Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

korktum kuzucum ya kist mist olmasında aklım çıkıyo valla

ya ne demezsin bi dolacak evim bi dolacak
inşallah bi sorun çıkmaz pek sevmezlerde beni

merak etme bişi çıkmaz tatlım Allahın izniyle, misafirlerinide elinden geldiğince ağırlarsın onlar seni sevmezse sende onları sevmezsin nolcek istemeden de olsa güleryüz göster geçsin kuzum sıkma canını

halevim
sen naptın kuzucum ne durumdasın

tatlım ben halen adet olamadım bugün 37.günüm sanırım sıcaklar beni sarstı o yüzden adetim gecikti diye düşünüyorum test yapmadım bu hafta geçmeden de yapmayı düşünmüyorum tatlım hayırlısı ile bekleyeceğim bakalım kırmızılar gelcek mi gelmicekmi nasip:97:

neyse kıvırım iyi akşamlar vakit geldi geçmeden çıkayım ben öptüm

ateste oılcmedın sanırım bu ay degılmı halevım o yuzden bencede test yapma daha bekle bakalım bı hafta daha nasıb yanı
ama su gunlerde atesını olcup en azından regl gelecekse hazırlıklı olabılrısın ıyı oluyo yanı ben oyle dusunuyorum kendı adıma

hadı bacılar bende kactım daha pılavımı yapıcam camasırlar asılacak vs vs
bı cook ıs benı beklıyor

lorkemmmm bacımmm nassınnnn

iyi RAVZİŞİM ya şükürler olsun rabbime kimseye dermanı olmayan dert vermesin inş.
sen nasılsın

ayni canim n olsun nefes alip veriyom iste bunada sukurrr

hosgeldin bacimmmm tatilin iyi gecmesine bronzlasmana sevindimm kocisin biraz yorulmus ama olsun biz hergun yoruluyoz yaaa-

yokk kuzu su aralar oyle bir yolculuk yokk bakalimmm ramazanfan sonra n olur bilememm:13:

hepinizi o kadar çok özledim ki....bunu derken bile bozazım düğümlendi.... siz benim kardeşimsiniz cidden....

sinirr seyy bende seni cok seviyomm tombigim boylee duygusal moda girme yaaaa

BOSSSSSSSSSSSSSS VER KVRCAN YAA TAKMA KAFANAAA GELEN GIDERRR HERSEY HALLAOLUR SEN SU GUNLERI SAYMA ARTIK YAWRUM YAAAAA TEST YAPMAAAA

LORKEM EVIN TERASINA CIKSANA KIZZ IYI YANAR O YANMAYAN YERLERINN:82:

yok kuzu allahtan 4 gün kalıcaklar ama
gelmediler gelmediler ramazanda geliyorlar ister istemez geriliyorum açlık susuzluk bide onlar
glukofen için insülin direnci testi yapıyolarmış ama ben bi türlü yaptıramadım
doktor pko hastalarının sürekli kimyasal gebelik yaşamasının tek nedeni şekerdir dedi
o yüzden bana şimdiye kadar bunun başlanmamış olmasını hata olarak kabul etti test falan yapmadan verdi
inşallah bi sorun çıkarmaz bana bu
gerçi adetimi geçirterek en büyük zararı verdi ama neyse hayırlısı

hım dogru canım sıcaklar etkiliyor olabilir bide hava değişikliği
napalım kısmet

BOSSSSSSSSSSSSSS VER KVRCAN YAA TAKMA KAFANAAA GELEN GIDERRR HERSEY HALLAOLUR SEN SU GUNLERI SAYMA ARTIK YAWRUM YAAAAA TEST YAPMAAAA

:

ah ah öyle kolay olmuyo işte çirkin ördek yavrusu
bende pıhtılaşma var herhalde
erkenden öğrenip hemen iğnelere başlamam
keşke bende boşverebilsem ama
geç kalmamam lazım malesef

gunaydın hatunlar
nasılsınız bakalım
LORKEM EVIN TERASINA CIKSANA KIZZ IYI YANAR O YANMAYAN YERLERINN:82:

evın terası varmı dıye bı sorsanya once catlak hatun
aslında teras olan komsuyla samımıyım ama onların terasta ınsaatı goruyo amele yanıgı oldum dıye onlara karsı bronzlasamam

günaydın yavru kuşlarrrrrrrrrr

evet lorkem ateşimide ölçmedim bi ara iki gün ölçeyim didim emme nerdeeeeeeee yine 36.1 yada 36.2 çıktı bi fark görmeyincede devam ettirmedim bende canım, bu sabah ölçeyim didim ama yine elim gitmedi boşver kendiliğinden ne zaman gelicekse gelsin didim napim bu ayı da böle geçireyim bari hayırlısı bakalım

hosgeldin bacimmmm tatilin iyi gecmesine bronzlasmana sevindimm kocisin biraz yorulmus ama olsun biz hergun yoruluyoz yaaa-

yokk kuzu su aralar oyle bir yolculuk yokk bakalimmm ramazanfan sonra n olur bilememm:13:

hoşbulduk tatlım, dimek henüz bi yolculuk görünmüyor umarım ramazandan sonra bi kaç günlüğüne de olsa bi tatil yaparsınız çünkü senin için iyi olacağa benziyor tatlım

gunaydın halevım
bosver canın ıstemıyorsa olcme zaten atesını
bende regl oldugum gunden berı unutuyorum olcmeyı bugun 5. gunum falan
bıde normalde 5 te olcuyordum sımdı namazda kılmayınca kalkmıyom o saatte olcemıyorum

günaydın kızlarrr...her nerede yaşıyor yada yaşatılıyorsanız...nebr len tüysüz şeftaliler

günaydın kızlarrr...her nerede yaşıyor yada yaşatılıyorsanız...nebr len tüysüz şeftaliler

kızım tuysuz olana seftalı demem ben
tuylu olacak kabuguyla yıcen ohh n eguzel

valla ıyılık nolsun sen nasılsın
ramazana az kaldı onu duusnuyorum bu ara bolbol Allah yardımcımız olsun
gobeklıler dua etsın bıze

he ya hiç istemiyor canım böle rayına bırakmak istiyorum adet olursam kocişe ilaçları kullandırtacağım bakalım şimdilik böle beklemedeyiz,

sende üşengeçlik yapıyon dimek boşver kuzum yap yap nereye kadan yaaaaaaaaa arada insan nefes almak istiyi

günaydın bebekli hatun, ne biliyon tüysüz olduğumuzu

kzıım ben eskiden de göbekliydim:)) allah günah yazmasın bu sene oruç tutmayacağım için çok mutsuz değilim ya...çok sıcak allah yardımcınız olsun

kzıım ben eskiden de göbekliydim:)) allah günah yazmasın bu sene oruç tutmayacağım için çok mutsuz değilim ya...çok sıcak allah yardımcınız olsun

valla haklısın sıcaklar fena bırden geldı ya bıde soguk yagmur vs derken hep oyle gıdecek gıbıydı
neyse kısın kısa gunlerde telafı edersın ınsallah

bende sımdıden davet lıstemı yapıyorum
sevıyorum ramazan telasesını
haftaya mukabeleye baslamamız lazım cunku bayram salı oldugu ıcın eve erken gıdıcez
eksık kalacak cuzler oyle olunca

o zaman kirpisiniz....

ama bak buna özeniyorum.....mukabeleye gitmek, teraviye gittmek, büyük ramazan sofraları, ilk içtiğin su lokmasının tadı, ramazan pidesi ile yenen tulum peynir ceviz(

ama bak buna özeniyorum.....mukabeleye gitmek, teraviye gittmek, büyük ramazan sofraları, ilk içtiğin su lokmasının tadı, ramazan pidesi ile yenen tulum peynir ceviz(

neyse sende seneye bebegınle yapasın bunları ınsallah
ben sımdı kacıom canlar aksam ustu gelırım optum sızlerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…