Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hayatım sıkıntı da bu zaten... eşim ve ben varız sadece.eşim arada dışarı çıkmak zorunda kalıyor hatta bazen bu 1-2 saati buluyor.öyle bir durumda iş yeri boş kalır kapatıp çıkamaz...

selam kızlar... bizde yanıyoruz...
duşa gir-çık gir-çık nineler gibi kırışıcam sonunda kaydirigubbakcemile3

sizler nasılsınız bakalım?
gayecim aman bol bol dinlen canım. bu dönemler en önemli dönemler...
bol bol su iç ve eşin bulabilirse taze ananas ye. bbişin yerleşmesinde çok faydalı
(hamişlerin canı çektiyse özür diliyorum.bilgi vermek amaçlı şeettim... opuyorumnanaktan)

bende girebilsem keşke duş almayı suyu çok severim girdi mi hemen çıkamam uzun süre kalırım serine yakın ılık suyla ne güzel olurboshayallersmile

ben kaçıyom kızlar....
kendinize iyi bakın.
bol su ve ayran için.
tuzu azaltın deselerde çok terlediğim için ben ayranı tuzlu içiyorum vallaaa

iyi akşamlaaaarrr a.s.

ben kaçıyom kızlar....
kendinize iyi bakın.
bol su ve ayran için.
tuzu azaltın deselerde çok terlediğim için ben ayranı tuzlu içiyorum vallaaa

iyi akşamlaaaarrr a.s.

suyu bol içiyorum walla
ayranda tüketiyorum dediğin tuzlu ayranı daha çok seviyorum
ama içmiyorum tuzu çok fazla azalttım
yoksa ayaklarım şişiyor o daha kötü bir durum benim için
bu arada iyi akşamlar canım

slm kızlarrrr a.s. internet bozuktu bikaç gündür geldim anam ne göriyimmmm :teytey: 3 hamile gaye özellikle sana çok sevindim çünkü bir ara çok ümitsizliğe kapılmıştın ayyyyy tutmayın beni :dance: :dance: bitte gaye nurzul hepinizi tebrik ederim Allah sağlıklı huzurlu bir 9 ay yaşatsın sizlere pardon bir ayınız geçti bile kaldı 8 ayınız :)) :teytey: :teytey::teytey::teytey: çok sevindim yaa valla liste giderek kalabalıklaşıyor Rabbim hayırlı zamanı bekliyo daha hamiş kalamadım diye üzülmesin kimse :teselli:

selam kızlar
ayselcim benim tarihim 25 haziran tabi temennim gelmemesinden yana ama gelirse zaten doktor yolu ikinci klomen denemem olucak boshayallersmile

Bİtan ses ver?
Nasılsın nasıl gİdİyor?

ses 1 2 deneme :)) ayselim canım ben iyi sayılırım sıcakları saymazsak geçen gün eve zor attım kendimi 3 kere bayılma tehlikesinden sonra :)) bebiş de iyi hareketleri çoğaldı en son geçen hafta gitmiştim doktora gayet sağlıklıydı sen nasılsın canım bebişin napıyoo

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
evet sıcaklar çok zorluyor beni de
benimki pek haeketli 2 gündür daha belirgin hissediyorum
ben de sıcaklar harici iyi olmaya çalışıyorum
çok fazla iştahım çok yiyemiyorum ama kilom sürekli artıştasempatiksalakcinni

ayy hiç sorma bende de kilo artışı fena iştahım çok açık şimdiden 10 kilo aldım :)) son ayımı düşünemiyorum bile

kızlar aynı byüklükte bir lekelenme daha olmuş mafoldumben Doktorum da telefonu açmıyor. mafoldumben korkuyorum yaaa

Ben Çıkıyorum kızlar gÖrÜŞmek Üzere
gaye dedıĞım gıbı yapmaya ÇalıŞ
ya eve gıdıp dınlen yada druna ulaŞmaya ÇalıŞ tatlım umarım
yerleŞme ıle ılgılı bır kanamadır

kizlar gecmisi felan okumadim cok sinirliyim cokkkkk
doktorumu aradim tatildeydi ben tatildeyken ayin 9 da gel kan ver demisti bende 8 de regl oldum gerek yok dedim hamile degildim cunku simdi periyodum bitti doktor izinden geldi te. actim n yapiyoruz dedim ne azamn geleyim demezmi gec kaldiniz bi daki regl olunca gel sinir oldum vallahi yaa yumurtlama takibi yapiyodu sinirden aglicam simdiii gicik tabii aldi parayii daha onemsemiyomu neeeemafoldumben

gayecim yaa o onoaml benim bildigim kadariyla benim akrabamda tam 3 ayini oyle gecirdi biliyomusunn sen yine de canini sikmaaa :1hug:

Kızlar dktorumu aradım gel hemen bi bakalım dedi bende hemen gittim.Ultrasonda rahim normal ve kalınlaşmış kanamaya meğilli değil dedi.Tekrar kan verdim sanırım yarın 11'e kadar çıkacakmış sonucu.ınşallah değerim artmıştır kızlar... Progestan yazdı tekrar... ış yerinde eşin şirketteyken içerde biyerde yat mümkün olduğunca dedi.Bizim evde şişme yatak var tek kişilik onu getircem buraya onda yatıcam.En azından dedi keseyi görelim kalp atışını duyalım.Mümkün olduğunca dinlenerek geçir dedi.

seni merak edip girdim tekrar. iyi önemli bişey yokmuş ama işe bi süreliğine yardım edecek birini bulun mümkünse... stajyer falan biri. o dursun ayakta,,, sen yat dinlen .. yada tv koltuğu gibi bişey ayarlamaya çalışta yarı yatar vaziyette geçir..
söylemeye gerek yok ama , susamıyorum söylüyorum. (anneme kızdıgım herşeyi yapıyorum valla artık-kardeşim aynı annem gibi oldun diyo )

dikkat et kendine tatlımmm :içelim: gelsin sular vitaminler folikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…