- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #33.601
yaaaaaaa benim haberim yoktu ama geldim yinede geçde olsa...........
Ay bende unutmusum ya daha yeni geldi aklima cok üzülüyordum ama zaten kimse gelmemis
Ravzacnm hayirlisi olsun canim. Nerdesin simdi trye mi dönddün yoksa burda misin?
Ay bende unutmusum ya daha yeni geldi aklima cok üzülüyordum ama zaten kimse gelmemis
Ravzacnm hayirlisi olsun canim. Nerdesin simdi trye mi dönddün yoksa burda misin?
kuzucum üzülsemmi sevinsem mi bilemedimkizlarr bende geldimm herse selamlarrr.....gecmisi hic okumadim zamanim yok arkadaslar.ben bosandim cok sukur....bir cafeterya actim oranin isletmesini yapiyorum cok sukur hayatim iyi en azindan huzurluyum kafam rahat ..sizleri seviyorumm kendinize iyi bakin
tebrik ederim sağlıcakla kucağına al bebeğini inş.Selam canım arkadaşlarım çok badireler geçti başımdan kvlerdeyim dün şok birşey öğrendim HAMILEYIM. degerim 691 çıktı.
Hiç planlı değildi.durumumu siz biliyorsunuz.adet olamiyordum hatta doktor sokturucu vermişti.o arada nasıl olduysa hamile kalmışim.hala şoktayim.
Sizlerle paylaşmak istedim.cepten giriyorum.
ewet canim turkiyedeyim .o lanet olasi almanyayi hic sevememistim zaten ,burada daha mutluyum huzurluyum ,,,,biraz kendimi toparlayim burada sizinle beraber paylasimlarda bulunurum ..bakmisin evlenecekler topigine baslik acarimmm
kizlarr bende geldimm herse selamlarrr.....gecmisi hic okumadim zamanim yok arkadaslar.ben bosandim cok sukur....bir cafeterya actim oranin isletmesini yapiyorum cok sukur hayatim iyi en azindan huzurluyum kafam rahat ..sizleri seviyorumm kendinize iyi bakin
lorkem başka topiklerdednde olsa seni takip ediyorum...bugün yumurtaların büyümüş ve hastanede kan tahili bekliyormusun. aradım ama telin kapalı...sana dua ediyorum...
kvrcanı ve helvamı çok merak ediyorum...arada yazsanız kuzular
bu arada bu gece kandil Allah hepimize hayırlı kandiller geçirmeyi nasip etsin...amin
tatlı helvacıkda gelmiş. naber nasılsın canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?