Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kizlarr bende geldimm herse selamlarrr.....gecmisi hic okumadim zamanim yok arkadaslar.ben bosandim cok sukur....bir cafeterya actim oranin isletmesini yapiyorum cok sukur hayatim iyi en azindan huzurluyum kafam rahat ..sizleri seviyorumm kendinize iyi bakin

Ay bende unutmusum ya daha yeni geldi aklima cok üzülüyordum ama zaten kimse gelmemis

Ravzacnm hayirlisi olsun canim. Nerdesin simdi trye mi dönddün yoksa burda misin?

Ay bende unutmusum ya daha yeni geldi aklima cok üzülüyordum ama zaten kimse gelmemis

Ravzacnm hayirlisi olsun canim. Nerdesin simdi trye mi dönddün yoksa burda misin?

ewet canim turkiyedeyim .o lanet olasi almanyayi hic sevememistim zaten ,burada daha mutluyum huzurluyum ,,,,biraz kendimi toparlayim burada sizinle beraber paylasimlarda bulunurum ..bakmisin evlenecekler topigine baslik acarimmm

ewet canim turkiyedeyim .o lanet olasi almanyayi hic sevememistim zaten ,burada daha mutluyum huzurluyum ,,,,biraz kendimi toparlayim burada sizinle beraber paylasimlarda bulunurum ..bakmisin evlenecekler topigine baslik acarimmm

kuzucum üzülsemmi sevinsem mi bilemedim
inş. hakkında hayırlısı olur çok mutlu olursun bundan sonra

tebrik ederim sağlıcakla kucağına al bebeğini inş.

kız gaye şok şok şokk.....hadi hayılı olsun...miranda söledi bende o şekilde girdim...allah tamamına erdirsin kuzum...
ravzam, özledik seni....hakkında hayılrlısı olmuştur eminim...
kızlar benim buluşmadan haberim yoktu....keşke olsaymış( sizleri özledim çokça

Kizlar slm biz iyiyiz sizler nasilsiniz ravza ya ben uzuldum pat diye bosanioz dedin cabucakda bosanmissiniz allah hakkinda hayirlisini versin trde nerdesin isle mesgul olmak kafani dagitir daha gencsin yine yuva kurabilirsin

aralık annelerinden biri bebeğini kaybetmiş kızlar...bebeğin banyosunu hazırlarken odasında poşetle oynarken bırakmış....biz yazı yazmış acısıyla tatlısıylada...iş yerinde ağla ağla içim çıktı...Allah kimseyi evladı ile sınamasın

ravzacım aklıma gelıryorsun sıksık sayfayı acıp bakmamıstım uzun zamandır ...
hayırlısı olsun dıyelım onemlı olan senın huzurlu mutlu olman...

ınsallah daha cok gencsın hayırlı sevebılecegın huzurlu olabılecegın bırını cıkarır Rabbım karsına ..

kızlar burayı okuyorsunuz sanırım arada bende tup bebek tedavısne basladım zeynep kamılde ..bugun 3. ıgne gunum dualarınızı beklıyorum

lorkem başka topiklerdednde olsa seni takip ediyorum...bugün yumurtaların büyümüş ve hastanede kan tahili bekliyormusun. aradım ama telin kapalı...sana dua ediyorum...

kvrcanı ve helvamı çok merak ediyorum...arada yazsanız kuzular

bu arada bu gece kandil Allah hepimize hayırlı kandiller geçirmeyi nasip etsin...amin

tatlım ben iyiyim durumlar aynı sadece aşırı kaşıntım sonucunda dra gittim ve mantarım olduğunu öğrendim onun tedavisini görüyom , eşimde sperm artırıcı ilaç kullandıydı sonucu ne oldu bilmiyoruz o yüzden1 hafta sonra sperm tahlili yaptıracak hayırlısı olur inşallah, bebek için dra gitmeyi henüz düşünmüyorum böyle olacağının inancı halen içimde o yüzden sabırla bir gün meleğimizin gelmesini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…