- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #32.701
korktum kuzucum ya kist mist olmasında aklım çıkıyo valla
ya ne demezsin bi dolacak evim bi dolacak
inşallah bi sorun çıkmaz pek sevmezlerde beni
halevim
sen naptın kuzucum ne durumdasın
kuzularımmmmm iyi akşamlar yarın görüşürük öpüldünüz
merak etme bişi çıkmaz tatlım Allahın izniyle, misafirlerinide elinden geldiğince ağırlarsın onlar seni sevmezse sende onları sevmezsin nolcek istemeden de olsa güleryüz göster geçsin kuzum sıkma canını
tatlım ben halen adet olamadım bugün 37.günüm sanırım sıcaklar beni sarstı o yüzden adetim gecikti diye düşünüyorum test yapmadım bu hafta geçmeden de yapmayı düşünmüyorum tatlım hayırlısı ile bekleyeceğim bakalım kırmızılar gelcek mi gelmicekmi nasip:97:
neyse kıvırım iyi akşamlar vakit geldi geçmeden çıkayım ben öptüm
ateste oılcmedın sanırım bu ay degılmı halevım o yuzden bencede test yapma daha bekle bakalım bı hafta daha nasıb yanı
ama su gunlerde atesını olcup en azından regl gelecekse hazırlıklı olabılrısın ıyı oluyo yanı ben oyle dusunuyorum kendı adıma
hadı bacılar bende kactım daha pılavımı yapıcam camasırlar asılacak vs vs
bı cook ıs benı beklıyor
iyi RAVZİŞİM ya şükürler olsun rabbime kimseye dermanı olmayan dert vermesin inş.
sen nasılsın
merhaba topikimin güzel anneleri, anne adayları veeeeeeee anne aday adayı olmayı bekleyenleriiiiiiiiii hepicinizi çok özlemişemmmmmmmm herkese güzel bi hafta diliyorum çok çok öptüm hepiciniziiiiiiiii
bende geldim sonunda bu güzel tatilimizde bitti arkası seneye inşallah, bizde tatile gittiğimiz vakit tamda festival zamanına denk gelmişiz 4 günüm öle geçti denizede sabahın köründe gidemedik çünkü accayip sıcak vardı kocişimde güneşten etkilendiği için ona kıyamadım hep 3 ve 4ten sonraları gittik gezdik tozduk çok iyi geçti. kocişim arabanın tamiri ile uğraştı burda güvenebileceği tamirci olmadığından yıllardır yaşadığı yerde iyi ustalar olduğundan orada baktırdı arabaya ve gelmemize son 3 gün kala da şoför tarafının camı düştü bi türlü sorunu bulamadı usta tabi kocişim hemen anladı nereden kaynaklandığını ustada ona göre yaptı çok şükür ki
kız ravza tr ye yolculuk yokmu aslında yapsan çok iyi olur senin için kuzum
hepinizi o kadar çok özledim ki....bunu derken bile bozazım düğümlendi.... siz benim kardeşimsiniz cidden....
beni sormayın çok yorgunum çokkkkkkkkk
ne tatilden bişi anladım ne de ankaradan
ordan oraya koşturduk
hastanelerde canımız çıktı
doktor glukofen başlattı ishalim fena halde
bide uzun süredir ihmal ettiğim dişlerimi sıkmaktan başıma ağrılar giriyor resmen
sırf dişçiye gideyim diye aspirin kullanmayı bıraktım nasıl olsa gebelik olmaz bu ay diye
bu seferde 30. gün oldu adet olmadım 26. gün olan ben
test yaptım negatif çıktı
şimdi adet olamadıgıma mı üzüleyim
ya geç döllenmeyse aspirin kullanmadım diyemi üzüleyim
ramazana kayınpeder görümce enişte geliyo onlarımı düşüneyim
of offffffffffffffffffff
yok kuzu allahtan 4 gün kalıcaklar amahee ya tam amele ıste gerdan bembeyaz suratım resmen bronz
bende yanınca guzel yanıyorum kızarmam yanı dırek bronzlasırım
huu naber kıvırcan
glukofen baslamıssın
neye gore karar verdı doktor buna
neye bakıyolar kı
hıc anlamıyomn sekerle ılgılı durumlardan
onundekı 2 haftaya guzelce dınlenerek gecır en ıyısı
mısafırlerıne enerjı depola madem
uzun sure mı kalacaklar pekı
hım dogru canım sıcaklar etkiliyor olabilir bide hava değişikliğimerak etme bişi çıkmaz tatlım Allahın izniyle, misafirlerinide elinden geldiğince ağırlarsın onlar seni sevmezse sende onları sevmezsin nolcek istemeden de olsa güleryüz göster geçsin kuzum sıkma canını
tatlım ben halen adet olamadım bugün 37.günüm sanırım sıcaklar beni sarstı o yüzden adetim gecikti diye düşünüyorum test yapmadım bu hafta geçmeden de yapmayı düşünmüyorum tatlım hayırlısı ile bekleyeceğim bakalım kırmızılar gelcek mi gelmicekmi nasip:97:
neyse kıvırım iyi akşamlar vakit geldi geçmeden çıkayım ben öptüm
BOSSSSSSSSSSSSSS VER KVRCAN YAA TAKMA KAFANAAA GELEN GIDERRR HERSEY HALLAOLUR SEN SU GUNLERI SAYMA ARTIK YAWRUM YAAAAA TEST YAPMAAAA
:
LORKEM EVIN TERASINA CIKSANA KIZZ IYI YANAR O YANMAYAN YERLERINN:82:
ateste oılcmedın sanırım bu ay degılmı halevım o yuzden bencede test yapma daha bekle bakalım bı hafta daha nasıb yanı
ama su gunlerde atesını olcup en azından regl gelecekse hazırlıklı olabılrısın ıyı oluyo yanı ben oyle dusunuyorum kendı adıma
hosgeldin bacimmmm tatilin iyi gecmesine bronzlasmana sevindimm kocisin biraz yorulmus ama olsun biz hergun yoruluyoz yaaa-
yokk kuzu su aralar oyle bir yolculuk yokkbakalimmm ramazanfan sonra n olur bilememm:13:
gunaydın halevımgünaydın yavru kuşlarrrrrrrrrr
evet lorkem ateşimide ölçmedim bi ara iki gün ölçeyim didim emme nerdeeeeeeee yine 36.1 yada 36.2 çıktı bi fark görmeyincede devam ettirmedim bende canım, bu sabah ölçeyim didim ama yine elim gitmedi boşver kendiliğinden ne zaman gelicekse gelsin didim napim bu ayı da böle geçireyim bari hayırlısı bakalım
hoşbulduk tatlım, dimek henüz bi yolculuk görünmüyor umarım ramazandan sonra bi kaç günlüğüne de olsa bi tatil yaparsınız çünkü senin için iyi olacağa benziyor tatlım
günaydın kızlarrr...her nerede yaşıyor yada yaşatılıyorsanız...nebr len tüysüz şeftaliler
gunaydın halevım
bosver canın ıstemıyorsa olcme zaten atesını
bende regl oldugum gunden berı unutuyorum olcmeyı bugun 5. gunum falan
bıde normalde 5 te olcuyordum sımdı namazda kılmayınca kalkmıyom o saatte olcemıyorum
günaydın kızlarrr...her nerede yaşıyor yada yaşatılıyorsanız...nebr len tüysüz şeftaliler
kızım tuysuz olana seftalı demem ben
tuylu olacak kabuguyla yıcen ohh n eguzel
valla ıyılık nolsun sen nasılsın
ramazana az kaldı onu duusnuyorum bu ara bolbol Allah yardımcımız olsun
gobeklıler dua etsın bıze
kzıım ben eskiden de göbekliydim:)) allah günah yazmasın bu sene oruç tutmayacağım için çok mutsuz değilim ya...çok sıcak allah yardımcınız olsun
he ya hiç istemiyor canım böle rayına bırakmak istiyorum adet olursam kocişe ilaçları kullandırtacağım bakalım şimdilik böle beklemedeyiz,
sende üşengeçlik yapıyon dimek boşver kuzum yap yap nereye kadan yaaaaaaaaa arada insan nefes almak istiyi
günaydın bebekli hatun, ne biliyon tüysüz olduğumuzu
valla haklısın sıcaklar fena bırden geldı ya bıde soguk yagmur vs derken hep oyle gıdecek gıbıydı
neyse kısın kısa gunlerde telafı edersın ınsallah
bende sımdıden davet lıstemı yapıyorum
sevıyorum ramazan telasesını
haftaya mukabeleye baslamamız lazım cunku bayram salı oldugu ıcın eve erken gıdıcez
eksık kalacak cuzler oyle olunca
ama bak buna özeniyorum.....mukabeleye gitmek, teraviye gittmek, büyük ramazan sofraları, ilk içtiğin su lokmasının tadı, ramazan pidesi ile yenen tulum peynir ceviz(
neyse sende seneye bebegınle yapasın bunları ınsallah
ben sımdı kacıom canlar aksam ustu gelırım optum sızlerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?