogum oldu sıze haber vereyım dedım dun sabah merdıvenlerden yuvarlandım hastaneye kaldırdılar dr rahım acılmıs dedı ama sancım yoktu aksam 5 e kadra bekledık sancı gelmeyınce sunı sancı verıldı 1 saat ıcınde oldu darısı olmayan herkesın basına fazla yazamıycam oturamıyorum hepınızı optum bebegıme dua edın nolurr...

kuzucum dualarım seninle
bebek sabırsız davranmış ama çok şükür iyisiniz ikinizde bebeğini en kısa zamanda sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
işte o zaman unutursun bugünleri öperim ikinizide

canimm hemm gecmis olsun hem gozunn aydin hayirli olsun bebegin saglikla buyut guzelim dualarim bebeginelee en yakin zamanda beraber evinize donersiniz insallahh

gunaydın kızlar evıme dondum cok sukur
yorucu yogun ve guzel gectı tabıkı

leylem gecmıs olsun Allah sıfa versın ınsallah en kısa zamanda bebegını saglıklı bısekılde kucagına alıp evınıze donersınız...

kıvırcan hosgeldın annen ınsallah ıyı olmustur

edutum da hsonu pasasını gorecektı hersey yolundadır ınsallah
halevde tatılden donmedımı yahu nerlerde kaldı bu kız

ravza hatun sız nasılsınız ıs guc yogunluk guzel gıdıyorddur ınsallah

bıttem gultun aysel gaye pınar supreme gelmıs gıtmısler opuyorum hepınızı

sımdı kalkıp azcık ıs yapmam lazım daha valızleerı bosaltıcam vs
sıze slm edıp ole kalkayım dedım
ogleden sonra ara ara bakarım opuldunuz ..

kuzularım özlediklerimmmmm...kardeşlerim benim...nasılsınız....oğlışumun adını Berat koymayı düşünüyorum ne dersiniz...
oğlumu gördüm bayanlar darısı hepinizin başına...1065 gr....delikanlı oldu hamdolsun, çok herakeliymiş doktor allah sabır versin dedi. gelecek hafta kan uyuşmazlık iğnesi olacağım. 6 ağustosta doktorum 32. hafta gibi gösterip raporunu başlatalım dedi....30 eylül yada 1 ekim sezeryan dedi...ben düşüneceğim dedim.....6 ağustosta konuşucam ve eğer sezeryana tamam dersem bayram dönüşü 3 hafta evdeyim

berat güsel isim
doğum tarihide belli olmuş
rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin

annem iyi şimdilik inş. daimi olur
sagolasın kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…