- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #33.001
hadı bakalım sogan sıfan olur ınsallah canım ya
benım 2gun var reglı beklıom karnım agrımaya basladı bıle
bu sefer bızde de calısma olmadı ya esım hasta dıe bende beklıom yenı doneme baslamayı o yuzden
ınsallah ramazanın bereketını bu yonden de tadarız hayırlısı bakalımm
lorkem, helvam, ravzam günaydın bacılarrrr.................
gunaydın edutcanım
nasılsın oglun nasıl hersey bıttı demek yaa ne guzel
aman en cok o ıvırzıvırlar vakıt alır emınım
yok bacım..ıvız zıvır dediğim tırnak makası, bezi, felan.....
yok bacım..ıvız zıvır dediğim tırnak makası, bezi, felan.....
kız ravzaaaaaaaaaa bizleri unuttun sandık yaniiiiii ne yoğun bir işin varmış kocişinde evde tatil yapıyor dimek işine iş katıyor desene öpüyorum seni yavlum
yavruşum nerelerdesin sen ya....özledik valla...nasıl morallerin bekammmm
lorkem, helvam, ravzam günaydın bacılarrrr.................
artıkın ben 69.0 kiloyummmmmmmmmmmmmmmm
kızlarrr hepinizi çok özledim ya tüm gün Melek hanımla uğraşıyorum bi türlü gelemiyorum. eşimden de fayda yok bu aralar. size bişi sorcam ekim ayında Melekle beraber yurtdışına çıksak zor olur mu ben çok kararsız kaldım 8 aylık olcak Allahın izniyle hasta falan edermiyiz diye endişelendim. görüş ve önerilerinizi bekliyorumm :) lorkee edutum kıvır halev hepiniz iyisiniz maşallah. bu arada kıvır acayip zayıflamışın ne yapıyosun ben 65 kiloyla hamile kaldım 82 kiloyla doğum yaptım ve şimdi hala 82 kiloyum uff hiç bi kıyafetim olmuyoo dombalak olarak hayatıma devam etmek istemiyorum
kızlarrr hepinizi çok özledim ya tüm gün Melek hanımla uğraşıyorum bi türlü gelemiyorum. eşimden de fayda yok bu aralar. size bişi sorcam ekim ayında Melekle beraber yurtdışına çıksak zor olur mu ben çok kararsız kaldım 8 aylık olcak Allahın izniyle hasta falan edermiyiz diye endişelendim. görüş ve önerilerinizi bekliyorumm :) lorkee edutum kıvır halev hepiniz iyisiniz maşallah. bu arada kıvır acayip zayıflamışın ne yapıyosun ben 65 kiloyla hamile kaldım 82 kiloyla doğum yaptım ve şimdi hala 82 kiloyum uff hiç bi kıyafetim olmuyoo dombalak olarak hayatıma devam etmek istemiyorum
artıkın ben 69.0 kiloyummmmmmmmmmmmmmmm
günaydın canlarımmmmmmmm
aferin sana azimle betonu deldin yani çıtır karı oldun olacan maşallah
bizde seni özledik canım benim, yurt dışı için bende kesin bişi diyemeyeceğim gece gündüz farkı olduğu gibi hava şartlarımızında farkı var tatlım gidersende çok dikkatli olmalısın
gunaydın halevım nasılsın ...
yıne ıssız gunler yasıyoruz topıkte
guzel bı haber versede kıvırcan halay ceksek
2 gunu kaldı sanırım
sen nasılsın soganla aran nasıl
sıfa nıyetıne de ıcgünaydın lorkemmmmm iyiyim soğanla da aram hiç iyi değil valla zorla içiyom yaaaaaa inşallah faydasını görürüm
evet ıssız günler yaşıyoruz birimiz yada hepimiz birden sürpriz yapsakda bi halaya tutuşsak dimi
halevim bence boşver soğan suyunu falan ya kendine zarar veriyosun ancak
ravzişim bi varsın bi yoksun bi ara gelde uzun uzadıya sohbet edelim kociş gittimi doktora izne çıkcak demişsin
bittecim çocuk yan komşuya gitse hasta oluyo değil ki yurtdışı bencede götürmemelisin yada dikkat etmelisin
lorke naber len
sıfa nıyetıne de ıc
ınsallah faydasını gorursun canım
sen de cok bılme bakalım
bı kere halevıme sıfa oılacak ınsallah sogan
kızım pco olanlar hep faydasını gormus yanı
halev sen dınleme bu delıyı
bu arada sen herkrse laf atacagına gıt bı test yap bakalım
50 tane test aldın mezaramı goturecen yap ıste
test yapıp moralimbozulunca ben aglayınca gelip sen mi teselli ediyosun uyuz
dün yaptık önceki gün yaptık negatif çıkıyo işte napıyım
kız kıvr....geçmişi okuyorumda geçen sene nisan ayında ne kadar umutsuzmıuuşum....hamdolsun ya
canım ya dımı ama nası da gecıyo zaman
yakında oglunu alacaksın bıle kucagına masallah cok sukur ...
ınsallah bızde gecmısı okuyup bu hallerımıze gulerız sadece yakında
canım ya dımı ama nası da gecıyo zaman
yakında oglunu alacaksın bıle kucagına masallah cok sukur ...
ınsallah bızde gecmısı okuyup bu hallerımıze gulerız sadece yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?