- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #32.681
selam hanimlar. maalesef giremiyorum hicVarmi yeni haberler?
Biz kizimla iyiyiz cok sükür. Daha öncede yazdigim gibi maalesef bir hafta hastanede kalmak zorunda kaldik. Kizm dogum esnasinda kakasini yapmis
e bide bu suyu yutmus. enfeksiyon kapmis yavrum bir hafta serum yedi. Kalp atislari düsüyordu bisürü makina bagliydi. cok kötüydü benim icin ama allahima cok sükür simdi evimizde ve cok iyiyiz. hepinizi öpüyoruz görüsürüz.
gunaydın kızlar ben dün aksam saat 18 15 te erken dogum yaptım bebegım yanımda degıl kuvezde normal dogum oldu sıze haber vereyım dedım dun sabah merdıvenlerden yuvarlandım hastaneye kaldırdılar dr rahım acılmıs dedı ama sancım yoktu aksam 5 e kadra bekledık sancı gelmeyınce sunı sancı verıldı 1 saat ıcınde oldu darısı olmayan herkesın basına fazla yazamıycam oturamıyorum hepınızı optum bebegıme dua edın nolurr...
kuzularım özlediklerimmmmm...kardeşlerim benim...nasılsınız....oğlışumun adını Berat koymayı düşünüyorum ne dersiniz...
oğlumu gördüm bayanlar darısı hepinizin başına...1065 gr....delikanlı oldu hamdolsun, çok herakeliymiş doktor allah sabır versin dedi. gelecek hafta kan uyuşmazlık iğnesi olacağım. 6 ağustosta doktorum 32. hafta gibi gösterip raporunu başlatalım dedi....30 eylül yada 1 ekim sezeryan dedi...ben düşüneceğim dedim.....6 ağustosta konuşucam ve eğer sezeryana tamam dersem bayram dönüşü 3 hafta evdeyim
hosgeldın halevmerhaba topikimin güzel anneleri, anne adayları veeeeeeee anne aday adayı olmayı bekleyenleriiiiiiiiii hepicinizi çok özlemişemmmmmmmm herkese güzel bi hafta diliyorum çok çok öptüm hepiciniziiiiiiiii
Lorkem sende bugün dönmüşsün eskişehirden hadi bakalım ev işlerini hallet de gel bakem
kuzularım özlediklerimmmmm...kardeşlerim benim...nasılsınız....oğlışumun adını Berat koymayı düşünüyorum ne dersiniz...
oğlumu gördüm bayanlar darısı hepinizin başına...1065 gr....delikanlı oldu hamdolsun, çok herakeliymiş doktor allah sabır versin dedi. gelecek hafta kan uyuşmazlık iğnesi olacağım. 6 ağustosta doktorum 32. hafta gibi gösterip raporunu başlatalım dedi....30 eylül yada 1 ekim sezeryan dedi...ben düşüneceğim dedim.....6 ağustosta konuşucam ve eğer sezeryana tamam dersem bayram dönüşü 3 hafta evdeyim
merhaba topikimin güzel anneleri, anne adayları veeeeeeee anne aday adayı olmayı bekleyenleriiiiiiiiii hepicinizi çok özlemişemmmmmmmm herkese güzel bi hafta diliyorum çok çok öptüm hepiciniziiiiiiiii
bende geldim sonunda bu güzel tatilimizde bitti arkası seneye inşallah, bizde tatile gittiğimiz vakit tamda festival zamanına denk gelmişiz 4 günüm öle geçti denizede sabahın köründe gidemedik çünkü accayip sıcak vardı kocişimde güneşten etkilendiği için ona kıyamadım hep 3 ve 4ten sonraları gittik gezdik tozduk çok iyi geçti. kocişim arabanın tamiri ile uğraştı burda güvenebileceği tamirci olmadığından yıllardır yaşadığı yerde iyi ustalar olduğundan orada baktırdı arabaya ve gelmemize son 3 gün kala da şoför tarafının camı düştü bi türlü sorunu bulamadı usta tabi kocişim hemen anladı nereden kaynaklandığını ustada ona göre yaptı çok şükür ki
canım benim geçmiş olsun Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kızını, ve beterinden saklasın inşallah
canım gözün aydın ve çok geçmiş olsun neyseki bebiş de sende iyisiniz inşallah hastaneden en kısa zamanda çıkar meleğinde evinize dönersiniz
demek şehzademiz kıpır kıpır hiç yerinde durmuyor maşallahbencede Berat ismi güzel tatlım, doğum izni doğum tarihi ve nasıl olacağı kararlaştırılmış ne güzel Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kıvırcanım annene çokkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun kuzum neyseki biraz daha iyiymiş Allahım beterinden korusun hepinizi
Lorkem sende bugün dönmüşsün eskişehirden hadi bakalım ev işlerini hallet de gel bakem
kız ravza tr ye yolculuk yokmu aslında yapsan çok iyi olur senin için kuzum
hosgeldın halev
ne guzel tatıllerı bıtırdınız geldınız
bızım tatıl dınlenme olmadı pek
onu ekım basına saklıyoruz ınsallah
ben bu hafta boyu temızlıkle gecırecegım buyuk ıhtmal
canım masallah kocaman olmus oglun yaa
cok az vakıtt kaldı su gıbı gecer bakalım
en zro kısmı sanırım evde beklerken gecmek bılmez
berat bencede cok guzel bır ısım
arkadasımda berat kandılınde umredeydı hamıle oldugunu o zamanalr ogrenmısttı
ali berat koydu oglunun adını
ınsallah sıkıntısız atlatırsın son zamanlarını da canım
hosgeldın halev
ne guzel tatıllerı bıtırdınız geldınız
bızım tatıl dınlenme olmadı pek
onu ekım basına saklıyoruz ınsallah
ben bu hafta boyu temızlıkle gecırecegım buyuk ıhtmal
hepinizi o kadar çok özledim ki....bunu derken bile bozazım düğümlendi.... siz benim kardeşimsiniz cidden....
tatilinin güzel gemesine çok sevindim....ee yandınmı bakim karaböcük
gunaydın kızlar ben dün aksam saat 18 15 te erken dogum yaptım bebegım yanımda degıl kuvezde normal dogum oldu sıze haber vereyım dedım dun sabah merdıvenlerden yuvarlandım hastaneye kaldırdılar dr rahım acılmıs dedı ama sancım yoktu aksam 5 e kadra bekledık sancı gelmeyınce sunı sancı verıldı 1 saat ıcınde oldu darısı olmayan herkesın basına fazla yazamıycam oturamıyorum hepınızı optum bebegıme dua edın nolurr...
canım yaa valla bende ozledım cookhepinizi o kadar çok özledim ki....bunu derken bile bozazım düğümlendi.... siz benim kardeşimsiniz cidden....
valla bende meraklı degılım eudtcanım ama malum eskısehıre gıtmeden once hep dısarlardaydım ev uzun zaamandır genel temzılık gormedıbu sıcakta ne temizliği bacım....aaaaa........delirme bakem..bende berat istiyorum birde fatih olabilir...ama berat benim favorim
bana da herkes dugunde tatıle mı gıttın dedıyanmam mı kuzum tam bi karaböcük oluverdim ciddenyani bende böle yanmak istiyordum ve başarmışemmmmmmm kocişim yanımda bembeyaz kaldı siyah-beyaz geziyokkkkk
canım yaa valla bende ozledım cook
dun senı andım hatta esıme bahsettım
trenle geldık eskısehırden
sızın oralardan gecıyoduk
bıde senın fasulye falan ıstedıgın geldı aklıma bayram zamanı gonderebılırım ınsallah bu sefer cok dolu geldık ve arabasızdık
valla bende meraklı degılım eudtcanım ama malum eskısehıre gıtmeden once hep dısarlardaydım ev uzun zaamandır genel temzılık gormedı
bıde ramazan da mukabele bende okunuyor halledeyım bu hafta yavastan artık
bana da herkes dugunde tatıle mı gıttın dedı
halbukı benımmkı amele yanıgı esarbın ızı var resmen acınca sac hızamda
ıstanbulda gzerken yandım dedım bende yanmak ıstıyorum guzelcene ama nerdeeee
bana da herkes dugunde tatıle mı gıttın dedı
halbukı benımmkı amele yanıgı esarbın ızı var resmen acınca sac hızamda
ıstanbulda gzerken yandım dedım bende yanmak ıstıyorum guzelcene ama nerdeeee
oo muhabbetin ortasına düşmüşüm haberim yok
HALEVİM hoşgelmişsen
nabersiniz len
oo muhabbetin ortasına düşmüşüm haberim yok
HALEVİM hoşgelmişsen
nabersiniz len
hoşbulduk kıvırım nassın bakem
tatile gidenlerin :))
kız sen napan asıl danacan
beni sormayın çok yorgunum çokkkkkkkkk
ne tatilden bişi anladım ne de ankaradan
ordan oraya koşturduk
hastanelerde canımız çıktı
doktor glukofen başlattı ishalim fena halde
bide uzun süredir ihmal ettiğim dişlerimi sıkmaktan başıma ağrılar giriyor resmen
sırf dişçiye gideyim diye aspirin kullanmayı bıraktım nasıl olsa gebelik olmaz bu ay diye
bu seferde 30. gün oldu adet olmadım 26. gün olan ben
test yaptım negatif çıktı
şimdi adet olamadıgıma mı üzüleyim
ya geç döllenmeyse aspirin kullanmadım diyemi üzüleyim
ramazana kayınpeder görümce enişte geliyo onlarımı düşüneyim
of offffffffffffffffffff
ah canım benimne çok koşturdun sen öle yaaaaaa demek dişçiyede gideceksin hadi bakalım, adetin gecikti demek hava değişikliğinden üzüntüden sıkıntıdan da etkileniyor canım sıkma canını umarım bişi yoksa gelir hemencik adetin, ramazana evin dolacak desene iyi olur tatlım senin içinde
hee ya tam amele ıste gerdan bembeyaz suratım resmen bronzseninkide ilginç olmuş yani kuzum eşarb kapattığı için kapalı yerler yanmamıştır tabisi neyse inşallah sende istediğin gibi yanarsın kuzum ben esmer olmayı çok seviyorum kocişim beyaz ama napalım ikimizden oluverir bi melezgözleride babaya çekerse ohhhhhhhh ne güzel olur masmavi gözleri var kocişimin
huu naber kıvırcanoo muhabbetin ortasına düşmüşüm haberim yok
HALEVİM hoşgelmişsen
nabersiniz len
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?