Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

zeytinim vardır her işte bir hayır...üzüldüm cidden ama dediğim gibi hayırlısı buymuş...
kızlarrrr kime diyorum bakın ben işteyim artık hep girerim...gün verin gelkeyim yafu

bugün işe başladım...canım ve içim çokkk sıkkın geçermi:)
edutum hayırlı olsun ıse baslamıssın
ınsan oglu nelere alısmıyo elbet buna da alısırsın
sonucta onun ıcın aldıgın bır karar bu Rabbım kolaylık versın

canım gecmıs olsun Rabbım hayırlısını versın
ınsalah saglıkla tekrr kardes gelır ogluna

zeytinim vardır her işte bir hayır...üzüldüm cidden ama dediğim gibi hayırlısı buymuş...
kızlarrrr kime diyorum bakın ben işteyim artık hep girerim...gün verin gelkeyim yafu

hayırlı olsun canım tabi üzücü oluyo biraz ama sonra alışıyosun hatta dinlendiğini ve eve geldiğinde bebişinle daha kaliteli zaman geçirdiğini hissediosun. oğluşunu da öpüyoruz :)

Canım arkidişleriiiimmmm.... Canavarella kızımın teyzoşları....
Ne yazıkki bu pc denilen alete karşı kızımın özel bir ilgisi olmasından dolayı foruma girmem pek mümkün olmuyor.Zeynep Beren'in uyuduğu zamanı kollamam lazım ama o zamanlarda da ancak yemek,temizlik v.s. ile uğraşıyorum.Cepten de girilebildiği için çoğunlukla face'i kullanıyorum.Birçoğunuzla oradan görüşebiliyorum fakat face'i olmayanlar da var maalesef.
Bilgisayarı ne zaman açsam Zeynep Beren geliyor ve ekranı geriye doğru çekiyor,kaçırmaya çalışınca da kıyametler kopuyor evde.
5 Şubat'ta 1. yaşımızı kutladık.Evde aile arasında bir kutlama yaptık kızıma.Güzel geçti.İleride kendine bi hatıra kalsın istedik.Kalabalığı görünce baya sevindi.Ben tabi Zeynep Beren faktörü olunca hayatımızda 1 hafta önceden hazırlanmaya başladım.1 gün dolmaları yapıp buzluğa attım iki gün üst üste 2 tip börek yapıp attım buzluğa falan... Bu şekilde 1 haftada hem evi temizledim hem ikramları hazırladım.Çok şükür sorunsuz ve güzel geçti.
Doğumdan sonra kontrole gittiğimde emzirmediğim için Sema hanımın da tavsiyesi ile doğum kontrol hapı kullanmaya başlamıştım.Son aylarda pek düzenli kullanamıyordum ve Ocak ayında içmedim.16sında adet olmam gerekiyordu 17sinde oldum.Fakat çok kısa sürdü ve çok az miktarda geldi.bende 17sine göre hesap yapıp 29'unu yumurtlama olarak belirlemiştim.29'u geldi ama ben tekrar adet oldum ve bu sefer baya yoğun ve uzun sürdü.Dün de Zeynep Beren'e hamile kaldığımda ilk zamanlar geldiği gibi 1 parmak boğumu kadar kahverengi leke geldi 2 defa.Anlam veremedim.29'unda adet olduğumda Sema hanımı aramıştım önemli değil demişti istersen gel demişti ama gitmedim doğum günü hazırlığından dolayı.Fakat gebelik testi yamıştım ve negatif çıkmıştı.Şimdi böyle kahve leke falan sinirimi bozdu.düzenim iyice şaştı.Bi münasip zaman gidicem bi kadın doğumcuya.
Lapacı,Barays,Sebin,Lorkee,Kıvırcık,Edutcan,Bebişkom88,Zeytin1007,halev,bitte,ekakal,supreme,PrayforU ve sayamadığım diğer tüm arkidişlerim hepinizi çok özledim.
Umarım hepiniz iyisinizdir.Bebişli arkadaşlarıma Allah kolaylık versin diyorum.Bebişlerini bekleyen arkadaşlarım için de her duamda onları andığımı bilmelerini istiyorum.İnşallah hepsinden güzel haberleri alacağız en hayırlı vakitte.Rabbim öncelikle sizlere ve eşlerinize sağlık sıhhat versin.Hepinizi öpüyorum.Tekrar görüşmek üzere.Allaha emanet olun.

Kuzucuklar nasilsiniz? Oglum yasina girdi dogum gunumuzu kutladik rabbim halevim lorkem kvrim sizede gostersin bu gunleri hep dua ediyorum canlarim siz hep aklimdasiniz. Hem ev isi hem oglus hem ders bir arada geciriom gunleri. Sizlerden ne hbr?

Selam canım arkadaşlarım çok badireler geçti başımdan kvlerdeyim dün şok birşey öğrendim HAMILEYIM. degerim 691 çıktı.
Hiç planlı değildi.durumumu siz biliyorsunuz.adet olamiyordum hatta doktor sokturucu vermişti.o arada nasıl olduysa hamile kalmışim.hala şoktayim.
Sizlerle paylaşmak istedim.cepten giriyorum.

bu işi kafaya takmamanın sonucu :) adettendir halaysız kalmasın topik.. inşallah başka güzel haberlerde gelir..

canım inan senin kadar ben de şoktayım şu anda.Hayırlısı olsun.Yani senin için güzel tabi hani derler ya arayı açmadan ikinciyi yap diye aynen öyle olmuş.Ama be tekrar hamile kalmaktan çok korkuyorum.Biliyorsun zaten Nil'i zor büyütüyorum.Bakıcı bakıyor.Annem uzakta kayınvalidem zaten uzakta.ne diyeyim sağlıkla kucağına al inşallah.Allahbekleyen arkadaşlarıma da nasip etsin inş.

vayyyyyyyyyyyyyyy

ah gayecim zeynep'ler için ne ugrastık...demek ki olay kafaya takmamak mış hakketen:) operız hayırlı ugurlu olsun

oobsssssss bende şok oldum şimdi nasıl yani ne diyim hayırlı olsun

AAAAA Gözünaydın gayeciğim maaaşallah yaa berene kardeş geliyor çok sevindim walla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşaallah

uzun zamandan sonra topıge bakayım dedım okunmamıs mesaj gorunce sasrıdım
guzel bır duyguydu acıkcası ...

16 nisanda saat 1000 da bulusalımmı burda .... herkes duysun görsün duymayana söylesin. telefonuna not etsin
tamma ınsallah bende not alıyorum bır manı olmazsa gelıcem

hayırlı olsun gaye Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıb etsın yardımcın olsun

lorkecim valla fotolarına gıptayla bakıyoruz....oh valla keyfını cıkar...bende bi gelen olsada anacıgıma gtsem dıye beklıyorum ıra yolculugu tek basıa cesaret edemıyorum.

ne zaman donuyorsun?

Gaye canim cok sevindim hayirli olsun.

16 Nisan bende not ediyorum insallah burdayim.

hem belki alabilirim artik su face adresleriniz ya:)

Ayyy bende geç kaldım ama geldim sonunda... Sabah face'e yazdım fakat eşim dışarı çıkınca dükkanda yalnız kaldım.Yurtdışında bir teyzem vardı o Ankara'ya gelmiş kızılayda olduğumu duyunca işyerine uğradı.Onunla oturmak zorunda kaldım.Aklım da burda kaldı.Kimsecikler gelmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…