Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ben burdayımmmmm............bu arada canınızı istetsemde akşam ben yapmadım o pişi den:)))

ben burdayımmmmm............bu arada canınızı istetsemde akşam ben yapmadım o pişi den:)))

valla benımde canım cok cektı ama evde ekmek bırıkmsıtı cok onları degerlendırdım sahurda

ne yaptın pekı sole bakalım onu canımız ceksın bugun de

o kıvrıcan heryere yetısır valla

valla benımde canım cok cektı ama evde ekmek bırıkmsıtı cok onları degerlendırdım sahurda

ne yaptın pekı sole bakalım onu canımız ceksın bugun de

o kıvrıcan heryere yetısır valla

iftara düğün çorbası ile z.yağlı dolma yapıcam...daha yapmadım ama

selam kuzular nbr?
hayırlı ramazanlar geç kaldım biliyorum ama
kv hastaydı ameliyat falan oldu koşuşturmacama içine hastanede eklendi
bende grip gibiyim

sizleri iyi gördüm
hamur kızartmasını bende çok severim ama hamuru direk fırından alır yaparım
kvrckım kaç kiloya düştün söyle bakalım?
edutum caaaaaanım zaman azalıyor heyecan var mı?
lorkeem halevimm sizler nasılsınız?

gecmıs olsun baraysım sana da hayırlı ramazan lar
benım aynı valla durumlar ekstra ramazanın tatlı telasesı eklendı sadece cok sukur

herkese hayirli ramazanlarrr arkadaslar bu aralar kocam evede tatilde kizlarr bende calisiyorum sizleride arada okuyorum opuyom herkesiibana bu ramazanda hicc zor gelmedi vallahii ..sizde amma dokturmusunuz bakimm yemek tariflerii super hamarat arkadaslarim benimm

ravzammm dun aklımdan gectın nerlerde bu kız dıyordum
ozletme kkenıdını ok duaet bızlerede
ben sızıe gecelerı edıyorum ınsalah

kızlar ben esk e gıdıom bugun yarın gece yada ptesı sabah gelıcez
operım hepınızı
benı unutmayın

kızlarrr ben geldim canlarım hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.bu sene muafım allah affetsin emziriorum die
hepinizi opuyorummm

canimm tamam ozletmemmm ama byagi ygunumm esim evde varya is bitmiyoo:2:sanada hayirli yolculuklarrr seni unutmak mumkunmuu

günaydın topiğimin güzel anneleri, anne adayları veeeeeee anne aday adayı olmak için can atan anneleri herkeşlere hayırlı haftalar olsun inşallahhhhhh

geçmiş olsun Ayselim bende de herşey aynı değişik bişi yok bekliyoruz her zamanki gibi:97:

kız ravzaaaaaaaaaa bizleri unuttun sandık yaniiiiii ne yoğun bir işin varmış kocişinde evde tatil yapıyor dimek işine iş katıyor desene öpüyorum seni yavlum

gunaydın halevım nasılsın..
durumlar nasıl kacıncı gunundesın ates olcuyormusun

günaydın canım ay soru bonbardımanına tutuldum sandım bian bacım durumlar normal canım değişik bişi yok bugün 18.günüm sivilcelerim tavan yapmış durumda daha adeti atlatalı 10gün oluyor ama bi türlü kurtulamadım şu sivilcelerden yaaaaaaaaa hep böle oluyor, ateş ölçmüyorum canım soğan kürü uyguluyorum ya o yüzden başka şeyle uğraşmim didim

sende durumlar ne alemde bakem

hadı bakalım sogan sıfan olur ınsallah canım ya

benım 2gun var reglı beklıom karnım agrımaya basladı bıle
bu sefer bızde de calısma olmadı ya esım hasta dıe bende beklıom yenı doneme baslamayı o yuzden

ınsallah ramazanın bereketını bu yonden de tadarız hayırlısı bakalımm

valla azalıyor bakalım ...alışverişimiz bitti şükür ıvır zıvır kaldı bir tek....sen nasılsın başka

yavruşum nerelerdesin sen ya....özledik valla...nasıl morallerin bekammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…