- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.721
evde oldugum zaman günde 4 kere giriyorum dusa sempatiksalakcinni
mümkünse evde dinlen bence. fırsatın varsa yani işle ilgili bi zorunluluk yoksa.. havada ço ksıcak insanın beynini döndürüyor.
dikkat et kendine tatlımm
ben kaçıyom kızlar....
kendinize iyi bakın.
bol su ve ayran için.
tuzu azaltın deselerde çok terlediğim için ben ayranı tuzlu içiyorum vallaaa
iyi akşamlaaaarrr a.s.
Bİtan ses ver?
Nasılsın nasıl gİdİyor?
selam kızlar
ayselcim benim tarihim 25 haziran tabi temennim gelmemesinden yana ama gelirse zaten doktor yolu ikinci klomen denemem olucak boshayallersmile
ses 1 2 deneme :)) ayselim canım ben iyi sayılırım sıcakları saymazsak geçen gün eve zor attım kendimi 3 kere bayılma tehlikesinden sonra :)) bebiş de iyi hareketleri çoğaldı en son geçen hafta gitmiştim doktora gayet sağlıklıydı sen nasılsın canım bebişin napıyoo
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
evet sıcaklar çok zorluyor beni de
benimki pek haeketli 2 gündür daha belirgin hissediyorum
ben de sıcaklar harici iyi olmaya çalışıyorum
çok fazla iştahım çok yiyemiyorum ama kilom sürekli artıştasempatiksalakcinni
ayy hiç sorma bende de kilo artışı fena iştahım çok açık şimdiden 10 kilo aldım :)) son ayımı düşünemiyorum bile
kızlar aynı byüklükte bir lekelenme daha olmuş mafoldumben Doktorum da telefonu açmıyor. mafoldumben korkuyorum yaaa
Kızlar dktorumu aradım gel hemen bi bakalım dedi bende hemen gittim.Ultrasonda rahim normal ve kalınlaşmış kanamaya meğilli değil dedi.Tekrar kan verdim sanırım yarın 11'e kadar çıkacakmış sonucu.İnşallah değerim artmıştır kızlar... Progestan yazdı tekrar... İş yerinde eşin şirketteyken içerde biyerde yat mümkün olduğunca dedi.Bizim evde şişme yatak var tek kişilik onu getircem buraya onda yatıcam.En azından dedi keseyi görelim kalp atışını duyalım.Mümkün olduğunca dinlenerek geçir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?