Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hayırlısı olsun lorkeeem.. allah ne zaman uygun gördüyse o zaman geliveriyor kuzucuklar.. biz ne kadar uğraşsakda boş.. senin kuzunun biraz daha zamanı var demekki.. inş fazla bekletmez... gelir kucağını doldurur

ayyyy.. kıvırcık öyle birşey mi yaşadı =((((( hay allaahhh... geliyormu buralara? çok üzülmüştür eminim =(((

maşallah sanaa.. pek hızlısın =)) hayırlı olsun..sağlıklı sıhhatli doğsun... güzel bir gebelik geçirirsin inş...

edutum sizin de yeni yılını kutlarızz :)) ben işe başladım diyetisyene bi görüneyim yoksa kendi kendime olmıcak LAPACIIIII ZEYTİNNNN hoşgeldiniz nasılsınız uzun zaman oldu görüşmeyeli zeytin bebişin hayırlı olsun ikinci hemen olmuş maşallah sağsalim kucağına alırsın inşallah LORKEEM seni de öpüyorumm edut haklı aslında çünkü zaten biliyosundur ama tüpte en iyi olanı "çalışkanı hızlıyı çevik ve yakışıklı hehehe " seçiyolarrr .

günaydın güzel topiğim;
çok uzun zaman oldu gelemedim
çalışan çocuklu bir anne olmak çok zormuş
oğluş uyuduğu zaman kendime zaman ayırıyorum o da evde iş yapmakla geçiyor.
İşyerindende giremedim sene sonu işlemleri falan derken

lorkee, halev, kıvırım sizlerden güzel haberler alırız inş.
zeytin ikinci meleğin sağlıkla dünyaya gelir inş.
lapacim canım hoşgeldin keyifler nasıl?
sebin gaye hande edut bittem bebişkom gültun hepiniz öpüyorum

hoşgeldin barayyyysssss..... iyiyim çok şükür..sen nasılsın? paşa nasıl? umarım herşey yolundadır...
işten ayrılmış, evde olan anne olmak da çok zor emin ol... ne gecemiz var ne gündüz =(((

oyyyy oooyyy biitter çikolataaa =)) valla çok zaman oldu giremedim hiç.. şifrem bloke olmuştu..zor açtırdım =))) sen napıyorsun bakalım?

Kuzucuklar nbrsiniz biz iyiyiz cok sukur .oglus cok hareketlendi hizina yetisemiorum inanin iste calismaktan evde olmak daha yorucuymus.
Lapaci gelmisss hosgelmiss:)
Bittem is basi yaptinmi melek babannedemi nasil gidior
Lorkem duamdasin hep kuzum
Kvr nie gelmemis hic
Edut emziriyormusun emziriosan gider kilolar daha dur 3ay olmus.ben emzirmeye bagliorum 20 kilo almistim 5.ayda normal kiloma donmustum

slm kızlar hayırlı sabahlar
benden ıyılık saglık cok sukur bugunumuze
gelen gecen olmus topıgımızden ıyısınızdır ınsallah hepınız

ben gecen hafta basımdakı bazı skıyetlerden dolayı ıyı degıldım dokotrda falan gectı MR cektırdım
suankı teshıs vertıgo gorunuyor

sanırım boyun kaynaklı bas donmelerım ve uyusukluk cınlama vs var
bılg basında daha az duruyorum artık
bıde orgu kursuna gıdıyordum onu da bırakıcam gıbı gorunuyor suan

tup bebe ısını kafamızda erteledık sırf esımın tedavısınden kaynaklı degıl nısan ayına kdr pek bısey dusunmuyoruz
bu kadr bekledık 3 ay daha bekleyelım dıyoruz
nasıb bakalım

canım geçmiş olsun.
çağımız teknoloji çağı herşeyden etkileniyoruz radyasyona maruz kalıyoruz
arkadaşım en kısa zamanda iyileşirsin inş.

geçmiş olsun lorkeem.. allah beterinden saklasın.. en azından sebep ne öğrenmiş oldun.. çözümünü de bulursun inş...

Karlar yağar yağar hep üstüme :)))
Karlı bir günden hepinize selamlar hepiniz öpüyorum ve çok özlediğimi söylüyorum :)

SELAMLAR :)

yeniden biraraya geli psohbet etmeyi nasıl başlatabiliriz. çok özledim sizleri.. en çokta halay çekmeyi.. inşalalh yakın tarihlerde halay çekebiliriz hep beraber.

zeytin hamileliğin hayırlı olsun inşalalh.. sağlıkla kucağına almanı dilerim.

lorkem takipteyim güzel güzel yemekleri gösteriyon zaten 44 beden oldum 46 ya gidicem valla..

barays sebin lorke kvrck gultun bittem gysnky zeytin bitan a&s supreme lapaci bafo bebişkom edut ekakal helvam :) mugişim tubilosum ravzacım heralde unutmamışımdır kimseyi . . hepinizi kucaklıyorum arkadaşlar. unuttuğum varsa çook özür dilerim.

öpücükler

bende çok özledim ya bi gün hepimizin ortak uygun olduğu bir saatte buluşalım mı burada.. çok öpüyorum herkesi sevgiler =))

kızlar nasılsınız
bende haberler pek iyi değil geçen hafta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum
artık meleğim benimle değil hayırlı kandiller
allahım hayırlı ve sağlıklı melekler nasip etsin
hamişlerin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin mevlam

canım edutcuğum geçer ben çok ağlamıştım
işe başladığımda sende alışırsın
ben 3 aylıkken bıraktım seninki biraz büyük yine canım

kuzularım hepicinizi kandili mübarek olsun Rabbim bu güzel günün hürmetine gönüllerimizin muradını nasip etsin hepimize, hepinizi özledim koccaman öpüyorum hepinizi ve yavrularınızı

Zeytincim çok üzüldüm sizin adınıza Allahım sabır versin çok şükür ki bi evladın var inşallah daha ileriki zamanlarda bi kardeş nasip eder güzel allahım

Edutum işe başlamışsın tatlım hayırlı olsun zor geçer artık günler senin için ama alışırsın tatlım napacaksın ekmek parası işte kuzum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…