Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canım ya dımı ama nası da gecıyo zaman
yakında oglunu alacaksın bıle kucagına masallah cok sukur ...
ınsallah bızde gecmısı okuyup bu hallerımıze gulerız sadece yakında

kız dana....inşallah şu yıl bitmeden çokça hamile haberi alırız....inşallahhhhhh

yaptım test
hayalet çizgi bile yok
hiç bişi yok
oldu mu
hadi üzüldüm işte

ama kıvırım testı sadece kafanı rahatlatmak ıcın yapacaksın uzulmek ıcın yapmayacaksın kı
ole dıyorum ben sana dınlemıyorsun benı

yapmasan da dılınde olmasa da hep aklınd aolacak bu varmı yokmu vs dıe
nasıb bakalım
kırmızıyı gormeden can sıkmıyoruz artık bılıyorsun
hatta artık kırmızıyo gorsek bıle can sıkmıyoruz zamanı var beklıyoruz bakalım

GÜNAYDINNN KIZZCELERREEEEE

bir bakayim dedimmmm n konusuxonuzz..bende ise gitcem sonra masaja sonra tekrar iseee:44:

ewet kuzuu kocam gitti doktoraa ama test yapilmadi henuz giris yaptiya arkasi gelir .gun vs. vereceklermis konustuubakalim sonuc n olacakk bende bilmiyom

sabah sabah guldurdunuz beni lorlkemleeee:76:
EDUTUMM bizde ayni umitsiziz suanda tipki gecen sene senin gibii

HALEVIMM LORKEMMM OPUYOM SIZIDEEE LORKEMIN GUNU BUGUN YARIN DEGILMII CANIMM::

HALEVIMINDE BENIMLE AYNIII

kızımmmm hoşgeldin yafuuuuuu.....ne umutsuzluğu danacan....ne umutsuzluklardan dönüldü burda

off offfffffffffffffff benimde guya asilama vardi bu ay ama nerdeeeee, umutlanmaya bile razi olmadi Mevlam. kist mi ne yapmis kullandigim duphaston hapi.. simdi tekrar ayni hapi verdi yalniz? 21 gun kullan adetinin bitimineyakin gel dedi tekrar bakacak ve asilama yapacak tabiii kismetse

guanydın aktıf hatun
yerımı sen aldın valla masallah

benım bugun leke yarın regl gelır sanırım
belım agrıyo bayagı

hayırlısı bakalım
bızde kıvırla aynıyız sızde halevımle :13:

kızımmmm hoşgeldin yafuuuuuu.....ne umutsuzluğu danacan....ne umutsuzluklardan dönüldü burda

AYNENN ÖYLE EDUTCANN insallah bizde o gunleri gorecezz yavrumyaaaa

kismet ca
ni
mm insallahh en yakin zamanda sende bebbiisine kavusursunn umutsuz olmaa

insallah canim yaa insallahhh cok gonulden diyorummm artik sabr kalmadi gibi biseyy

canim umitsiz olma olcak birgun bizimde bebislerimizz

bu ikinci yazisiim nete n olduysaa sinir oldum simdiii

KVRCK e sim gitti doktorla konustuu ama simdi tahlilllere geldi siraaa bakalim ona n zaman gidecekk .benim omrumu yedi ama bende onun ümügünüü sikacamm bir bebbis olsunn oyle ahtimm varki hic kimse bilemez bunuuu

halevim bence boşver soğan suyunu falan ya kendine zarar veriyosun ancak

ah be kuzu mecburiyetten içiyorum zevkine değil ki adetlerim çok düzensiz belki bu vesileyle adetlerimde düzelir meleğimde gelir inşallah
hhhh

şifa niyetine içebileceğimi sanmıyorum kuzum ama adet olursam belkim soğana devm ederim bakalım inşallah canım hayrını görürüz

bizde seni öpüyok yavlummm dimek senle günlerimiz aynı hadi bakem hayırlısı olsun bu ay ne bekliyor bizi:97:

KVRCK e sim gitti doktorla konustuu ama simdi tahlilllere geldi siraaa bakalim ona n zaman gidecekk .benim omrumu yedi ama bende onun ümügünüü sikacamm bir bebbis olsunn oyle ahtimm varki hic kimse bilemez bunuuu

çok şükür eşin gitmiş ama bakalım dediğin gibi randevu almaya ne zaman gidecek şu bebiş bi gelsin kocana ne yapsan azdır tatlım arkandayız

insallah canim yaa insallahhh cok gonulden diyorummm artik sabr kalmadi gibi biseyy

bu ikinci yazisiim nete n olduysaa sinir oldum simdiii

kız deli ravza yazıdıgn seylere bak sımdı

kendı yazıdıgına bak
insallah canim yaa insallahhh cok gonulden diyorummm artik sabr kalmadi gibi biseyy= umıtsılzık cumlesı

bıde kızı tesellı ettgin cumleye bak

kiizzzzzz
billmisss LORKEEEEEE :82: ben yine anlamadimm cok saflastim yaa turkceyi daha kavrayamaz hale gelecem galibaa yine aciklasannaa:26:

bıde kızı tesellı ettgin

kiizzzzzz
billmisss LORKEEEEEE :82: ben yine anlamadimm cok saflastim yaa turkceyi daha kavrayamaz hale gelecem galibaa yine aciklasannaa:26:

bıde kızı tesellı ettgin

canım kıza dıyorsun kı cocugumuz olcak umutsuz olma ınan dıyorsun

ama ondan oncekı satırda kendın sabrım tukendı yazıyorsun

o yuzden senın verdıgın tesellı tutmaz dıyorum

once kendın ınanmalısın

:76::76::76::76::81:

sen aksama n yemegi yapacan bakim bana akil vercenmiiii lorkemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…